Benim power supply olayı yılan hikayesine döndü. Ha yetti ha yetecek derken 3. hdd yi taktıkdan 2 hafta sonra dün raid iflas etti. Başka donanımlara zarar vermesin diye artık değiştirme kararı aldım.
Aşağıda ki sistemi 400W lık aopen h600 b28 kasa kaldırmaz oldu : Birazda ileriye yatırım olsun diye 500W üstü birşeyler almak istiyorum. Bütce olarak en fazla 150 Ytl ayırdım. Önerileriniz benim için çok önemli.
Gigabyte P35 DS3R Core 2 duo 6400 2.13@3.2 ghz Powercolor HD 3850 512 mb pcs 2 X 1 GB Kingston HyperX 1200 mhz 2 X 160 GB Seagate hdd (raid) 1 x 500 gb Seagate hdd (depo) Samsung Dvd Writer Zerotherm Nirvana 12cm Soğutucu.
Unutmadan internette de birkaç ürüne baktım. Coolormaster 600
kadango forumda epey bir araştırdım. Glacial Power için sorun yaşayanlar için konu bile açmışlar. Kimi revizyonlar sorunlu diye geri iade olmuş. Bu yüzden pek yanaşmak istemedim. Garanti vb işlerle uğraşmak istemiyorum. LC Power a baktım. Hatta Mavi bilgisayarda fiyatı 95 liraya buldum ama stokta kalmamış. Başka yerlerde de 120 yi geçiyor. Kararsız kaldım.
Bende OCZ nin 500 lüğünü alıcam. Yalnız uyarıyım yukarda arkadaş sessiz demiş yabancı sitelerdeki incelemelerden ve kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla biraz sesli olabiliyormuş.
Psu bugün elime ulaştı. Şu anda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: s!LenTium
Ürün geldiyse ses seviyesi nasıl sence ?
Ekran kartı ve işlemci soğutucusunun gürültüsü yetiyor. Ondan ses gelip gelmediğini bu yüzden anlamak çok zor. Aopenin kendi psu varkende şu andaki ses seviyesini geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lowflyer -- 21 Mayıs 2008; 21:59:03 >