Şuan yeni aldığım kasanın yan kapaklarını çıkardım ve baya bir sesli çalıştığını duydum alçalıp yükselen sesler geliyor hışırtılı biraz.2-3 tane ek fan kullanıyorum ama o ses en arkadaki sülkilasyon fanından geliyor acaba ne yapabilirim? sizce yağlayımmı ince yağla yoksa çıkarayımmı ses yapan sülkilasyon fanını yada hiçmi dokunmayım yan kapaklarınıda takayım.kasa sıfır yani
arka egsoz fanından ses gelme ihtimali baya düşük yani o fan bende en azından çok sessiz çalışıyor,yan kapaktaki fanlar ses yapıyordur diyeceğim ama onlarıda çıkardım demişsin ilginç dur bi düşünelim neden acaba...
birde bende 4-5 tane fan var acaba 390wattlık kasa bu sistemi kaldırmıyormu yani acaba fan yavaş döndüğündenmi ses çıkarıyor. tabi bu bir varsayım.power sisteminimi değiştirsem acaba (450-500watt ile)
arkadaki fandan ses gelmesi imkansız ben arkadakini ve öndekini 12v ta çalıştırıom hiç ses gelmio yanda 2 tane 12 lik fan var onları ise 5v ta çalıştırıom sende öle yap öndekini istersen 5 te çalıştır benim hdd çok ısındığı için öle yaptım
AMD X2 DUAL CORE 3600+ 1.9@2.50 GHz + Asus M2N4-SLI + Dual 2x1GB; DDR2-677Mhz + Asus EAX1550/TD/256M/A@512M@%33_O/C + 250GB SEAGATE (16MB,SATA,NCQ) HDD -410AS + LG Super Multi DVD Rewriter LG GSA-H42N + CoolerMaster RC-690 460W Güç Kaynağı + A4-Tech Gamer X7-G800MU Gamer Klavye (Siyah) + A4-Tech XL-750BF Alev Desenli Lazer Mouse + Nova Killer 8000 Dpi Gamer Mousepad Turuncu (32x32 cm) + 40" Sony Bravia Full HD LCD + Coolermaster RC-690