Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
@@@***+++ÇİN MALI NOKIA ALACAĞIM LÜTFEN SORULARIMA YARDIM+++***@@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> @@@***+++ÇİN MALI NOKIA ALACAĞIM LÜTFEN SORULARIMA YARDIM+++***@@@ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gitarcigokhan

20 Mayıs 2008; 18:45:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar çin malı nokia 8800 almayı düşünüyorum...fakat bazı konularda kararsız kaldığım için sizlere başvurmak istedim...malumunuz bu çin malı ürünler için başvurulacak veya bilgi alınacak bir site veya web adresi bulunmadığı için anca bilgilerimizi birbirimizle paylaşarak öğrenebiliriz..

benim sormak istediğim sorular şunlar:

1--çin malı 8800 alsam o na sirocco kasası uydurabilirmiyim?(bildiğiniz gibi orjinal 8800 lara orjinal sırocco ksası takılıyor..ee çin 8800 larınada orjinal 8800 lar ile bire bir aynı dediklerine göre ,bu çin 8800 larına da sirocco kasası takılırmı yoksa çin 8800 larının iç kasa yapısı farklımıdır uygunluk göstermezmi,veya çin 8800 larına anca çin 8800 sirocco kapağımı olur??)
2--bildiğiniz gibi marka olan telefonların SAR vs.. gibi gerekli değerleri ölçülüp piyasaya öyle sürülüyor..bu çin telefonlarında bu durum nasıl?kanserojen etkisi bulunurmu?
3--dünyanın 1 numaralı telefon üreticisi nokia bile daha geçen aylara kadar bazı numaralı bl-5c bataryalarını patlama etkisi olduğu için toplattı..bazı değerleri yanlış hesaplanmış ve piyasa sorunlu üretilmiş..ki bu kadar işlerine önem veren bir şirket...sonra yine ünlü telefon şirketleri ''LÜTFEN TELEFON CİHAZLARINIZI ŞARJ EDERKEN ORJİNAL ŞARJ CİHAZLARINI KULLANINIZ..AKSİ HALDE PATLAMAYA SEBEBİYET VERİR..''diyorlar..ve ünlü firmaların telefon bataryalarının patladığını çoğumuz gazetelerden okumuşuzdur ki daha düne kadar çin çakaması teller yoktu..ve bu patlayan telefonlar ünlü firmalarındı..ben hala bile yatarken nokia marka telimi (ki her aksesuarı orjinal) fişten çıkarıp yatarım ki patlama falan olmasın diye..benim sormak istediğim soruyu az çok anlamışsınızdır..diyeceğim şu ki bu çin telefonlarının bataryalarında bir patlama söz konusu olurmu..özellikle de yazın..hava sıcaklığı 35 dere iken cebimizin içi 40 dereceleri buluyor..böyle durumda bir patlama söz konusu olurmu..değerleri ölçülüpmü üretiliyorlar yoksa baştan sağma bir şekildemi..heleki telefonla konusurken patladığını düşünmek bile istemiyorum..2 yıl once gazetede bir kişinin elinde telin patladıktan sonraki halinin resmi vardı 1 yıl telefon kullanmaktan soğudum..şimdide ucuz olduğu için çin telefonlarına yönelmek istiyorum fakat en büyük korkum bu patlama olayı..cihazı kullanırken veya konusurken,işlem yaptırırken cihazda bir ısınma vs. oluyormu..ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum...

EĞER BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM...
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..SAYGILARIMLA...!!!!

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarcigokhan -- 20 Mayıs 2008; 20:19:50 >

ALIŞ-VERİŞ YAPTIKLARIM: casberg (NOKIA N95 CEP TELEFONU+GPS LİSANSI+BLUETOOTH KULAKLIK SATILDI)-(EMİNÖNÜ/İSTANBUL) , uunlu33 (DELL INSPIRON 6400-C282 NOTEBOOK+OYUN DVD'LERİ+USB MAUS SATILDI)-(FATİH/İSTANBUL) , theM (NOKIA N-GAGE QD ALINDI)-(ŞİŞLİ/İSTANBUL) , pessimistxstyle8[altundag] (SONY ERICSSON Z530I CEP TELEFONU+OTO ÇAKMAK ADAPTÖRÜ+4'LÜ PİL ŞARJ ADAPTÖRÜ SATILDI)-(ANTAKYA/HATAY) , ERGENEKON (NOKIA N-GAGE QD SİM KART ALINDI)-(MERKEZ/ANTALYA) , turkcracker (ADIDAS FOOTBALL/SOCCER +F10.7 TRX TF AYAKKABI SATILDI)-(SULTANBEYLİ/İSTANBUL) , caglarkedisi (NOKIA N-GAGE QD CEP TELEFONU+5 ADET N-GAGE OYUN KARTI+NOKIA DERİ KILIF SATILDI)-(KADIKÖY/İSTANBUL)
efege

20 Mayıs 2008; 18:57:02 

Çin malından uzak durmanı tavsiye ederim

Ucuz etin yahnisi yenmez...

Toshiba G900

:::Nokia Cep Telefonu Olanların Bilmesi Gerekenler:::
gitarcigokhan

20 Mayıs 2008; 19:03:20 

quote:

Orjinalden alıntı: efege

Çin malından uzak durmanı tavsiye ederim

Ucuz etin yahnisi yenmez...

demekki sende arkadaşım benim gibi bu işlerden kıllananlardansın
kaç gündür elim gidiyor ancak geri geliyor..ya yaz sıcağında aracımın içinde cebimde vs patlarsa diye..
bide baya şiddetli bir patlama yaratıyor bataryalar,bilirsiniz..ondan sonra aracın içinde vs.. ALLAH KORUSUN patlarsa hem kazaya sebebiyet verir,hemde şöförün ciddi biçimde yanıp yaralanmasına...

bende neredeyse vaz geçeceğim ancak sizede bi danışayım dedim...

ilgin için teşekkür ederim..

ALIŞ-VERİŞ YAPTIKLARIM: casberg (NOKIA N95 CEP TELEFONU+GPS LİSANSI+BLUETOOTH KULAKLIK SATILDI)-(EMİNÖNÜ/İSTANBUL) , uunlu33 (DELL INSPIRON 6400-C282 NOTEBOOK+OYUN DVD'LERİ+USB MAUS SATILDI)-(FATİH/İSTANBUL) , theM (NOKIA N-GAGE QD ALINDI)-(ŞİŞLİ/İSTANBUL) , pessimistxstyle8[altundag] (SONY ERICSSON Z530I CEP TELEFONU+OTO ÇAKMAK ADAPTÖRÜ+4'LÜ PİL ŞARJ ADAPTÖRÜ SATILDI)-(ANTAKYA/HATAY) , ERGENEKON (NOKIA N-GAGE QD SİM KART ALINDI)-(MERKEZ/ANTALYA) , turkcracker (ADIDAS FOOTBALL/SOCCER +F10.7 TRX TF AYAKKABI SATILDI)-(SULTANBEYLİ/İSTANBUL) , caglarkedisi (NOKIA N-GAGE QD CEP TELEFONU+5 ADET N-GAGE OYUN KARTI+NOKIA DERİ KILIF SATILDI)-(KADIKÖY/İSTANBUL)
efege

20 Mayıs 2008; 19:06:47 

Ben teşekkür ederim.Çin mallarından uzak durmak gerekir.

Toshiba G900

:::Nokia Cep Telefonu Olanların Bilmesi Gerekenler:::
==>burak7777<==

20 Mayıs 2008; 19:41:42 

quote:

Orjinalden alıntı: gitarcigokhan

arkadaşlar çin malı nokia 8800 almayı düşünüyorum...fakat bazı konularda kararsız kaldığım için sizlere başvurmak istedim...malumunuz bu çin malı ürünler için başvurulacak veya bilgi alınacak bir site veya web adresi bulunmadığı için anca bilgilerimizi birbirimizle paylaşarak öğrenebiliriz..

benim sormak istediğim sorular şunlar:

1--çin malı 8800 alsam o na sirocco kasası uydurabilirmiyim?(bildiğiniz gibi orjinal 8800 lara orjinal sırocco ksası takılıyor..ee çin 8800 larınada orjinal 8800 lar ile bire bir aynı dediklerine göre ,bu çin 8800 larına da sirocco kasası takılırmı yoksa çin 8800 larının iç kasa yapısı farklımıdır uygunluk göstermezmi,veya çin 8800 larına anca çin 8800 sirocco kapağımı olur??)
2--bildiğiniz gibi marka olan telefonların SAR vs.. gibi gerekli değerleri ölçülüp piyasaya öyle sürülüyor..bu çin telefonlarında bu durum nasıl?kanserojen etkisi bulunurmu?
3--dünyanın 1 numaralı telefon üreticisi nokia bile daha geçen aylara kadar bazı numaralı bl-5c bataryalarını patlama etkisi olduğu için toplattı..bazı değerleri yanlış hesaplanmış ve piyasa sorunlu üretilmiş..ki bu kadar işlerine önem veren bir şirket...sonra yine ünlü telefon şirketleri ''LÜTFEN TELEFON CİHAZLARINIZI ŞARJ EDERKEN ORJİNAL ŞARJ CİHAZLARINI KULLANINIZ..AKSİ HALDE PATLAMAYA SEBEBİYET VERİR..''diyorlar..ve ünlü firmaların telefon bataryalarının patladığını çoğumuz gazetelerden okumuşuzdur ki daha düne kadar çin çakaması teller yoktu..ve bu patlayan telefonlar ünlü firmalarındı..ben hala bile yatarken nokia marka telimi (ki her aksesuarı orjinal) fişten çıkarıp yatarım ki patlama falan olmasın diye..benim sormak istediğim soruyu az çok anlamışsınızdır..diyeceğim şu ki bu çin telefonlarının bataryalarında bir patlama söz konusu olurmu..özellikle de yazın..hava sıcaklığı 35 dere iken cebimizin içi 40 dereceleri buluyor..böyle durumda bir patlama söz konusu olurmu..değerleri ölçülüpmü üretiliyorlar yoksa baştan sağma bir şekildemi..heleki telefonla konusurken patladığını düşünmek bile istemiyorum..2 yıl once gazetede bir kişinin elinde telin patladıktan sonraki halinin resmi vardı 1 yıl telefon kullanmaktan soğudum..şimdide ucuz olduğu için çin telefonlarına yönelmek istiyorum fakat en büyük korkum bu patlama olayı..cihazı kullanırken veya konusurken,işlem yaptırırken cihazda bir ısınma vs. oluyormu..ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum...

EĞER BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM...
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..SAYGILARIMLA...!!!!

alma bence garantisi yok bişeyi yok ama görüntü istiyorsan alabilirsin

Tayfa-140

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 19:44:53 

İşin kısası, riske girmeye bile değmez.
Eğer kısa vadeli bir kullanım için düşünüyorsan olabilirdi.
Ancak normal bir kullanım için düşünüyorsan kesinlikle almamalısın.
Alacaksan temizini al, 3 kuruş fazla ver...

Nokia 6233 & Creative Ep630 & Nokia Ad-15
Güzel bir müzik keyfi yaşamak isteyenler...

Nokia 6233 Kullananlar Kulübü
enigmaenergy

20 Mayıs 2008; 19:47:25 

Nokia diye geçmiyor bu modeller oyüzden "Diğer Markalar ve Konular" başlığında sormanız gerekirdi !!!

Diğer Markalar ve Konular

Ayrıca bu konu çok konuşuldu bir ara.Uyarı olarak yöneticimiz üst konu da yaptı ama gözden kaçmış olsa gerek.Her telefon modelinin başlığı var bu forumda

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
Yeni İphone 3G Artık Satışta ...
gitarcigokhan

20 Mayıs 2008; 20:19:26 

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

alma bence garantisi yok bişeyi yok ama görüntü istiyorsan alabilirsin

evet insanı ilk cezbeden görüntüsünün çok benzemesi fakat garanti olayıda olmadığı için bir sorun olduğunda hiç bir hak talep edemeyeceğiz..bu sebepten ötürü vaz geçmem gerir sanırım...

ilgin için teşekkür ederim..

gitarcigokhan

20 Mayıs 2008; 20:23:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

İşin kısası, riske girmeye bile değmez.
Eğer kısa vadeli bir kullanım için düşünüyorsan olabilirdi.
Ancak normal bir kullanım için düşünüyorsan kesinlikle almamalısın.
Alacaksan temizini al, 3 kuruş fazla ver...

evet arkadaşım dediğin gibi risk bir hayli büyük...
kısa vadeli düşünmüyordum..uygun olsun kullanırım bozulana kadar diyordum ancak kısa vadeli düşünmediğim için en iyisi 3 kuruş fazla verip ömür boyu orjinalini kullanmak...

ilgin için teşekkür ederim...

gitarcigokhan

20 Mayıs 2008; 20:29:13 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Nokia diye geçmiyor bu modeller oyüzden "Diğer Markalar ve Konular" başlığında sormanız gerekirdi !!!

Diğer Markalar ve Konular

Ayrıca bu konu çok konuşuldu bir ara.Uyarı olarak yöneticimiz üst konu da yaptı ama gözden kaçmış olsa gerek.Her telefon modelinin başlığı var bu forumda

kusura bakma arkadaşım çin malı nokia lar diye satıldığı için konuyu buraya açtım..dediğin gibi diğer markalar ve konular adlı bölüme açmam gerekirdi..artık burda kaldı topic..aynı yere aynı tarz bi tane daha konu açmak istemiyorum..yöneticiler topici transfer ederse olur,etmezse burda devam ederim artık...
yanlışımı gösterdiğin ve hatırlattığın için teşekkür ederim...
bu konu konuşulmuş olabilir ,doğrudur...ancak ben ne zaman tıklasam rast gelemedim..epeydir bu çin telefonlarından birini ,özelliklede 8800 ı alma niyetim vardı..eğer görseydim konuyu kesinlikle sorularımı orda paylaşır ve yeniden topic açmazdım..ama kusura bakmayın denk gelememişim demekki..

bu konuda bilgilendirdiğin için tekrardan teşekkür ederim...!!!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> @@@***+++ÇİN MALI NOKIA ALACAĞIM LÜTFEN SORULARIMA YARDIM+++***@@@ Sayfa: [1]
Buraya git: