Ben de Q6600 B3 revizyonlu işlemcim ile hiç voltaj vermeden GA P35-DQ6 anakartımda 3GHz stabil çalıştırırken, GA X48-DQ6 anakartta sınır volstajlara dayadığım halde 3GHz de bile stabil çalışmıyor.
nvidia chipsetli anakartları ömrüm boyunca hiç sevemedim(intel tabanlı) abitin kalitesi zaten ortada belki yüksek mhz lere cok cıkmazlar ama cıktıkları fsbde stabilitede üstlerine yoktur... sonucta işin ucunda japonlar var birde çinliler..
anakartı kurcalayın derim çok çok fonksiyonları var hemen vazgecmeyin (bios, diğer kullanan yabancı kişilerin ayarları gibi)
Striker'ın ilk versiyonlarındada böyle o.c. özürü oluyordu sonra nasıl halledildi bilmiyorum ya alanlar sattı yada bios update ile sorunlar giderildi bence nette arastır istersen buralarda bulacagını sanmıyorum ama XS'e bir bak elbet sana yarar bişi bulabilirsin...
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
500usd ye sistm toplayan arkadaslar var nabdın hocam öyle, ds4 neyine yetmezdi ..
20 Mayıs 2008; 9:22:05
stiker serisi acayip ısınıyor (yakın bir zamanda alıcam alanlara sordum) bu sebeple pekte ii iş görmüyor bios güncellemesi vs ile biraz geliştirmeye çalış olmazsa 2. elde sat (bende alabilirim)
peki arkdaş geçmiş olsun diyelim ama rem uyumuszluğunu düşündünüz mü hiç?
ASUS P5Q> E8400CPU@4.1GHZ 4.3V 7/24 4.5GHZ MAX.> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.3V KİT (1GBx2) > HIS ICQ4TURBO (700-2200) > OCZ STEALTH XSTREAM> 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M > TOSHIBA 32" LCDTV HDREADY..
synx
Uzaklaştırılmış 6.99690883101721 gün cezanın 1 günü kaldı.
20 Mayıs 2008; 10:18:54
Asus Striker 2 formula ile Q6600'ü 3.6 ghz de kullanıyorum sıvı soğutma ile. ki 790i chipsetler overclock ta daha performanslı. Anakartta bir sorun olabilir.