ben hatırlıyorum youtubeden izlediklerimi daha sonda c-documentsettings...temporary internet files e girip boyut a tıklıyordum en büyük boyutlular videolar oluyordu kopyala yapıştır yapıp vlc player ile izliyordum şimdi temporary internet filese giriyorum hic video yok demekki kaydetmiyor
bence temp klasörüne kaydediyor oradan bak derim mb yükselen dosya vardır tamamı yüklenince kopyala onu adını deiştirde dosya adının sonuna .flv yaz indirebilrsin uğraşmak istemiyorsan birsirü youtubedeb video indirme siteleri var linkimi yazıyon indiriyo sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 20 Mayıs 2008; 19:13:49 >
local settings-temp-temporary internetfiles-content.ıes-QZM82EM gibi garip isimli dosyalara kaydediyormuş teşekkür ederim bir sorunum daha var google yazdıgım isimleri daha sonra baş harfini yazınca kendiliginden o harfle başlayan daha önce yazdıklarım cıkıyordu ancak şimdi geçmişi kaydetmiyormu ne onu nasıl ayarlasak
ie 7 kullanıyorsan ayarlarını sıfırla ie 7 de sağ tıkla özellikler gelişmiş altta göreceksin sazen sıfırlayı sıfırla daha sonra googleye yaz çıkacaktır otomatik tanımlama diye sana soracak önce evet dersin