şuan en ıyısı 9800gx2 ama yenı nesıl nvıdıa kartlar gelıyor tabıkı atinin yenı nesıl kartlarından iş çıkmıycagını zannedıyorum onun için nvıdıayaya bak
şuan en ıyısı 9800gx2 ama yenı nesıl nvıdıa kartlar gelıyor tabıkı atinin yenı nesıl kartlarından iş çıkmıycagını zannedıyorum onun için nvıdıayaya bak
müneccim iktyas ati ve nvidianın yeni nesillerim beklenmeli..
Ne bağlamda en iyisi misal uzun süre çalışması mı yoksa dünyada en fazla satan ekran kartı olması mı? elimdeki 13 yıllık bir 1mb expertcolor s3 var onu tek geçerim
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
En iyi ekran kartı ŞU AN İÇİN 9800gx2 ucuzu 600 $ ayrıca buna bi 600 Watt lık bi PSU iyi olur.Ancak Ati 1 aya kadar yeni ekran kartlarını çıkaracak,onların gelmesiyle birlikte fiyatlar düşecek yani şu an için acelen yoksa bekle 1 aya kadar durumun netleşmesi bekleniyor...
En iyi ekran kartı ŞU AN İÇİN 9800gx2 ucuzu 600 $ ayrıca buna bi 600 Watt lık bi PSU iyi olur.Ancak Ati 1 aya kadar yeni ekran kartlarını çıkaracak,onların gelmesiyle birlikte fiyatlar düşecek yani şu an için acelen yoksa bekle 1 aya kadar durumun netleşmesi bekleniyor...
Arkdaşlar Yrumlar için tşk ederim ama yanlış anlaşıldı galiba Pci-Ex Slotum yok sadece vga slotum var anakartımda pci ex olan ekran kartı bana yarmayacak ona göre yardımcı olursanız dahi iyi olur