Kendime yeni sistem toplayacağım ama en fazla 1000 ytl verebilirim bilemedin 30 40 fazla.
Şu anki beni idare ediyor ancak photoshop, adobe flash gibi programlar yanında firefox, msn ve emule açarsam sayfalar arasında gezinmek işkence oluyor hele bu programlarda kaydetmeye kalkınca 10 15 saniye kaydetmesini bekliyorum. Özellikle bu gibi durumlardan kurtulmak istiyorum.
Fazla oyun merakım yok ama call of duty 1 ve 2 den sonra açıkçası 4'ü de oynamayı isterdim bu paraya mümkün olur mu bilemem. Adobe premier film düzenleme programını bile bilgisayarıma kuramıyorum sistem yetersiz diye :)
Neyse en azından adobe premier gibi programı kurup rahat rahat yanında msn, firefox ve emule açıkken kullanabileyim istiyorum önemli olan bu tür düzenleme programları yanında saydığım programlar açıkken kasılma olmasın tıkır tıkır işlem yapayım.
Şimdiden teşekkürler.
Bir de unutmadan şu konuda anakartıma işlemci eklemem mümkün müdür? Arkadaşlar yardım etti ama ben özelliklerini yazdıktan sonra sanırım göremediler, durumum o kadar iyi değilken işlemciyle yırtma şansım varsa süper olur. :)
Teşekkür ederim arkadaşlar ancak fırsat bulup giriş yapabildim, tavsiyeleriniz doğrultusunda araştırmalar yapacağım artık şart oldu, tekrardan sağolun. Eklemek isteyenler olursa da katkılara hayır diyemem.
ekran kartı olarak palit 8600gt sonic+ tavsiye ederim islemci olarak E8200 weya E7200 dusunebilirsin lc power dan 400W bir psu sistem icin yeterli olucaktır anakart olarak da asus p5k-se diyebilirim weya da gigabyte p35 ds3l alabilirsin ram konusunda se kingston 2x1gb 800mhz ramleri tavsiye ederim kasa olarak da asus ta9a1 hdd olarak ucuz olusun samsung 160gb sata2 ncq tercih edebilirsin
Dedigin gibi 1000 ytl fln oldu. Novada topladıgım için bazı parçalar tam istediklerim olmadı. ekran kartı olarak çok fark yoksa palit 8600 sonic olabilir. Bide lcd yi 17 " yazdım ama 19 almalısın biraz daha ekleyip.