Mesaj Fotoğraf Galerisi
Ekleyen : :Fatih:
Giriş
:Fatih:
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 9 günü kaldı.
20 Mayıs 2008; 19:07:39
Arkadaşlar komşunun evi ile bizim ev arasında 95 metre mesafe var.evlerin arasında 2 tane ağaç var. aradaki duvar sayısı 2. Benim odanın olduğu yer komşunun evine bakıyo ve cam var. Kullandığımız ADsl modem ismi ZYXEL 660HW ADSL 4 PORT Bu modem bu mesafeden sağlıklı bir wireless bağlantı sağlarmı? Bilgi ve tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
20 Mayıs 2008; 22:38:30
ilk cevap veren ben oldum galiba. bu ürünün aynısını satıyorum 92 ytl ye ve şimdiye kadar hiç bir şikayet almadım.. dediğin mesafe fazla bir uzunluk değil. ama ikinizdde aynı düzlemde iseniz bağlantı daha da güçlenir yani örneğin ikinizde 2. kattaysanız gibi... tavsiye ederim ürünü.
_____________________________ Electro World / Bursa / Her türlü Soru için PM den veya E-mail den ulaşabilirsiniz. Core2 E6600 2,40 GHZ /2 Gb Kingston / 256 MB X1650Pro / Asus P5B 965 / Asus TA9A1 / 160 WD / Canon MP160 /Philips 19 CRT..
:Fatih:
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 9 günü kaldı.
21 Mayıs 2008; 18:42:59
quote: Orjinalden alıntı: Sessiizz ilk cevap veren ben oldum galiba. bu ürünün aynısını satıyorum 92 ytl ye ve şimdiye kadar hiç bir şikayet almadım.. dediğin mesafe fazla bir uzunluk değil. ama ikinizdde aynı düzlemde iseniz bağlantı daha da güçlenir yani örneğin ikinizde 2. kattaysanız gibi... tavsiye ederim ürünü. bilgi ve tavsiye için teşekkürler. 2 evde aynı hizada sanırım laptop getirip denemem gerekiyor. eğer bağlantı sağlanırsa wireless kart alacağım.
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil