Bugün 22" bir monitör alacağım. Forumda birçok konu okudum. Genelde herkes Samsung 2232BW, Philips 220XW8FB ya da hp W2207h modellerini öneriyor. 2232BW benim de hoşuma gitti. İş yerinde 932NW kullanıyorum kasaları aynı. Gerçekten görüntüsü çok hoş. Fakat alacağım yerde Philips 220CW8FB, Samsung 223BW, Samsung 226NW modellerinin fiyatları 2232BW'ye göre daha uygun. Sizce yine de 2232BW modelini mi almalıyım?
1 hafta önce ps3 için 2232bw aldım gayet güzel. ama bir arkadaşta 223bw var o da tam 22" değil 21,6" o yüzden daha iyi olduğunu söylüyordo.piksel aralığı meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron07tr -- 20 Mayıs 2008; 11:45:10 >
1 hafta önce ps3 için 2232bw aldım gayet güzel. ama bir arkadaşta 223bw var o da tam 22" değil 21,6" o yüzden daha iyi olduğunu söylüyordo.piksel aralığı meselesi
21,6" olduğunu bilmiyordum. Tam 22" olmasını istiyorum. Ne kadar büyük o kadar iyi :)
quote:
Orjinalden alıntı: onno92
bence kesinlikle 226nw alma! çünkü bitek vga girişi var, pişman olursun.
Bak buna bakmayı unutmuşum. Hatırlattığın iyi oldu. DVI girişi olmayan monitör almayı planlamıyorum zaten.
hp w2207h varken nasıl samsun seçiyorsun anlamıyorum.... biraz daha incele dediğim modeli...ben aldım kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok çok güzel parlak ekran hdmi girişli + vga da deskliyor renkler ekranın karizması ve ekranın dönmesi oynaması koalyca alçalıp yükselmesi bve herşeyine akdar güzel bence...
hp w2207h varken nasıl samsun seçiyorsun anlamıyorum.... biraz daha incele dediğim modeli...ben aldım kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok çok güzel parlak ekran hdmi girişli + vga da deskliyor renkler ekranın karizması ve ekranın dönmesi oynaması koalyca alçalıp yükselmesi bve herşeyine akdar güzel bence...
Aslında bende o modeli çok beğendim ama fiyat farkı 100-150 YTL olunca caymak zorunda kaldım. Ayrıca bilgisayarı koyacağım yerin arkasında pencere var ve öğleden sonraları güneş alıyor. Bu yüzden parlak ekran almak pek cazip gelmiyor. Eskiden televizyon vardı orda. Öğleden sonraları televizyondan çok kendimi izlerdim
Ama 480 YTL civarında satan bir yer varsa hiç düşünmem. Var mı böyle bir yer?
Birde w2207h'yi alıpta pivot özelliğini sık sık kullanan var mı çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: erhan s40
Boşuna uğraşma git Golda PW201 i 480YTL ye 6 taksitle al. Gerisi teferruat.
Tavsiyen için teşekkürler ama 20" düşünmüyorum. Almışken fiyatı bütçeme uygun en büyüğünü almak istiyorum.
Bende 223BW var çok memnunum hatta şimdi HDMI reciver aldım (Suny AT11000) dvı dan bağladım lcd tv olarak kullanıyorum ... DVI çok önemli vereceğin farka değer ileride anlarsın çünkü HDMI ya çevirmek çok basit ... http://www.incehesap.com/samsung/lcd_monitorler/samsung_223bw-504-824.html buranın fiyat fena değil
fiyatlar güzel ama hiçbirinde görerek alma şansın yok. GOLD sağolsun ölü piksel testi yaparak aldım. zaten sıfır parlak nokta garantisi var monitörün 1 sene, ayrıca ölü (siyah) pikselede 3 ay garantisi var zaten. yani her durumda üretici (asus) garanti veriyor. bu benim için önemli. fazladan ölü piksel testi yapmak git-geli engelleyecek birşey sadece ama yinede golda teşekkürler...
güzel kardeşim burda herkes sana kendi kullandığı monitörü anlatacak :) en iyisi git monitörü kurcala geç karşısına bak etrafında dön hıh işte tam bana göre de al.. özellikleri teferruat zaten dikkat edicen belli başlı şeyleri biliyorsun.. bana kalırsada 223 bw al yani