Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OC de yeniyim yardım lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> OC de yeniyim yardım lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yulie

20 Mayıs 2008; 16:48:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sistemim signature'daki gibi. OC yapmak istiyorum ama fazla bir bilgim yok. Öncelikle 3ghz'den işlemciyi 4ghz ye çikarmak istiyorum. İşlemci fani bayağı kuvvetli, bunu kaldirabilir sanirim modeli tam hatirlamiorum ama eminim :) Ram'leri de hizlandirmak istiyorum. Yardım edebilcek arkadaş var mi? Resimli olursa sevinirim olmasa da olur :)

My PC: Intel qx 9650, Nvidia edition CM stacker 850, asus formula, 2gb kingston hyperX 1800mhz(8-8-8-24), Sapphire hd3870 cf, western digital 750gb, ZALMAN CNPS 9700 NT, logitech g15, logitech g9
PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 21:05:30 

:S
o.c yapmayı bilmeyen biri ne diye extreme işlemci alır ki
sadece çarpanı arttır ve cpuya 1.40 volt ver çarpanı 11-12 gibi bi değere getir
tavsiyem çarpanı 11 e getirip cpuya 1.45 volt ver fsb yi 365 mhz ye getirmen 4.1 ghz e çıkar işlemcin ramlere voltaj ver +0,1volt kadar ddr voltage olarakgeçer biosda daha sonra orthos programını kullanarak 30 dakka test et uyarı vermediyse sistem stabil olmuşdur günlük kullanılabilir

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
Yulie

21 Mayıs 2008; 18:52:38 

ok saol haftasonu denerim :)
extreme konusuna gelince hızlı sistemleri sewerim ve hız gerekio :) OC yapmasini bilmiyorum çünkü bundan bir önce ki makinam bok gibiydi. Bu makineyi toparlarken direk bunları aldim ki hem uzun süre gitsin hemde oc sansim olsun. Öyle ayda bir falan parça değiştirmem şuan için mümkün degil :)

My PC: Intel qx 9650, Nvidia edition CM stacker 850, asus formula, 2gb kingston hyperX 1800mhz(8-8-8-24), Sapphire hd3870 cf, western digital 750gb, ZALMAN CNPS 9700 NT, logitech g15, logitech g9
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> OC de yeniyim yardım lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AKA Yayıncılık Röportajı
Compex 2007 : CAKA Yayıncılık (Sesli Kitap) Standı Röportajı
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar