çok tşk ederim yardımlarınız için kasaba minnet edeceğine keste ye sildim virüsü
bilen arkadaşlardan, mesajını okuyanlar olsaydı, zaten yanıt gelirdi! tepki göstermen yersiz...
madem sorunu çözdün, nasıl yaptığını da anlat da, aynı problemle karşılaşabilecek olanların işine yarasın; böylece, tepki gösterdiğin davranışının aynısını segilememiş ol
yersiz ha....konuyu sabah açtım akşam bakmışım cevap yok hiç deilse öneride bulunur insan olumlu-olumsuz bilgisayarı güvenli modda açtım ve virüslü dosyayı sildim
merhaba arkadaşlar galiba bende de aynı sorun var trojen. Bilgisayarıma 2 gün önce panda yı kurdum. bugüne kadar normaldi fakat bilgisayarı açıp sistem taraması yaptım ve birkaç virüs sildi. Ondan sonra sürekli virüs bulundu ve temizlendi.
Virüs adı: Trj/Lineage.INB
Yeri: c:windows/system32/sefawe.dll
uyarısını veriyor. ve bilgisayarımın hızı baya düştü. İnternete girerken bile sayfaları geç açmya başladı. Pandanın virüsü bulup temizlemiş olmasına rağmen uyarıyı sürekli vermesi (nerdeyse 1-2 dakikada bir) garip geldi. Yapabileceğim bişe var mıdır acaba? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar galiba bende de aynı sorun var trojen. Bilgisayarıma 2 gün önce panda yı kurdum. bugüne kadar normaldi fakat bilgisayarı açıp sistem taraması yaptım ve birkaç virüs sildi. Ondan sonra sürekli virüs bulundu ve temizlendi.
Virüs adı: Trj/Lineage.INB
Yeri: c:windows/system32/sefawe.dll
uyarısını veriyor. ve bilgisayarımın hızı baya düştü. İnternete girerken bile sayfaları geç açmya başladı. Pandanın virüsü bulup temizlemiş olmasına rağmen uyarıyı sürekli vermesi (nerdeyse 1-2 dakikada bir) garip geldi. Yapabileceğim bişe var mıdır acaba? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
Benim kurduğum pandada sorun varmış galiba eski bi dosyaydı büyük ihtimalle virüslüymüş gözden kaçırdım onu. Pandayla birlikte avira da çalışıyodu. Neyse pandayı kaldırdım avirayı da kaldırıp yeni bi virüs programı kurayım dedim ama avirayı kaldıramıyorum yani program kalkıyo ama bi dosyası silinmiyor. Böylece aviranın başka bi versiyonu da kurulmuyo. Ayrıca bilgisayarım durup dururken kapanıyo ve Cd/Dvd yazarken takılıyo. Belli bi süre sonra klavye ve mouse çalışmıyor. Hem kablosuz çalışmıyo hem de diğerleri. Ayrıca bilgisayarımda mouse ve klavye çalışmadığı için bilgisayarım kapanmıyo kasadan düğmeden de kapanmıyo . Ya resetle geri dönüyo yada fişini çekerek. Sanırım çözüm format olcak gibi. Ama kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.