o kadar umutsuz mu durum yaa nolur bana bi hal çare gösterin kurtarın şu 2.4 cpu dan Allah rızası için forumdan yardım dileniyorum olmassa para toplayın bana bi işlemc alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay208 -- 19 Mayıs 2008; 23:10:58 >
zaten sistem eskiydi bu sene toparlamaya başladım biraz ram felan aldım öle ayakta duruyo bide işlemci yi yükseltsen ekran kartı kolay da bu işlemciyle başım belada
Eski PIII işlemcilerde işlemci mimarisi değiştirilmeden slot yapıdan soket yapıya geçilmişti ve o aralar slot-soket çeviriciler peydah olmuştu. o vakit PIII-350 makinası olanlar bir çeviriciyle P600 'e kadar çıkabiliyorlardı...Ne günler !
Burdaki durum farkli ,işlemci mimarisi değiştikçe kullanılan soket yapısıda değiştiği için bir çevirici pratik olarak mükün değil .