Arkadaslar 2004 -2006 yılları arasında hazırkart kulandım. ve sonra faturalı baska bir numara kullanmaya basladım diye iptal oldu. ( hazır karta kontur yüklemedigim icin). su an o döneme ait bir telefon numarasını bulmam lazım. diger hatta gecerken o numarayı kayıt etmemişim. ne yapmam lazım turkcell eski döneme ait aranan yada arayan bilgilerini bana verebilirmi? yani bi döküm halinde nereleri aradıgımı yada kimlerin beni aradıgını ? böyle bir uygulama varmı? yardımcı olursanız sevinirim. saygılar...
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hic bir bilgisi olan yokmu arkadaslar bu konuda???
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
öncelikle hazır kart kullanıcılarının döküm alma gibi bi lüksü bulunmuyor yani bırak bir sene öncesini 1 ay öncesini bile alamazsın almak için kanuni bir emir gerekiyor
Faturalı hatlarda son 6 ay önceki sadece aradıkları kişileri gösteren bir fatura alabiliyor.
Hatta kanuni emirle bile vermiyorlar hazırkart dökümlerini. Çalınan telefonum için Tcell e savcılık müzekkere yazdı hala cevabı gelecek bekliyoruz 3 aydır.