|
|
26 Mayıs 2008; 0:54:50
|
|
|
bende kurayım diyecem ama bursadayım ben bua arada xp cdsine entegre et meyi dene 1. Adım:Öncelikle Hard diskimizin C:\ kısmına girerek Yeni bir klasör oluşturuyoruz.Klasörümüzün ismi XPCD olsun.Daha sonra Windows Xp cd nizi cdroma takıyoruz ve içerisindeki bütün dosyaları C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz. 2. Adım:Kopyalama işlemi bittikten sonra indirdiğimiz 4-sataraidintegrator.exe dosyasını da yine C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz.Daha sonra C:\XPCD klasöründeki 4-sataraidintegrator.exe dosyasına çift tıklıyoruz ve işlemin bitmesini bekliyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra buradan çıkıyoruz. http://r-apidshare.com/files/9599069/4-sataraidintegrator.exe Toplamda 116 adet sata-scsi-raid sürücüentegrasyonu yapar. sonra iso yap cdyi nerodan yazdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 26 Mayıs 2008; 0:53:56 >