Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Bıosla ılgılı lutfen bır bakın ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ## Bıosla ılgılı lutfen bır bakın ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
webstern

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 16:30:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar benım anakartın bıos tamamen gııttı bana bır yardım edersenız ıı olur ben anakartı satmaya goturdugumde satmaya

adam bana dedı yenı bıos yazılcak dedı bu nasıl olucak bana bı yardım edersenız ıı olur sımdıden tesekurler....

Bıostar TA690G\AMD Athlon X2 4600\2*1 DDR2 800 Kingston\Seagate SataII 250 GB HDD
murphy10

20 Mayıs 2008; 16:36:48 

yav boşver yazılmayı felan
al bi tane bios tak gitsin yav

Mesut Çevik Fan Club

webstern

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 17:25:58 

kardes adam akıllı bılıyorsan soyle dalga olsun dıye acmadım konuyuu tamm

Bıostar TA690G\AMD Athlon X2 4600\2*1 DDR2 800 Kingston\Seagate SataII 250 GB HDD
computeron

20 Mayıs 2008; 17:32:25 

yeni bios yazmak pc bağımsız özel cihazlarla yazılıyor . yaptırabilirsin anakartının güncel beta olmayan yazılımını yüklemesini söyle..

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
nightmare_night36

20 Mayıs 2008; 18:24:11 

arkadaşlar benim sorunumda biosla ilgili .bilgisayarı açarken bir süre sonra bir ekran çıkıyor.ekranın üstünde bir şaç tane kode yazıyor bunlardan biriside laptopun altında yazılı olan arıza kodu gibi birşey.ve benden şifre istiyor ekranda.o ekran .çıkmadan önce def8 ve f12 tuşlarına bassam bile yine aynı ekran çıkıyor.deli oldun 3 haftadır böyle.bilenlere sordum senin biosuna şifre konulmuş dediler.laptop olduğu için içini açmak lazım dediler şifreyi ben koymadım virüs yada birisi hackladi pcyi.nasıl çözebilirim.yardımcı olursanız gerçekten çok çok çok sevinirim.

N 82 BLACK FOREVERR....
blue_life

20 Mayıs 2008; 19:46:26 

quote:

Orjinalden alıntı: webstern

arkadaslar benım anakartın bıos tamamen gııttı bana bır yardım edersenız ıı olur ben anakartı satmaya goturdugumde satmaya

adam bana dedı yenı bıos yazılcak dedı bu nasıl olucak bana bı yardım edersenız ıı olur sımdıden tesekurler....

Şimdi arkadaşım biosun arızalansa bile kendi imkanlarınla yapabileceğin bir kaç şey var. Aşağıdaki konuyu biraz oku.... Şuan arıza ne boyutta fazla bir şey yazmamışsın...
Biraz daha detay vermelisin.

http://resim.donanimhaber.com/m_22474031/mpage_1/key_blue_life%2Cbios//tm.htm#22498347

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

arkadaşlar benim sorunumda biosla ilgili .bilgisayarı açarken bir süre sonra bir ekran çıkıyor.ekranın üstünde bir şaç tane kode yazıyor bunlardan biriside laptopun altında yazılı olan arıza kodu gibi birşey.ve benden şifre istiyor ekranda.o ekran .çıkmadan önce def8 ve f12 tuşlarına bassam bile yine aynı ekran çıkıyor.deli oldun 3 haftadır böyle.bilenlere sordum senin biosuna şifre konulmuş dediler.laptop olduğu için içini açmak lazım dediler şifreyi ben koymadım virüs yada birisi hackladi pcyi.nasıl çözebilirim.yardımcı olursanız gerçekten çok çok çok sevinirim.

Arkadaşım senin sorununa gelirsek bence senin laptobunun biosunda daha öncedende şifre vardı. Ve loptobunda bir arıza meydana geldi. Bu yüzden bilgisayar açılınca bir sorun algılıyor ve biosu açmaya çalışıyor. Biosta şifre olduğu için açamıyor...

Anakartının kitapçığına felan bak. Belki standart bir şifre vardır. Biosa girmek için. Eğer elinde kitapçık yoksa ürünün anasitesinden bulabilrsin pdf formatında... Hata kodunu iyi araştır....
Ama bence bilgisayarında büyük bir sorun var. Servisine götürmen en mantıklısı. Hele garantisi varsa hiç bekleme.....

C:\ den Ghostu Çalıştırmak Isteyenler Buraya ...
Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım....
Veri Kurtarma Programları ve Resimli Anlatımları...
CD/DVD Rom olmadan Hiren BootCD'yi Çalıştırmak Forumlarda İlk Resimli Anlatım...
Windows ile birlikte Slax kullanmak Çok kolay... Resimli Anlatım...
murphy10

20 Mayıs 2008; 21:17:22 

quote:

Orjinalden alıntı: webstern

kardes adam akıllı bılıyorsan soyle dalga olsun dıye acmadım konuyuu tamm

iyi çok güzel...

Mesut Çevik Fan Club

webstern

22 Mayıs 2008; 23:14:37 

walla arkadasım pc calıstırdıgımda hıc goruntu yok acılmıyoo sadece donanımda arıza oldugu zaman cıkan bır ses varya o cıkıyoo ama herseyı tamm olarak yerlı yerıne takıyorum genede tık yok :D

nightmare_night36

23 Mayıs 2008; 15:14:20 

valla garanti olsa çoktan götürmüştüm ama garanti yok kendim halletmeye çalışıyorum çok para alırlar serviste hiç olmadı mecburen gidicem ama izmitte servisi yok ki adamların.bide biliyosanız dell ile ilgili varsa servis numarası bana pmden hatta adresinide pmden atarsanaız sevinirim.

N 82 BLACK FOREVERR....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ## Bıosla ılgılı lutfen bır bakın ## Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sonyericsson W880i video
Sonyericsson W880i cep telefonu video inceleme
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç