pentium d 945 @3.4ghz 2gb ram msi 8600gt oc. 120 gb samsung sata2 2*80mm full devirde çalışıo hep dvd writer
benm güç kaynağımda asus 300 watt gayet uzun süredir kullanıyorum bi sorun yaşmadım bi ara ısnımaya başladı temizledim felan şuan hiç bi sorun yok tıkıt tıkrı uzun zmandan beri böle bence de yeter
21 Mayıs 2008; 2:45:36
quote:
Orjinalden alıntı: delisolucan
pentium d 945 @3.4ghz 2gb ram msi 8600gt oc. 120 gb samsung sata2 2*80mm full devirde çalışıo hep dvd writer
benm güç kaynağımda asus 300 watt gayet uzun süredir kullanıyorum bi sorun yaşmadım bi ara ısnımaya başladı temizledim felan şuan hiç bi sorun yok tıkıt tıkrı uzun zmandan beri böle bence de yeter
Hocam bişey sorayım D945 kullanıcısı yakalamışken.Performansı nası işlemcinin memnunmusun bende Celeron D 2.53 var değiştircem işlemciyi arada kaldım P4 3.2 HT falanmı alsam yoksa D945 mi diye???
vala ben bunun alalı 1 ay felan oldu bundan önce pentium 4 630 3ghz ht kullanıodum vala açık konuşmak gerekirse öel aman aman bi fark yok ama mesela photo shop matlab sonra video formatı çevirme falan winrar bunlar gayet iyi çalışıo zaten sıralamalara bakarsan bi link veriyim sana http://www.thgtr.com/cpu/charts/index.html
burdan girip ardaki farkı görebilrisin ben memnununm valla ama bişeye dikkat et bu işlemcilerde üretim farklılıkları var mesela steping leri farklı yada çektiler i güçler farklı mesela benmki 95 wat çekio ama bunun 130 wat çekeni de var onları nası ayırcam dersen inan bi fikrim yok işlemcinin seri numaraını alıp intel den bakabilirsin bende bu işlemciyi ikinci el aldım valla memnunum ben p4 kullanıodum fark hiseettim sen celerondan hayli hayli farkı hissedersin mesela bende istemin açılşında bi fark olmadı gene hemen hemen aynı sürede açılıo ama dedğim gibi programlarda felan gayet başarılı bi işlemci sadece birazcık sıcak =)) bana sorarsan al ben takasla aldım uraniumpc den bi p43.0 ila 6600 gforce verdim. başka soramak istediğin bişi varsa sor gene