Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kasama fan takmak istiyorum fakat...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Kasama fan takmak istiyorum fakat... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kadango

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 13:04:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu işlerde biraz yeniyim.Kasama fan eklemek istiyorum,12mm.Bir adet arkada var,bir adet de öne istiyorum.Bu parçaları bilgisyarcıdan almak istesem verir mi?Ne gibi parçalara ihtiyacım var?Anakarta nasıl bağlayacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

wolfturk

20 Mayıs 2008; 14:30:08 

Kasanın marka ve modelini yazsaydın veya resim koysaydın daha iyi yardımcı olurduk.Ama ben sana şöyle söyliyim 12cm şeffaf ve 4 renkli bi fan alabilirsin. 15-20 ytl arasında sitelerde mevcut.Fanı illa anakarta bağlıcan diye bi kural yok Güç kaynağınada (PSU) bağlayabilirsin. Sana bir kaç link vereyim.

AKASA 4 Renkli şeffaf 8 cm fan 15 Ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd96232

AKASA 4 Renkli şeffaf 12 cm fan 18 Ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd96227

THERMALTAKE 4 Renkli şeffa 12 cm fan 20 Ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd70337

AMD DUAL CORE X2 6000+ OC (6400)MHZ CPU (ASUS Triton 70 FAN=Boşda 30-35-Yükte 50-55) + GİGABYTE MA690G-S3H ANAKART + SAPPHİRE ATİ 3870 512 MB 256 BİT (GPU 775 Mhz-DDR4 Ram 2250 MHZ-ZeroTherm GX-815 Soğutucu=Boşta 30-35-Yükte 50-55) EKRAN KARTI + 2 GB OCZ VİSTA UP (800Mhz) + 320 GB SAMSUNG SATA 2 HDD + 19" SAMSUNG 961BF LCD MONİTÖR + FEEL HURRİCANE 2 KASA + 560 WATT HİGH POWER PSU + ASUS DVD-RW LİGHT SCRİBE +VİSTA ULTİMATE 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ =Güçlüler Ayakta Kalır,Güçsüzler Ayıklanır.=
ASUS Triton 70 ve ZeroTherm GX815 İncelemem
kadango

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 18:18:37 

Cevabınız için teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Kasama fan takmak istiyorum fakat... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı
Antazone n2000
Antazone dan kaliteli ve uygun fiyatli cipset sogutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç