Selam Arkadaşlar; Bu haftasonu digital TV kartı + öneriler doğrultusunda 110 Cm'lik çanak + LNB alarak Avrupa şampiyonasına hazırlık için digital TV kartı teknolojisiyle tanışmayı planlıyorum... Öncelikle konu hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımdan yardımlarınıza ihtiyacım var;
İlk olarak TV kartı tavsiyesi istiyorum. Tercihen USB kart benim için daha kullanışlı olacaktır, hem laptopta hemde desktopta kullanabilirim. Ancak bilmediğim için soruyorum mesela HD ibareli digital tv kartları var avantajları dezavantajları nelerdir? Gidip HD Skystar kart almakla normal Skystar almak arasında ne fark var? Yeterince HD yayın var mı acaba HD kart kullanabileyim, ileriye yönelik HD kart almak daha mantıklı mıdır? Digital Tv kartı almak istememin sebebi ÖNCELİKLE Avrupa şampiyonası maçlarını izleyebilmek. Daha sonra diğer kanalları - yayınları takip edebilirim. Derseniz HD sykstar al sonra yurtdışında bilmem ne kanalını aç, orada maçlar HD verilecek derseniz daha güzel olur... Marka olarak Skystar2 - Skystar3 tartışmaları yerine hangi kartların görüntü kalitesinin ve performansının daha iyi olduğunu, hangi kart ile daha iyi destek alabileceğimi öğrenmek istiyorum. TV kartına karar verdikten sonra Çanak anten önerilerine ihtiyacım var 90 yerine iyi bir 110'luk çanak alsam tek çanak üzerinden 2 uyduyu takip etmem mümkün mü?
İlaveten kullandığım monitör 22'' Samsung, aldığım TV kartında tam ekran ve boşluk kalmadan izlemem mümkün olacak değil mi? İşletim sistemi Windows Vista.. Fikirlerinizi bekliyorum.. Saygılarımla