Arkadaşlar merhaba, dün akşam bilgisayarım birden kitlendi, reset attım ve kasa normal olarak açıldığı halde ( en azından öyle geliyor, fan sesi geliyor ve kırmızı ışık yanıyor ) ekran çalışmıyor. harddisc'te önemli dosyalarım vardı, acaba yanmış olabilirmi ? lütfen fikir verebilirmisiniz ne olmuş olabilir?
yandığını zannetmiyorum endişe etme gerek yok donanımsal başka bir sorun olabilir bir teknik servise götür hdd nin içindeki bilgileri başka bir pc yardımıyla da alabilirsin
işşallah dediğiniz gibi çıkar, yaa eğer bir sorun yoksa hepsini tek tek bütün gün kopyalıycam cd lere insan başına gelmeden tedbirini alımyor işte, akşam iş çıkışı bakıcam,bulmaya çalışayım bir teknik servis:/ bakalım kaça çıkıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldİnMyEyes -- 20 Mayıs 2008; 12:51:31 >
hocam verilerinize hiçbişey olmaz endişenlenmeyin hdd alın başka pc de verilerinizi rahatlıkla kullanın yedekleyin ha bu arada anakart ta sorun olcagını da sanmıyorum dediklerine bakarak kesin olarka ekran kartında olması gerekir sorunun fakat senin dediklerine bağlı olarak veriyorum bu cevabı
benım basıma bu tür olaylar çok geldi.. benım basımdan bu tür olay geçipde çık sorunları söölim..
1 - ekran kartım bozulmasu 2- işlemci yanması 3- power supplyden anakartların bazıları bi girişi vardır, bazılarınınki iki... işlemcinin hemen yanına takılır... o kablonun hasar görmesi işlemceye elektrik gitmemesi ve çalısmaması... 4- bide kabloyu takmayınca :))))
verilerine bişey olmaz merak etme.... ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris34 -- 20 Mayıs 2008; 18:03:38 >
walla öyle cewaplar yazdınızki bilgisayarı tamire götürmeden yüzüm gülmeye başladı:) iş çıkışı internetten bir teknik servis bulayım dedim gittim turizm acentası çıktı off offf.. bahçelievler yada bakırköyde varsa bildiğiniz teknik servis paylaşın arkadaşlar...