Tam Tamına 1 saat 43 dk 28 sn kesintisiz bir görüşme..Ve sadece 11 kontör
--
Aveada olsa en az 22 kontör gider, muhtemelen kesilmeler ile 28 kontör :)
Vodafone'dada sesin gidip gelmesi, ne dedin nası dedin anlamadım gibi sıkıntıların yanında gidecek 22 kontör
Teşekkürler Kampuscell
o herkeste olmz bende sorun çıkmıyoor ben her zamn konusuyorum 1 saati geçik gecen gün 2 saat 15 dakkaika aveadan kesilmeden hareketli bide buna ne demeli 2 sene öncede konuşuyordum sorunsuz 2saat ten fazla konuştuğunmu bilirim tek sorun sarj bitiyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 20 Mayıs 2008; 18:58:08 >
Katlıyorum..
Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..
benle vodafonela 5 saat konuştum 30 kontörüm gitti hemde hiç kesilmedi teşekkür falanda etmedim kimseninde edeceğini sanmıyorum heralde bizim operatör için böyle konular olağan ve müşteri için beklenilen olduğu birde yıllardır butür hizmetler aldıkları için şaşırıp teşekkür etmek akla gelmez
ama türkcell için teşekkür edilebilir çünkü ondan beklenmeyen bir durum