Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZYXEL 660HW ADSL modem 90 Metre'den Wireless çekermi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ZYXEL 660HW ADSL modem 90 Metre'den Wireless çekermi? Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : :Fatih:
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
:Fatih:
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 9 günü kaldı.

20 Mayıs 2008; 19:07:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar komşunun evi ile bizim ev arasında 95 metre mesafe var.evlerin arasında 2 tane ağaç var. aradaki duvar sayısı 2. Benim odanın olduğu yer komşunun evine bakıyo ve cam var.
Kullandığımız ADsl modem ismi ZYXEL 660HW ADSL 4 PORT Bu modem bu mesafeden sağlıklı bir wireless bağlantı sağlarmı?
Bilgi ve tavsiye bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Sessiizz

20 Mayıs 2008; 22:38:30 

ilk cevap veren ben oldum galiba. bu ürünün aynısını satıyorum 92 ytl ye ve şimdiye kadar hiç bir şikayet almadım..

dediğin mesafe fazla bir uzunluk değil. ama ikinizdde aynı düzlemde iseniz bağlantı daha da güçlenir yani örneğin ikinizde 2. kattaysanız gibi...

tavsiye ederim ürünü.

Electro World / Bursa / Her türlü Soru için PM den veya E-mail den ulaşabilirsiniz.

Core2 E6600 2,40 GHZ /2 Gb Kingston / 256 MB X1650Pro / Asus P5B 965 / Asus TA9A1 / 160 WD / Canon MP160 /Philips 19 CRT..
:Fatih:
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 9 günü kaldı.

21 Mayıs 2008; 18:42:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiizz

ilk cevap veren ben oldum galiba. bu ürünün aynısını satıyorum 92 ytl ye ve şimdiye kadar hiç bir şikayet almadım..

dediğin mesafe fazla bir uzunluk değil. ama ikinizdde aynı düzlemde iseniz bağlantı daha da güçlenir yani örneğin ikinizde 2. kattaysanız gibi...

tavsiye ederim ürünü.

bilgi ve tavsiye için teşekkürler. 2 evde aynı hizada sanırım laptop getirip denemem gerekiyor. eğer bağlantı sağlanırsa wireless kart alacağım.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> ZYXEL 660HW ADSL modem 90 Metre'den Wireless çekermi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar