Arkadaslar bi tane 5+1 sistemim var bnm evde su an bilgisayara baglı gayet guzel calısıyor.Ablamda almıs bitane dün gittim bagladım dvd ye.5 kolonun 5 ide calısıyor ancak subwooferda tık yok.Şimdi çok cıkıslı (adını tam bilmiorum ama şöle yani fl fr rl rr subwoofer ve center cıkısları tek tek baglıyorum hem anfiye hem dvd ye ) hersey iyi güzel anfiye yani subwooferda üstünde ya anfinin oraya kolonların hepsini baglıyorum ama subwoofer girişi boş kalıyor.bu bagladıklarımın cıkıslarınıda dvd ye baglayınca bi problem yok , subwoofer dısında.Su an benim kendi evimde kullandıgım bilgisayardada subwoofer girişi boşta ( anfi üstündeki ) ama genede bangır bangır vuruyo benim bassım.Acaba ablamlara bagladıgım neden bass vurmuyor ?bnmkindede subwoofer girişine takıcak bi kablo yok onunkindede , yani sonucta subwoofer anfiyle birleşik , ayrıca subwoofer kablosu die bi çıkış yok (subwooferdan bi kablo cıkmıyo ayrıca ) ki takıyım anfiye.Orası mecburen boş kalıyor.Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi öğrenirsem yada nasıl çözücegim hakkında.
ses siteminin markasını verirsen yardımcı olmaya calısırım zira basa ses kablosu gitmemesi imkansız kesin koprulu baglantılıdır onun nasıl bisey oldugunuda markasından anlarız model varsa foto ile kesin hallederiz!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!