Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
konuyu açıp, soruyu sorup kaçmayın be kardeşim!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> konuyu açıp, soruyu sorup kaçmayın be kardeşim!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barbariansss

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 13:23:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yardım edelim diyoruz, öğrenmek istediklerimizi soruyoruz yardım için, adam dönüp de bakmıyor bile. genelde yeni üyeler oluyor. sık kullanılanlara ekliyorum mesajı, 1-2 hafta adamın cevap vermediği oluyor. bence buraya mesaj yazabilmeleri için 3 günlük kısıtlama olmalı. 3 günden sonra teknik yardıma mesaj yazmaları lazım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
AnseLmo82

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 16:54:19 

hocam bence normal üüyeler yapıyo bunu

adamın bi sorunu oluyo mesela kimse aaaa sorun çıkmış çözememiş demesin karizması sarsılmasın diye böle yapıyo adamlar halbuki herkes sorsa sorusunu bizde bildiklerimizi anlatsan ve bikaç arkadaş gelip şurda beyin fırtınası yaratsa bizde faydalansak ne güzel olur

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2D E6600 2.40@3,98 GHZ Max - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 16:59:26 

Teşekkür diye bir kelime var.yada sağolun..

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
MOYKAN

20 Mayıs 2008; 19:46:42 

KATILIYORUM Bİ KISITLAMA OLMALI YARDIM İSTEYENLERİN ÇOĞU YENİ ÜYELERDEN GELİYO ...

YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN..
umur BEY

20 Mayıs 2008; 19:54:25 

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Teşekkür diye bir kelime var.yada sağolun..

+11111

- Detaylı bilgi verin! İşletim sisteminizin ne olduğu da dahil!
- Ölseniz de acil,çok acil,imdat gibi saçma başlıklar atmayın!
Commander

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:10:34 

Benim sorunumu cevaplayın, ben kaçmam. Yapana kadar peşini bırakmam hatta

İlk üyeliğim|19 Ağustos 2005|: commanderserdar

mehmet328

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:56:10 

ölümüne kadar gideriz kaçmak ne kelime bileşenler bizden bıkar kaçar bizde böyle

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
Tonatiula

20 Mayıs 2008; 21:07:23 

cevap verirken teşekkürü beklemekte ne kadar doğru tartışılır.oldu olacak teknik yardımda konu açmak 50 msj sınırı olsun. aa hatta üye olurken 100 mesajlık çaylaklık dönemi olsun. yapmayın allah aşkına. cevap verip vermemek elinizde o zaman yeni üyelere cevap vermeyin çok mu zor. ha madem amaç sadece yardım e bi zahmet teşekkür beklemeyin. edilirse edilir bu saygıdır. ama saygısız insan isterse 3 gün isterse 15 gün bekleme sınırı olsun yine teşekkür etmez yani.

mesuthaksoy

21 Mayıs 2008; 13:35:15 

Arkadaşlar sorun tşk falan değil.
3800 mesajımın 3600 tanesi burada soru soran insanlara yardım etmek için atıldı.Bunların sonucunda derdini çözdüğüm çok kişi de oldu.Kimisi tşk etti kimisi etmedi.Yani tşk bekleyerek birşey yapmıyorum.Benim gibi diğerleri de yapmıyor.Tşk eder ya da etmez bu önemli değil esas önemli olan şu.
Adam gelip sorununu yazıyor.Birsürü çözüm üretiliyor sonra ortadan kayboluyor.İşte tşk önemli değil gelip yazması lazım sorunu çözüldü mü çözülmedi mi diye?VE Sorunu çözüldü ise nasıl çözüldüğünü de yazması lazım.
Esas bu konuda çok duyarsız üyeler.
Bir de bunun yanında konuların başlıklarının sorunu anlatmıyor olması,dertlerini anlatmıyor olmaları da işin cabası.
Ha bir de şöyle tipler var.Başlık açıp soru soruyor.Bi de diyor ki şunu sorup sakın geyik yapmayın.

Know Me,No Pain.No Me,Know Pain
AnseLmo82

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 13:45:36 

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

İşte tşk önemli değil gelip yazması lazım sorunu çözüldü mü çözülmedi mi diye?VE Sorunu çözüldü ise nasıl çözüldüğünü de yazması lazım.

işte bu konuda sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana çünkü çözüm bulunduğunda işte böyle böyle sorun çözüldü dese bizde bi daha ki o soruyu soran vatandaşa çözüm bu diyebiliriz ama çözüm bulunsa bile kimse söylemediği için gene herkes farklı fikirler üretiyor

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2D E6600 2.40@3,98 GHZ Max - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
Melankolia2006

21 Mayıs 2008; 19:16:39 

biz soruyu sorup kaçmıyoruz ama , çoğu kişi bakındığı halde , sadece benim sorunuma mesaj yazan 1 kaç kişi var.keşke herkes yazsa diyorum.

Ayrıca bende 1 kaç aydan fazla üyeyim ama daha çok oyun bölümünde geziniorum arada buraya da bakınıyorum ne tür problemler var diye :)

ve ayrıca teşekkürler ve sağolun diye kelimeler var , ben bu kelimeleri yardım edenlerden esirgemiyorum (garip bi cümle oldu ama neyse)

3RS!N

21 Mayıs 2008; 19:33:25 

300 mesaj üstünü geçmiyor soranlar karizma çizilir diye düşünüyorlar galiba soranların büyük kısmı da zaten google da aratıp forumu bulmuş , üye olmuş , sorusunu sormuş , cevabını almış ve eyvallah demeden bile çekip gitmiş kişiler. Çözümü yok illaki bir şey yapılması gerekirse davetiye ile üye alımına başlanmalı

mehmet328

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 19:41:32 

davetiye de iyi fikir hiç yoktan iyidir bazı büyük siteler davetiye atıyolar

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> konuyu açıp, soruyu sorup kaçmayın be kardeşim!!! Sayfa: [1]
Buraya git: