ben sipariş verdim, almayı düşünenler çabuk karar versin, uzatmazlarsa kampanyanın son günü bugün... hepsiburadadan qtek 8500 modeli ile aynı, bu modelin yorumları daha fazla bakabilirsiniz.
wm5 bulunduran çok zarif bir smartphone dur kendisi... ben sipariş verdim... hepsiburada stoğunda fazla ise, 2. bir mpx200 efsanesi doğar diyorum türk gençliğinde başka birşey demiyorum...
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> i-mate smartflip inceleme+paylaşım, hepsiburadada 249ytl 28.05e kadar
28ine kadar zaman var, bi kaç arkadaşım daha sipariş verdi... fiyat performans ve wm deneyimi için çok iyi bir alternatif arkadaşlar, zorla aklınıza giricem, kaçarı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 24 Mayıs 2008; 13:29:28 >
yaw bende çok arada kaldım. bana göre tek artısı phonebook search ve searchün hızı. 2 sene öncesinin telefonu.mpx200 ün daha estetik hali. multimedia özellikleri eksik. 2 mp camera olsave fm radio olsa. alırdım.
kapaklı bir telefon istiyosan..... telefon olarak işlevlerinde seni yarı yolda bırakmasın... bunun üstüne dökümanları göstersin internete bağlasın ve e mailleri alsın...
hızlı msj yazılsın sorun yaratmasın ekipmanları problemsiz olsun dersen al..
ama bende düşününce hepsiburada dan motorola e6 almaya kararverdim. 2telefonda kararsız kalmıstım.. siparişi veriyorum şimdi.... :)
nelefondan ne beklediğini iyi dusun ve ona gore karar ver....