Sistemim signature'daki gibi. OC yapmak istiyorum ama fazla bir bilgim yok. Öncelikle 3ghz'den işlemciyi 4ghz ye çikarmak istiyorum. İşlemci fani bayağı kuvvetli, bunu kaldirabilir sanirim modeli tam hatirlamiorum ama eminim :) Ram'leri de hizlandirmak istiyorum. Yardım edebilcek arkadaş var mi? Resimli olursa sevinirim olmasa da olur :)
:S o.c yapmayı bilmeyen biri ne diye extreme işlemci alır ki sadece çarpanı arttır ve cpuya 1.40 volt ver çarpanı 11-12 gibi bi değere getir tavsiyem çarpanı 11 e getirip cpuya 1.45 volt ver fsb yi 365 mhz ye getirmen 4.1 ghz e çıkar işlemcin ramlere voltaj ver +0,1volt kadar ddr voltage olarakgeçer biosda daha sonra orthos programını kullanarak 30 dakka test et uyarı vermediyse sistem stabil olmuşdur günlük kullanılabilir
ok saol haftasonu denerim :) extreme konusuna gelince hızlı sistemleri sewerim ve hız gerekio :) OC yapmasini bilmiyorum çünkü bundan bir önce ki makinam bok gibiydi. Bu makineyi toparlarken direk bunları aldim ki hem uzun süre gitsin hemde oc sansim olsun. Öyle ayda bir falan parça değiştirmem şuan için mümkün degil :)