Şimdi Ara

MeTeCiK'in Legend 3 Clienti Kurulumunda Hatamı Var Önemli Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Yoldan Yeni Geldim Legend3 Heyecanı İle oyunu Kurmak İcin Oturdum

Fakat Arkadaslarıma Attıgım Metecigin Sitesinden İndirilen Linkteki Legend3 Calısmıyor Diye Ofline Mesajlar Emailler Geldi

Verdiği Hata

Nasıl Olacak Sizde de Bunu Verdimi

Eğer Metecigin Sitesindeki İş Yapmıyorsa Bosuna İndirdik Ama Neden Calısmaz Eski Sro Ya Ait Bütün Herşeyi Sildim

Suan da Sro İle Alakalı Birşey Yok

Edit : MeTeCiK Hatalı Sanırım Senin Client Hatalı Dostum Kuruyorum Olmuyor Sıfırdan İndirmek Acıkcası Zoruma Gidiyor

Peki Metecigin aslanlar.org/silkroadonline... bunun gibi bir linkten indiren ve kuran varmı arkadaslar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 20 Mayıs 2008; 15:29:11 >

BALIKESİRLİ

• bndede öyle oldu malum 1 gb bida çekemem ne yapcam bilmiyorum bi çözümü varsa iyi olur

• bende de olmustu yenıden indirdm simdi saglam client yenıden indir kardesim gecmıs olsun

BALIKESİRLİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metecikin cilient hatalı arkadasım bende ordan indirmistim fosss cıktı foss

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Aras Topuz Bari Link Verseydin Surda Diyerek Arıyorum Forumda Yok Kardes Sen Bari Koy

BALIKESİRLİ
  • bende kota 4gb 1 kere indirdim aynı hatayı verdi bidaha indirdim yine hata verdi 3. de anca indirdim kotayıda aştım tabi

baştan indirmeyi dene filefrontdan indir

link:http://files.filefront.com/SilkroadOnline+GlobalOffi0exe/;10162567;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 20 Mayıs 2008; 15:45:33 >

Firefonttan Başlattım Maşşallahı Var % 10 Oldu 2 Saat Demeden İndiririm

Pc Acık Kalsın Dolasayım Bari

Hadi KOlay Gelsin

Metecik Siteye Ugrarsan Bu Konuya Bi Cevap Yaz

BALIKESİRLİ
  • Aynı şey bende de oldu. Metecik denen elemana

Orjinalden alıntı: Virtus

bende de olmustu yenıden indirdm simdi saglam client yenıden indir kardesim gecmıs olsun

valla ogun sen deneme yapmasaydın bugun bızde urasıyor olmusduk sayende vakıtlıce hatayı gordukk.. nedesemkı suan eve kosdurcan ve oyun kurulmuyor ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monreal -- 20 Mayıs 2008; 15:59:21 >
  • ben ilk90'in cikacaginda cikacak olan 1.45 clientini upload etmistim :( sonradan .150 cıkınca geri cekmek zorunda kaldım magdur sayiis artmaisn diye ve o vermis oldugum topicde ise bunu belirmistim :(( benim amacim sadece paylasım bir onculuk ve paylasım amaclı olsumdur yoksa ben kimseyi uzme taraftari deqilim.. magdur olan playerlere ozur diler ve yakında olacak paylasımlarla azda olsa mutLu edeirm (ins)
    Ben de filedan çekiyorum şu anda...
    Meteciğin linkinden indirmiş olmanın rehavetini yaşıyordum ama yersizmiş ..Allahtan arkadaşlara indirtmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 20 Mayıs 2008; 16:26:50 >

http://files.filefront.com/SilkroadOnline+GlobalOffi0exe/;10162567;/fileinfo.html

Henüz indirmemiş olanlar, bi sorun yaşamamak için bu adresten indirsinler. Ben indirdim ve kurdum.Şimdi rahat rahat oynuyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

ben ilk90'in cikacaginda cikacak olan 1.45 clientini upload etmistim :( sonradan .150 cıkınca geri cekmek zorunda kaldım magdur sayiis artmaisn diye ve o vermis oldugum topicde ise bunu belirmistim :(( benim amacim sadece paylasım bir onculuk ve paylasım amaclı olsumdur yoksa ben kimseyi uzme taraftari deqilim.. magdur olan playerlere ozur diler ve yakında olacak paylasımlarla azda olsa mutLu edeirm (ins)

Kardes Sorun Değil Farklı Topiclerde De Aradım Daha Önce Cafe Calıstırdıgımdan Dolayı Yaklasık 15 Kişiye DvD olarak Cektim Adamlar Telden Arıyor Bişeyler Yapıyorlar Merak Ettim Baktım Olmayınca Acıkca sinirlendim

Bende Özür Dilerim Şimdi Yeniden Firefontdan İndiriyorum Calısırsa Yeniden Dagıtacagım

Kolay Gelsin İyi Oyunlar...

BALIKESİRLİ
  • saoLun gercekten amacim paylasım olmasa 900 kusurluk bir dosayı kim web'ine upload edip paylasırki.. bende aynı husranla karsılstim. aritkin onumuze bakalım yeniden affola..
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.