Vodafone projesi son derece başarılı bir şekilde devam etmekte olup,şu ana dek 2750'nin üzerinde yeni istasyon açılmış, 5000'in üzerinde saha güncellemesi ve çok sayıda kabinetve radyo eklemesi yapılmıştır. Sadece Nisan ayında 430 yeni istasyon açılmıştır. Bu sektörde yakalanmış en yüksek performaslardan biridir.
vodafone çalışmıyor vodafone çekmiyor vodafone kapsama alanı eskisinden daha kötü vodafone 7,000 baz istasyonu var diyenlere güzel bir cevap teşekkürler s.volkan
burada az yazmadım vodafone sadece bursada benim gördüğüm 100 küsür yeni baz istasyonu kurdu diye ve en az 150 istasyonu yeniledi diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 20 Mayıs 2008; 14:52:38 >
kim ne derse desin ben vodafondaki kapsama gelişiminden memnunum...(her ne kadar bizim evin oraya istasyonu 1 yıldır kuramasada) eskiden problem yaşadığım bir sürü yerde artık sıkıntı çekmiyorum
Şu anda benim için en ekonomik ve şebeke sorunu yaşatmayan firma Vodafone. Kapsama alanı bulunduğum konumda fazlasıyla yetiyor. Tarifelerle oynamadıkları sürece benim için vazgeçilmez
2 yıl cep öğrenci kullanıp turkcele geçtiğim için çok memnunum. halen 3 adet vodafone hattım var ama ait olduğu yerde yani cüzdanda duruyor. çekim gücü şu anda nasıl bilemiyorum. lazım olduğunda takıp işi bitince yerine geri koyuyorum. sadece kontör transferi için kullanıyorum. ama ayda yılda bir takıp sadece 7038 aradığımda şebeke meşgul olması hat düşmemesi servisin çalışmaması gibi nedenlerden dolayı çok soğudum vodafondan. bir an önce abonelerinin gönlünü kazanmalı. cüzdanlarını değil.