Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
YARDIMM LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> YARDIMM LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
YeLKeSeN

20 Mayıs 2008; 17:35:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Benim şuanda garanti bankası bankamatik kartım var ve ben bu bankamatik kartıyla bir sanal kart oluşturmak istiyorum internetten alış-veriş işleri için..Bankamatik kartı ile yapabiliyormuyuz ve ya internetten alış veriş yapabilmek için ne gibi yöntem kullanmalıyım..Yardımlarınızı bekliyorum...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 17:44:05 

internetten alışveriş yapabilirsin kredi kartı bilgilerini verdiğin müddetçe (güvenli sitelerde yap)sanırım anladığım bu..... sanal kart? anlamadım..

Doğayı yıpratmayınız

Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın.

İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
YeLKeSeN

20 Mayıs 2008; 17:57:25 

Kredi kartından bahsetmiyorum ben.Elimde Bankamatik kartım var ve sanal kart oluşturabiliyormuyuz acaba ? Sanal kart olayı ise kredi kartı gibi bişey ancak gerçek değil sadece içinde belli bir miktarda para var ve alışveriş esnasında kartından fazla para çekemiyorlar.Ancak benim bilmediğim olay şu.Garanti bankası BANKAMATİK kartı ile sanal kart oluşturmak mümkünmü ve nasıl oluyo ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 18:27:44 

bildiğim kadarıyla bankamatik kartından sanal kart olmaz. ama alışveriş esnasında tek çekim olarak kendi kartını kullanabilirsin

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri

computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 19:41:54 

kredi kartlarında bankaya talimat verip sanal alışverişlerde para miktarı koydurabiliyorsun.. örnek. 300 ytl ye kadar sanal alışveriş kotası koydurabilirsin..

Doğayı yıpratmayınız

Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın.

İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> YARDIMM LÜTFEN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Smart recovery Pro video
Smart Recovery ile dakikalar içinde çöken bilgisayarınızı kurtarın, silinen dosyaları geri getirin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar