Bu ekran kartını kullanan varmı. En Güncel ve en hızlı sürücülerini nerden indirebilirim. Yanında verilen cd. problemli çıktı. ya da ben kuramadım. driver sürücüsü ayrı.... C.Control center ayrı... hotfix ayrı framevork2 ayrı.... bunun hepsinin bi arada olduğu yer yokmu.
Ayrı ayrı kurdum ama 3DMark06 puanım 1021 gibi saçma bir sonuç verdi. sizler kaç puan alıyorsunuz. ayrıca 1680*1050de kaç puan alıyorsunuz????
Ati nin en sinir olduğum tarafıda bu madem ccc framework yüklü olmasını gerektiriyor koysana cd ye be kardeşim birşeydeğil ama mecburmuyum birde onu indirmeye herneyse ati nin sitesinden en son ccc li olanını çek hotfix varsa onuda çek 3 ü biryerde olmaz öbürünü microsofttan indir en son versiyonu 3 olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeforce -- 20 Mayıs 2008; 16:36:00 >
Ati nin en sinir olduğum tarafıda bu madem ccc framework yüklü olmasını gerektiriyor koysana cd ye be kardeşim birşeydeğil ama mecburmuyum birde onu indirmeye herneyse ati nin sitesinden en son ccc li olanını çek hotfix varsa onuda çek 3 ü biryerde olmaz öbürünü microsofttan indir en son versiyonu 3 olması lazım
Sinir olduğum noktada bu. Sırf bu sürücü yüzünden nvidiaya geçeceğim. inş. ekran kartım bozulurda biraz üzerine ekleme yapıp 9800gx2 alsam.
cd de war zaten Net framework katılımsız kurulum yapıyor üstelik...
bende anakartla ilgili bi sorun wardı 3870 x 2 ile bide önceden işlemcim basitti şimdi herşey sağlam ALLAHA şükür overclock la 3d mark 06 dan 20.000 puan alıyorum ANSELMO 82 kardeşimin sayesinde...
kanka benim yaptığım bişey yok tamamen iki beyinin bi araya gelerek çözüm üretmesi emin ol tabi bu beyinlerin tamamen uyumlu ve aynı yapıda olduğunu unutmamak lazım kardeşimsin bildiklerimin çoğunu senden öğrendim inan
2 beyin 1 araya gelip 1 unreal tournument 3 multiplayerden oynayamadık ama o kadar grafik kartı var elimizde hala zevk alamadık
ufakmı? Benim sistemimde 3870X2 1021 puan almış. bence komik olan bu. eğer bir kart aldıysan cdyi takınca hemen kurması lazım. yok ou yükle yok bunu yükle....vs çok saçma birşey. o kadar paranın üstüne bide bu kadar uğraş ver. işte komik olan bu.
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Ya arkadaşlar konu belki Asus 3870 x2 ama ben şuanda 1 Gb Gecube 3870 x2 var elimde.Kartı ne yaptıysam Gigabyte boardumda Windows açamadım.Ama Asus board vardı bi tane onda sorun çıkarmadı.Denemediğimiz şey kalmadı.Bios update,driver,Vista,Xp falan filan bür sürü şey denedik.Eğerki bir çözümü olan varsa söylesin.Yoksa güzelim kartı iade etmek zorunda kalacağım ve uzun bir iade süreci bekleyecek.Bilgisi olan varsa lütfen yardım.
Sistem bilgilerim aşağıda imzamda.Şuan sistem defaultta çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 21 Mayıs 2008; 20:35:55 >
VİEVSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/GİGABYTE 8800 GT 512 MB/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC UV KİT and 2 TANE 120 CM BLUE LED FAN/AEROCOOL GATEWATCH DonanimHaber Overclock Team
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı