Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Pc Windows XP ye Cevirelemiyor!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Pc Windows XP ye Cevirelemiyor!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mert_

20 Mayıs 2008; 17:18:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar daha 2 gun once HP Pavilion Pc aldım aldıgımda windows vistaydı ve ben bunu windows xp ye cevirmek istıorum ama cevirilemıor gittigim yerde cevirilimez pc vistanın uzerine kurulmus gibi seyler soluyor ne yapmam lazım sımdıden tessekkurler
mert_

20 Mayıs 2008; 17:27:51 

Up Up Up yardım beyler
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 17:33:31 

Vista yüklü olan yeni seri Hp'lerde XP kurulamıyor ancak eski seri Vista kurulu gelen Hp'lerde XP CD'sine SATA sürücüsü entegre edilerek kuruluyor.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave

Sony Bravia KDL-40D3550 || Sony PlayStation 3 40GB PAL || Toshiba HD-EP30KE || Logitech Z-5500 Digital THX || Digiturk Plus || Toshiba Satellite A100-003
mert_

20 Mayıs 2008; 17:44:46 

Cevabın icin oncelikle tesekkurler
peki benimki simdi yeni seri vista ise Xp'ye cevirmenin hicmi imkanı yok?
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 17:48:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mert_

Sendekinn modeli nedir? Notebook bölümünen bu konuyu araştırırsan ordan daha çok yardım alırsın çünkü senin gibi aynı problemi yaşayanlar var.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave

Sony Bravia KDL-40D3550 || Sony PlayStation 3 40GB PAL || Toshiba HD-EP30KE || Logitech Z-5500 Digital THX || Digiturk Plus || Toshiba Satellite A100-003
adrenalin10

20 Mayıs 2008; 17:50:12 

imkanın var ilk önce xp cdsine hp nin sata driverini entegre edeceksin ondan sora xp için sitesinden veya başka yerden driverlerini bul ondan sonra dene olacaktır tekrar söylüyorum sata driveri olmadan xp yi kuramazsın

GIGABYTE P35 DS4 Bearlake ICH9R 2/INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz 6MB/ASUS VENTO TA7700 ATX / HIGH POWER 500W HP-500-A12S
/ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT 512MB 256BIT GDDR3/ 4x1 GB KİNSTON 800 MHZ
Poison_veron

20 Mayıs 2008; 21:47:14 

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Vista yüklü olan yeni seri Hp'lerde XP kurulamıyor ancak eski seri Vista kurulu gelen Hp'lerde XP CD'sine SATA sürücüsü entegre edilerek kuruluyor.

Arkadaşın Sölediğine katılıorum Yeni nesil hp lerin vistalarını silmek bi hayli zor bunu yolu da var ama Hiren's Boot cd ile c ve d yi siliorsun ondan sonra Xp Raid pack la bilgisayarını kuruorsun sana kolay gelsin...

abit x38 quatgt - core2 duo e6850 - sapphire hd3850x2 crossfire - 2 gb ocz ram - thermaltake armor - zalman zm750 psu - zalman 9600led
Born_To_O/c

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 22:38:48 

aslında imkanı var benim bundan onceki bilg. masaüssü bi hp idi c2d 2.2 ghz v.s herneyse xp media centerdi ve kendi boost programları vardı üssünde norton ghost gibi ama biz prof. yüklemek istioduk fakat driver destegi yoktu arandım bilg. içinde d: yani girilmeyen partisyonda driverleri buldum v.s v.s ama vistaya gecerken hp bu driverleride silmişler yerini deiştirmişler v.s hp nin yine vistalı desktopunda bizim arkadasımız cevirdi desktop yanlız isterseniz sizi onunla görüştürebilirim care yada fikir verebildiysek ne mutlu

mehmet328

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 0:47:25 

getir bi ara ben kurayım bıktıma rtık bu sorunla uraşmaktan zaten

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
hepsi1lesme16

26 Mayıs 2008; 0:54:50 

bende kurayım diyecem ama bursadayım ben
bua arada xp cdsine entegre et meyi dene

1. Adım:Öncelikle Hard diskimizin C:\ kısmına girerek Yeni bir klasör oluşturuyoruz.Klasörümüzün ismi XPCD olsun.Daha sonra Windows Xp cd nizi cdroma takıyoruz ve içerisindeki bütün dosyaları C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz.

2. Adım:Kopyalama işlemi bittikten sonra indirdiğimiz 4-sataraidintegrator.exe dosyasını da yine C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz.Daha sonra C:\XPCD klasöründeki 4-sataraidintegrator.exe dosyasına çift tıklıyoruz ve işlemin bitmesini bekliyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra buradan çıkıyoruz.

http://r-apidshare.com/files/9599069/4-sataraidintegrator.exe

Toplamda 116 adet sata-scsi-raid sürücüentegrasyonu yapar.

sonra iso yap cdyi nerodan yazdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 26 Mayıs 2008; 0:53:56 >

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
mehmet328

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 1:22:26 

saolasın

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Evren

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 2:10:46 

Bunun dısında aslında bırsey entegre etmeden kurmak ıstıyorsanız...

Hp biosuna gırın SATA II - Disable yapar ısenız sıstemınız xp yı kuracaktır

DH Ready
AnseLmo82

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 12:06:26 

quote:

Orjinalden alıntı: mert_

çeviremezsen benle yada mehmet328 le bağlantı kur hallederiz hocam

DonanimHaber Overclock Team
DrunkenLord

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 18:29:04 

hp nin bu tür huylarına uyuz oluyorum... aldığım pc yi neden istediğim gibi kullanmama izin vermek istemiyolar??

This world will soon be annihilated
AnseLmo82

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 18:30:13 

hp den değil microsoft bastırıyo vista kullandıracaksın die

DonanimHaber Overclock Team
bybios

26 Mayıs 2008; 23:02:41 

Arkadaşım Öncelikle Pcnin Batry İsini Çıkar Fişi Tak Ama Batyr Çıkık Şekilde olsun 2 Daha Sonra Pc Ni Ac Bios Ayarla Xp Ni Yükle Hayırlı Ugurlu Olsun

ßyVeLaT

pc Teknisyeni
DrunkenLord

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 0:22:03 

quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hp den değil microsoft bastırıyo vista kullandıracaksın die

baktı vista tutmucak.. o da başka yollara başvuruyo herhal

This world will soon be annihilated
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Pc Windows XP ye Cevirelemiyor!!