beklemekle omur gecer .. yahu full hd demeyin lutfen , tabi ki 720 p olacak goruntuler , full hd yayin dunyada yok daha .. bu full hd takintisi nereye kadar devam edecek acaba
yahu zaten defalarca full hd goruntu ile normal hd goruntu arasindaki farki 42 inch tv de bile ancak 1 bucuk metreden algilanabilecegini tv topiclerinde defalarca tartistik
lutfen tv leri full hd diye ovmeyelim ,ayni sekilde platformlari da full hd yayin yapmamakla suclamayalim
zira yapitlar full hd cekilmiyor ki henuz , yayini full hd olsun
arkadaşlar full hd televizyon sadece ps3 ,blu-ray player larda işe yarar. yoksa 720p televizyonla 1080p canlı yayinda falan hiç bir farki olmaz.
d smart hd 720p-1080i olması sorun değil asıl sorun ücretsiz demeleri. digiturke olan güvenim onlara yok.bunun bir ücreti olmazsa insan düşünüyor.hadi ben geçtim 5,6 ay ücretsiz kullandım .
2 hazırlık maçı birde uefa maçlarını veriyor diye çoğu kişi d smart üyesi oldu bu yıldan sonra doğanda bırakırsa bu işi çok zarara girecekler alanlar. diyelim turkcell süper ligi aldı bu sefer de bizden para isteyeceklerdir.alamazlarsa d smart teknoloji çuvallaması olarak kalacak ve alanlara zarar ettirecek
d smart dese hd yayın için ayda ekstra 15ytl istiyorum.(eurosport,discovery,şampiyonlar ligi hd) dese ben daha gönül rahatlığıyla alırım çünkü bu işler bedava olamaz.doğan grubuda zannetmiyorum ki hayır için bedava yapsın.
bence d smart hd alıp şansınızı deneyeceğinize ayda 25 yt digi plus alın pvr özelliğinden de faydalanırsınız. sorunları olsa digi plus şu an en uygunu.euro08 bittikten sonra daha uygun kampanyalarıda muhakkak olacaktır.
Hdsmart olayı abartmış bence Fenerbahçemizin şlde başarılı olması tek avantajı, şl maçlarını hd seyretmek isteyenler satın alacaktır. Ben hdsmartın daha uygun olmasını bekliyordum ne olacağı belli olmayan bir alete 690 ytl vermektense dt ün aylık25,90 a kiralama yöntemi çok daha karlı ama ondada hiç dt aboneliği olmayanlar ayda 100 ytlyi fazla bulabilirler, eğer mkv, bluray vasıtasıyla tvnizden faydalanıyorsanız pahalı gelebilir, ama bu donanıma sahip olmayıp uğraşmayanlar, yapamayanlar için kesinlikle alınmalı sonuçta hdtv fiyatları sürekli geriliyor almışken kullanmak lazım.
Resimler için teşekkür ederiz kardeşim Bu arada imzamda Olan benim Full hd Lcd tv'İm İçin Hd -Smart almayı düşünüyorum bu hafta ama sanki biraz Kontrast eksikliği gördüm gibi Dicover Hd de bide d-smart normal recevirdaki gibi programları var bıktık yani american cohoper ve diğerlerinden Hd sadece discovery olmamsı lazım gene SS Bekleriz
Resimler için teşekkür ederiz kardeşim Bu arada imzamda Olan benim Full hd Lcd tv'İm İçin Hd -Smart almayı düşünüyorum bu hafta ama sanki biraz Kontrast eksikliği gördüm gibi Dicover Hd de bide d-smart normal recevirdaki gibi programları var bıktık yani american cohoper ve diğerlerinden Hd sadece discovery olmamsı lazım gene SS Bekleriz
Rica ederim.Kontarst ın düşüklüğü birazda benim fotoğraf makinasından kaynaklı.yeni hd resimler eklicem müsait olduğumda
Çok teşekkürler Kardeşim sd yayın izlemek keyifli yani lcd türüne gör e milyarlarca yazılar msj lar var ama kontrast lar 8000.1 oldumu korkmuyorum lcd tv lerden bide aslında ge rçekt en hd-smart düşünüyorum kaç kanalı hd izliyosun Şu anda..bide hd smart ı Hd çıkışlı monitörlerede bağlıyabiliriz dimi tv tuner söz konusu olamaz galiba sonuçta bire bir HDMI Bağlantı olacak ama
Çok teşekkürler Kardeşim sd yayın izlemek keyifli yani lcd türüne gör e milyarlarca yazılar msj lar var ama kontrast lar 8000.1 oldumu korkmuyorum lcd tv lerden bide aslında ge rçekt en hd-smart düşünüyorum kaç kanalı hd izliyosun Şu anda..bide hd smart ı Hd çıkışlı monitörlerede bağlıyabiliriz dimi tv tuner söz konusu olamaz galiba sonuçta bire bir HDMI Bağlantı olacak ama
Hd-smartta şu an discovery/Eurosport dönüşümlü hd yayın var. Hdmi bağlantılı monitörle kullanılır tahminimce.
Tv yayının lcd monitörde görüntülenmesi için tv tunere ihtiyacı vardır. Harici tv kartı üzerinden izlenebilir çünkü receiver sadece tv sinyalini gönderir onu dönüştürmek için tv tuner gerekir.
Anlıyorum ama mesela hocam benQfp94vw modeli her türlü hd uydu alıcı hd dvd ps3 konsollar herpsini destekliypo denemedim ama bire bir hdmı uydu alıcısına neden tv tuner istersin
niye tunere ihtiyaç olsun ki hd alıcını monitörün hd girişine bağlarsın olur biter...