Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dll virüsü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> dll virüsü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erkanerkanli93

20 Mayıs 2008; 10:41:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

C:\WINDOWS\system32\nsz1C.dll de trojan var ve sil diyorum silinmiyo avira AV kullanıyorum ne yapmam gerekir siz ne önerirsiniz

erkanerkanli93

20 Mayıs 2008; 12:19:25 

silmeye kaltığımda erişim engellendi dosyanın şuanda kullanımda olmadığından emin olun diyo

erkanerkanli93

21 Mayıs 2008; 0:16:16 

çok tşk ederim yardımlarınız için kasaba minnet edeceğine keste ye sildim virüsü

boldshark

21 Mayıs 2008; 1:20:23 

quote:

Orjinalden alıntı: erkanerkanli93

çok tşk ederim yardımlarınız için kasaba minnet edeceğine keste ye sildim virüsü

bilen arkadaşlardan, mesajını okuyanlar olsaydı, zaten yanıt gelirdi!
tepki göstermen yersiz...

madem sorunu çözdün, nasıl yaptığını da anlat da, aynı problemle karşılaşabilecek olanların işine yarasın; böylece, tepki gösterdiğin davranışının aynısını segilememiş ol

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad
erkanerkanli93

21 Mayıs 2008; 16:11:24 

yersiz ha....konuyu sabah açtım akşam bakmışım cevap yok hiç deilse öneride bulunur insan olumlu-olumsuz
bilgisayarı güvenli modda açtım ve virüslü dosyayı sildim

llMustyll

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mayıs 2008; 17:57:22 

Google den hijackthis yaz indir kur daha sonra analiz et hijackthis.de de ve ordan fixleyip dene bi de

Sagopa KAJMER

dejaay

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 18:59:16 

quote:

Orjinalden alıntı: llMustyll

Google den hijackthis yaz indir kur daha sonra analiz et hijackthis.de de ve ordan fixleyip dene bi de

"Okumadan cevap vermek" diye buna denir.

hüso5226

1 Haziran 2008; 15:24:09 

merhaba arkadaşlar galiba bende de aynı sorun var trojen. Bilgisayarıma 2 gün önce panda yı kurdum. bugüne kadar normaldi fakat bilgisayarı açıp sistem taraması yaptım ve birkaç virüs sildi. Ondan sonra sürekli virüs bulundu ve temizlendi.

Virüs adı: Trj/Lineage.INB

Yeri: c:windows/system32/sefawe.dll

uyarısını veriyor. ve bilgisayarımın hızı baya düştü. İnternete girerken bile sayfaları geç açmya başladı. Pandanın virüsü bulup temizlemiş olmasına rağmen uyarıyı sürekli vermesi (nerdeyse 1-2 dakikada bir) garip geldi. Yapabileceğim bişe var mıdır acaba? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

bodrumlu2

1 Haziran 2008; 17:27:05 

quote:

Orjinalden alıntı: llMustyll

Arkadaş sorunu çözmüş.Şu şekilde de yapılabilirdi deseydiniz dahi iyi olurdu..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
mikail13

2 Haziran 2008; 0:34:32 

quote:

Orjinalden alıntı: hüso5226

merhaba arkadaşlar galiba bende de aynı sorun var trojen. Bilgisayarıma 2 gün önce panda yı kurdum. bugüne kadar normaldi fakat bilgisayarı açıp sistem taraması yaptım ve birkaç virüs sildi. Ondan sonra sürekli virüs bulundu ve temizlendi.

Virüs adı: Trj/Lineage.INB

Yeri: c:windows/system32/sefawe.dll

uyarısını veriyor. ve bilgisayarımın hızı baya düştü. İnternete girerken bile sayfaları geç açmya başladı. Pandanın virüsü bulup temizlemiş olmasına rağmen uyarıyı sürekli vermesi (nerdeyse 1-2 dakikada bir) garip geldi. Yapabileceğim bişe var mıdır acaba? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23658062/mpage_1/key_//tm.htm#23658062

yanlız değilsiniz....

"Ey iman edenler! yaptığınız sözleşmeleri yerine getirin.? (Mâide,5/1)
GOP/İST
hüso5226

2 Haziran 2008; 10:06:45 

Benim kurduğum pandada sorun varmış galiba eski bi dosyaydı büyük ihtimalle virüslüymüş gözden kaçırdım onu. Pandayla birlikte avira da çalışıyodu. Neyse pandayı kaldırdım avirayı da kaldırıp yeni bi virüs programı kurayım dedim ama avirayı kaldıramıyorum yani program kalkıyo ama bi dosyası silinmiyor. Böylece aviranın başka bi versiyonu da kurulmuyo. Ayrıca bilgisayarım durup dururken kapanıyo ve Cd/Dvd yazarken takılıyo. Belli bi süre sonra klavye ve mouse çalışmıyor. Hem kablosuz çalışmıyo hem de diğerleri. Ayrıca bilgisayarımda mouse ve klavye çalışmadığı için bilgisayarım kapanmıyo kasadan düğmeden de kapanmıyo . Ya resetle geri dönüyo yada fişini çekerek. Sanırım çözüm format olcak gibi. Ama kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

alehandro

5 Haziran 2008; 21:13:06 

mcafee kurup deneme imkanın varmı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> dll virüsü Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4850 Crossfire
HD4850 X2, GTX 280 karşısında!
Biostar 8600GT V-Ranger