8800gt lerin 3870 lerden daha iyi performans verdiğini herkes biliyor.seçtiğiniz gigabyte markası da gayet doğru bir seçim.zalman fan ve windows üzerinden voltaj verme imkanı var.
ati nin anakart avantajı ile çok daha kolay cf imkanı olduğunu düşünürsek 3870 biraz öne gelebilir, ayrıca gecube ddr3 versiyonu 850mhz gpu ile geliyor, buda ddr4 versiyonundan gpu hızı sayesinden biraz daha hızlı olabilir demek
düzeltme: "versiyonundan gpu hızı sayesinden biraz daha hızlı olabilir demek" stok kullanım için geçerli
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bellek meselesine önem veriyorsanız, hele uzun süre kullanacağım diyorsanız: 1 GB'lik sürüme para verin (yeni kartların öncesinde pek mantıklı bir hareket olarak göremiyorum, bu kartlara yüksek para vermeyi. Çok değer kaybedebilir ve 512 MB GT'yi elden çıkarmaya göre daha çok zarara yol açabilir) ya da yeni kartların çıkmasını bekleyin.
Durum acele değilse, şu aşamada üçü arasında en doğrusu son seçenek.
Güç kaynağını değiştirmenizde fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 21 Mayıs 2008; 13:31:48 >