Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
piranha twix dosya aktarımı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> piranha twix dosya aktarımı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuffguy

20 Mayıs 2008; 14:48:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vatandan kampanyadan 269 ytl ye piranha twix aldım..Pil 40-50 saat yani hiç kapatmadan 2-3 gün gidiyor..şu anda 54 saat oldu hala açık telefon..piranha mp3 player üreticisi biliyorsunuz..cihazın mp3 sesi manyak..ben yatak odasında açıyorum misafir odasında dinliyorum...ürünün her şeyi iyi
eger bluettothdam mp3 atarsanız pil 2-3 saat gidiyor..bunun sebebi ne olabilir acaba?kullanan arkadslar sizde durum nasıl?Pil genelde su ana kadar 40-50 saat ortalama gitti..içerisine mp3 atmanın yolu yokmu bluetoothda başka..pc kablusu ile com port yada yığınlama deposu olarak goruyor ve kapanıyor..laptopım cebi görmüyor?Problemim içeriye dosyayı nasıl atcam..

1-Telefonu USB den baglayıp Yıgın depolama ve Com Port secenekleri cıkıyor deniyor bu kapalı oluncada açık oluncada arada geliyor..asla baglanamadım..arada çıkıyor ekrana..hiç sağlıklı değil..kablodan herhalde geri gönderceğim.
2- Pc ye baglanmak için Com port seçtim.PC suite kurdum Sonra programın Settings bolumunden MTK6229 secip,
Com Port'u da Com 3 sectim.
Sonuç olarak phonebook a tıklayınca sag altta disconnected yazdıgını gordum.hiçbir zaman connect olamadım..
23 şarkıyı 1 saatte blutoothla attım..pilde bitti..
sonuç telefon harika ...ama şu şarkıları bir atabilsem..

yardımmmmmmmmmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 20 Mayıs 2008; 14:48:17 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
install06

23 Mayıs 2008; 19:28:31 

ben arkadaşıma aldım aynı telefondan fakat senin dediğin sorunu yaşamadık.teli usb den bağlıyoruz direkt olarak tanıyo.son yazılım güncellemesi falan yüklümü?değilse istanbuldaki servisine gönder,bir gün içinde yükleyip geri gönderiyolar.ama bluetoth olayı farklı.telinde bi sorun olabilir.şarjı yememesi gerekiyo...

volkanmet861

23 Mayıs 2008; 22:00:14 

kardeşim çıkar hafıza kartını büyütücü adaptör al tak laptop un kart okyucusuna o kadar....

Piranha Kullanıcıları Buluşma Noktası
Piranhatwix

23 Haziran 2008; 0:38:11 

PİRANHA TWİX HAKKINDA HERŞEY... BUYURUN...

http://piranhatwix.tr.gg
Piranha twix cep forum sitesi.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> piranha twix dosya aktarımı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda
ASUS Eee BOX Lansmanı
ASUS un Eee serisi artık masa üstünde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir