pentiumD945, gigabyte PL945 board (bios versiyonunu bilmiyorum), 8600gt sonic, 1*2 kingston DDR2533 ram, SBLive ses kartı, Skystar2 tv kartı. arkadaşımın sistem özellikleri bunlar. oyunlarda bir süre geçtikten sonra bilgisayar kitleniyormuş. Crysis, witcher, nbalive08, gothic3 de bu sorunu yaşıyormuş, ama diğer oyunlarda bir sorun olmadan oynuyormuş. E.kartı driverları olarak 163.71 ve 169... driverlarında aynı problem olmuş. Vista işletim sisteminde de crysis kitliyormuş. sorun ne olabilir?benzer sorun yaşayan varmı.
pentiumD945, gigabyte PL945 board (bios versiyonunu bilmiyorum), 8600gt sonic, 1*2 kingston DDR2533 ram, SBLive ses kartı, Skystar2 tv kartı. arkadaşımın sistem özellikleri bunlar. oyunlarda bir süre geçtikten sonra bilgisayar kitleniyormuş. Crysis, witcher, nbalive08, gothic3 de bu sorunu yaşıyormuş, ama diğer oyunlarda bir sorun olmadan oynuyormuş. E.kartı driverları olarak 163.71 ve 169... driverlarında aynı problem olmuş. Vista işletim sisteminde de crysis kitliyormuş. sorun ne olabilir?benzer sorun yaşayan varmı.
Evet aynı ekran kartıyla aynı kilitlenme sorunları bende de vardı. Sorun Vista'da. Vista'nın grafik sanal adresi sorunlarını gidermek için yaptığı güncelleme ile sorunu halletim ben.
vista ultimate kullanıyorum pentiumd 945 3.4 ghz işelmcim ve msi 8600gt oc ekran kartım var 2 gb ram ve vistada oyunlarda sorun yaşamayıroum ama güncelleştirmelerin hepsini yapıyorum bi ara ilk sefer bende de çalışmamaıştı bilgisayarı güncelledikten soora bi sorun yok artık bence direk sen service pack 1 kur vista kullanıosan sorun kalkar
arkadaşlar sorun ram den kaynaklıymış. normalde ram ler mavi ekran hatası verdirir ama bu sefer kitliyormuş pc yi enteresan bi durum. önce ram ler alındı bi sorun yoktu.8600 alındıktan sonra bu sorunlar olmaya başlamıştı. şaşırdım