Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 4870 mi 8800 gt mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: 4870 mi 8800 gt mi? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bonuss

26 Haziran 2008; 21:23:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ULYSES arkadaşın anlamadığı nokta şu ki; ağzına doladığı 2-3 fps, FARKINA VARAMADIĞI İSE , o farkın hep yüzde 10-20 arasında dolaştığı.. Neyse anlar bir gün.. Bu arada beni kimse anlamıyor, yok o oc versiyon değilmişte ! Kardeşim getir 8800gt referans tasarım bi ekran kartı, ilk çıkan driver'ını da yükleyelim karta, öyle kapıştıralım, kartın daha fanı kontrol edilmiyo, sen kalkmışın, olgun bir Tavşan , Yeni doğmuş bir Çita'dan hızlıdır diyosun..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 26 Haziran 2008; 21:41:28 >

Q6600 @3.5ghz 1.38v (4180 mhz max) - Sycthe Ninja Rev. B 120 mm - MSI P35 Platinum (rev: 1.2) - Crucial Ballistix Tracer LED 2 x 1GB 1066MHz@1140 - Palit 8600gts 512mb - Seagate 2*250 GB SATA2 16 MB NCQ (RAID 0) - Maxtor 1 TB SATA2 32MB - Tagan 2 Force II 700W - Samsung 206BW - Samsung Label Flash DVD/RW - Cooler Master CM 690 - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - A4 TECH X-750F - Logitech MOMO - X-Fi Xtreme Gamer - Microlab X15 5.1
wildlove

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 22:16:59 

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Konsol oyun kalitesi malesef PC'lerin üzerinde.

Evet konsol oyun kalitesi genel olarak PC'lerin üzerinde şu an.

Ancak CrySis gibi bir oyun görmedim. Tüm konsollara toz yutturur.

pc'lere de yutturdu ama..

i bless the rains down in africa..
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 22:20:13 

4870 ağlatmış 8800GT yi hala tartışıosunuz ya

sedatss

26 Haziran 2008; 22:43:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Bonuss

ULYSES arkadaşın anlamadığı nokta şu ki; ağzına doladığı 2-3 fps, FARKINA VARAMADIĞI İSE , o farkın hep yüzde 10-20 arasında dolaştığı.. Neyse anlar bir gün.. Bu arada beni kimse anlamıyor, yok o oc versiyon değilmişte ! Kardeşim getir 8800gt referans tasarım bi ekran kartı, ilk çıkan driver'ını da yükleyelim karta, öyle kapıştıralım, kartın daha fanı kontrol edilmiyo, sen kalkmışın, olgun bir Tavşan , Yeni doğmuş bir Çita'dan hızlıdır diyosun..

edit : imla

Yanlış bilgi vermeyelim..Referans fanlı 8800gt'ye sahibim ve fan hızını kontrol edebiliyorum..

--İmza şimdilik yok--
annihilator

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 22:44:26 

Onu demek istemedi, daha 4850 cok yeni, fan hizini bile kontrol edecek program cikmadi, diyor...

H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S
S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N

I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N
R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T

H E I R /\ P P A R E N T
Bonuss

26 Haziran 2008; 23:14:49 

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Onu demek istemedi, daha 4850 cok yeni, fan hizini bile kontrol edecek program cikmadi, diyor...

Teşekkür ederim, sen yazmadan bi üstteki postu okuyunca kan hafiften beynime doğru ilerliyordu, senin postu görünce normale döndüm. huuh saol

Q6600 @3.5ghz 1.38v (4180 mhz max) - Sycthe Ninja Rev. B 120 mm - MSI P35 Platinum (rev: 1.2) - Crucial Ballistix Tracer LED 2 x 1GB 1066MHz@1140 - Palit 8600gts 512mb - Seagate 2*250 GB SATA2 16 MB NCQ (RAID 0) - Maxtor 1 TB SATA2 32MB - Tagan 2 Force II 700W - Samsung 206BW - Samsung Label Flash DVD/RW - Cooler Master CM 690 - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - A4 TECH X-750F - Logitech MOMO - X-Fi Xtreme Gamer - Microlab X15 5.1
ULYSES

26 Haziran 2008; 23:24:50 

@Bonuss ben sana cevap yetiştirmekten bıktım artık. Orada bir dolu grafik var, herşey ortada. Anladık 6600gts alarak sağlam bir kazık yemişsin nvidia dan ama acısını bizlerden çıkarma artık. Git ati al bir tane, al koynuna geceleri sarıl uyu.

Bonuss

27 Haziran 2008; 0:07:12 

Sorun anlaşıldı

Gözlerde sorun var

neczer

27 Haziran 2008; 0:10:22 

hocam şu tartışmaları bitirsek artık iyi olur. bu muhabbeti biraz değiştireyim.yahu konu biraz değişcek ama ayrı bitopic açmak istemedim. ekran kartı diyince akla oyun geliyor doğal olarak ama ben atari döneminden beri oyun oynarım ps1 deki oyunların tadı damağımda kaldı. şimdi bakıyorum saçma sapan oyunlar çıkıyor biri yaratıklı biri uzaylı biri aptal aptal amaçsız zevksiz ilerleme.. crysis denen zurnayı pc ye yükledim 10 dakika full ayarda oynadım pc den kaldırdım. resident evil 4 ü kurdum kaldırdım cod 4 bile belli bi noktadan sonra tiksindirdi.Yahu allah aşkına söyleyin bana koskoca oyun firmalarında bi tane adamakıllı senaryo üretecek bi adam bulunmaz mı. cod serisinde 3-5 kişi 500 tane adamı amaçsız şekilde vurmakla geçti.biraz heyecan kat gerçekçi ol yok. cod 4 te biraz topralamaya çalıştı ama yetmediğini düşünüyorum.crysis oynadım adamı terminator gibi sıvı metal falan yapmalar :) puuahah. gerçi böyle oyunları sevenlerde vardır ama bana gına geldi artık. coh beni tatmin etti son 2 3 senedir. Ben senaryo yazmaya başlayacam hacı bu böyle gitmez

"Fikir sahibi olmaya, mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün; gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."
TryAgain

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 0:23:47 

quote:

Orjinalden alıntı: neczer

hocam şu tartışmaları bitirsek artık iyi olur. bu muhabbeti biraz değiştireyim.yahu konu biraz değişcek ama ayrı bitopic açmak istemedim. ekran kartı diyince akla oyun geliyor doğal olarak ama ben atari döneminden beri oyun oynarım ps1 deki oyunların tadı damağımda kaldı. şimdi bakıyorum saçma sapan oyunlar çıkıyor biri yaratıklı biri uzaylı biri aptal aptal amaçsız zevksiz ilerleme.. crysis denen zurnayı pc ye yükledim 10 dakika full ayarda oynadım pc den kaldırdım. resident evil 4 ü kurdum kaldırdım cod 4 bile belli bi noktadan sonra tiksindirdi.Yahu allah aşkına söyleyin bana koskoca oyun firmalarında bi tane adamakıllı senaryo üretecek bi adam bulunmaz mı. cod serisinde 3-5 kişi 500 tane adamı amaçsız şekilde vurmakla geçti.biraz heyecan kat gerçekçi ol yok. cod 4 te biraz topralamaya çalıştı ama yetmediğini düşünüyorum.crysis oynadım adamı terminator gibi sıvı metal falan yapmalar :) puuahah. gerçi böyle oyunları sevenlerde vardır ama bana gına geldi artık. coh beni tatmin etti son 2 3 senedir. Ben senaryo yazmaya başlayacam hacı bu böyle gitmez

kusura bakma da senin oyun zevkin bozuk cod4 nası tiksindiriyo? ben onu hiç kalkmadan bitirdim crysis e de laf yok çok sağlam oyun gerek yapayzeka gerek grafik

edit:düzgün gerçekci oyun istiyosan tom clancy's rainbow six vegas 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TryAgain -- 27 Haziran 2008; 0:25:25 >

neczer

27 Haziran 2008; 0:48:00 

quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

kusura bakma da senin oyun zevkin bozuk cod4 nası tiksindiriyo? ben onu hiç kalkmadan bitirdim crysis e de laf yok çok sağlam oyun gerek yapayzeka gerek grafik

edit:düzgün gerçekci oyun istiyosan tom clancy's rainbow six vegas 2

hocam sende kusura bakmada benim tiksindiğim şeyi seven insan olarak bencede sende oyun zevki yok diyesim geliyor.
şu kırıcı konuşmaları yapmasak zaten forumda kurban kesecek duruma gelecem. crysisi para versen yarım saat başına geçip oynamam. bi kere silah atışı bu kadar iğrenç bi oyun yoktur heralde.eğer dikkat ettiysen yazıma böyle oyunları sevende olur mutlaka diye yazdım illaki oyun zevkin bozuk demen biraz sosyallikten nasibini almamış insanların vereceği cevaba benziyor he ne dersin ?

"Fikir sahibi olmaya, mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün; gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."
annihilator

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 1:30:26 

Adam gibi senaryo istiyorsan RPG'lere yoneleceksin malesef. Ki onlarda bile yok sayilir.

Son zamanlarda gercekten guzel diyebilecegim sadece iki oyun var; biri Crysis digeri Assassin's Creed.

H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S
S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N

I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N
R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T

H E I R /\ P P A R E N T
foreverkobe

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 1:33:17 

quote:

Hocam CoD 4'ü Veteran'da oyna o zaman gerçeğin gerçeği olacaktır.