Yardım edelim diyoruz, öğrenmek istediklerimizi soruyoruz yardım için, adam dönüp de bakmıyor bile. genelde yeni üyeler oluyor. sık kullanılanlara ekliyorum mesajı, 1-2 hafta adamın cevap vermediği oluyor. bence buraya mesaj yazabilmeleri için 3 günlük kısıtlama olmalı. 3 günden sonra teknik yardıma mesaj yazmaları lazım
adamın bi sorunu oluyo mesela kimse aaaa sorun çıkmış çözememiş demesin karizması sarsılmasın diye böle yapıyo adamlar halbuki herkes sorsa sorusunu bizde bildiklerimizi anlatsan ve bikaç arkadaş gelip şurda beyin fırtınası yaratsa bizde faydalansak ne güzel olur
cevap verirken teşekkürü beklemekte ne kadar doğru tartışılır.oldu olacak teknik yardımda konu açmak 50 msj sınırı olsun. aa hatta üye olurken 100 mesajlık çaylaklık dönemi olsun. yapmayın allah aşkına. cevap verip vermemek elinizde o zaman yeni üyelere cevap vermeyin çok mu zor. ha madem amaç sadece yardım e bi zahmet teşekkür beklemeyin. edilirse edilir bu saygıdır. ama saygısız insan isterse 3 gün isterse 15 gün bekleme sınırı olsun yine teşekkür etmez yani.
Arkadaşlar sorun tşk falan değil. 3800 mesajımın 3600 tanesi burada soru soran insanlara yardım etmek için atıldı.Bunların sonucunda derdini çözdüğüm çok kişi de oldu.Kimisi tşk etti kimisi etmedi.Yani tşk bekleyerek birşey yapmıyorum.Benim gibi diğerleri de yapmıyor.Tşk eder ya da etmez bu önemli değil esas önemli olan şu. Adam gelip sorununu yazıyor.Birsürü çözüm üretiliyor sonra ortadan kayboluyor.İşte tşk önemli değil gelip yazması lazım sorunu çözüldü mü çözülmedi mi diye?VE Sorunu çözüldü ise nasıl çözüldüğünü de yazması lazım. Esas bu konuda çok duyarsız üyeler. Bir de bunun yanında konuların başlıklarının sorunu anlatmıyor olması,dertlerini anlatmıyor olmaları da işin cabası. Ha bir de şöyle tipler var.Başlık açıp soru soruyor.Bi de diyor ki şunu sorup sakın geyik yapmayın.
İşte tşk önemli değil gelip yazması lazım sorunu çözüldü mü çözülmedi mi diye?VE Sorunu çözüldü ise nasıl çözüldüğünü de yazması lazım.
işte bu konuda sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana çünkü çözüm bulunduğunda işte böyle böyle sorun çözüldü dese bizde bi daha ki o soruyu soran vatandaşa çözüm bu diyebiliriz ama çözüm bulunsa bile kimse söylemediği için gene herkes farklı fikirler üretiyor
300 mesaj üstünü geçmiyor soranlar karizma çizilir diye düşünüyorlar galiba soranların büyük kısmı da zaten google da aratıp forumu bulmuş , üye olmuş , sorusunu sormuş , cevabını almış ve eyvallah demeden bile çekip gitmiş kişiler. Çözümü yok illaki bir şey yapılması gerekirse davetiye ile üye alımına başlanmalı