Arkadaşlar ben sesi sesi ve kamerası iyi olan bir telefon alacağım.aklımda w850 var ama önerileriniz olursa sevinirim.öncelik sesinin iyi olması ve flaşının olması.nokia veya sony ericsson düşünüyorum.şimdidan teşkkürler.
Flash ve ses iyi istiyorsan Sony Ericsson K790i al.. Dijital fotoğraf makinelerindeki gibi Xenon flash kullanıyor. Bir telefon değil adeta fotoğraf makinesi.. http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=53 incelemedeki fiyat ürün ilk çıktığındaki fiyatı; şimdiki piyasa fiyatı 450 Ytl...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Kamera ağırlıklı düşünürsen ise K790i öneririm. (Bütçe belirtmemişsin ama W580i alınabilecek civarda paraya hatta daha düşük fiyatlarda bu telefonları alabilirsin.)
Tabii bu demek değil ki K790i kötü müzik çalıyor veya W810i kötü bir kameraya sahip, iki telefon da her iki açıdan başarılı ama o yönlerden biraz daha öne çıkıyorlar...
Kamera ağırlıklı düşünürsen ise K790i öneririm. (Bütçe belirtmemişsin ama W580i alınabilecek civarda paraya hatta daha düşük fiyatlarda bu telefonları alabilirsin.)
Tabii bu demek değil ki K790i kötü müzik çalıyor veya W810i kötü bir kameraya sahip, iki telefon da her iki açıdan başarılı ama o yönlerden biraz daha öne çıkıyorlar...