Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
idm takılma sorunu.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> idm takılma sorunu. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Panturk

19 Mayıs 2008; 22:54:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba. internet download manager a rapid linklerini koyuyorum ama ya bir kaç download sonra ya da ilk download da %96 dan sonra indirme hızı 1kb altına düşüyor dolayısıla kalan %2 lik kısmı falan 1 saatte indiriyor. yeni sürümünü falan yükledim düzelmedi. bu sorunu yaşayıp düzelten biri varmı ya da idm ye çok yakın olan bir program tavsiye edermisiniz özellikle birden fazla link ekledimizde idm de bir linkleri kontrol ekranı geliyor eğer linkler ölü değilse winrar dosyası oluşuyor ya benim için bu özellik olsun yeter tevsiye edeceğiniz programda.

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.

İçimdeki Deniz

19 Mayıs 2008; 23:03:26 

free download manager
ByAdmin

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 23:06:11 

İdmanı bende bu yüzden sevmedim Vista Sp1 %99 da kaldı takıldı, düşünsene 540 ta takıldı birde kotalıydım o zaman bıraktım bende. Zaten önceden Flashget kullanıyordum deneme amaçlı kullanmıştım idmanı. Flashgettende gayet memnunum Linkler içinde Rapidin sitesine girip doğru olup olmadığını kontrol edebilirsin.

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.
Panturk

20 Mayıs 2008; 0:23:56 

yaa işte rapidin sitesine girmekde bir alternatif de. idmanda rahat oluyordu ya kendi direk kontrol ediyor. free download manegerı bi deneyim bakalım.

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.

Panturk

21 Mayıs 2008; 0:39:39 

yaa beyler şu sorunu çözemedim ya hala dosylar %99 da takılıor kalıor beklede 1 saat insin. :S bu sorunu halletmenin bir yolu varmı ya da dediğim gibi idman daki gibi birsürü linki download etmeden önce dosya türünü önizleme yapabileceğim bir program önerirmisiniz. rapid linklerini sitesinden kontrol etmekle uğraşma istemiyorum da :D

mesela resimde işaretlediğim yerde dosya türünü önizleme yapıyoruz benim rapid kotam dolduğu için dosyalar html olarak gözüküyor normalde rar dosyası çıkması lazım eğer link kırık ise o link öniizlemesi html file olarak gözüküyor. aynı bu tarzda bana dosya türünü önizleme yapabileceğim bir program önerirmisiniz ya da şu idm sorununu bir çözelim yav :S

Panturk

22 Mayıs 2008; 0:20:28 

yukarıı çıkarayım bari birkez daha belki bir yardım eden olur busefer :)

Man44

22 Mayıs 2008; 0:46:00 

Sürümü değiştirmeyi denediniz mi?

Türk Devrim'inin yaptığı işlerin toplamına Kemalizm denir. Kemal Atatürk
Panturk

22 Mayıs 2008; 0:48:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Man44

Sürümü değiştirmeyi denediniz mi?

denedim kardeş ya bir de eski sürüm falan mı yüklesem acaba ya. elinde eski sürüm olan varmı şimdi nereden bulacam eski sürüm :D

Man44

22 Mayıs 2008; 0:52:00 

Pm den birazdan eski sürüm katılımsız vereyim sana : ) onu deneyin artık.

Türk Devrim'inin yaptığı işlerin toplamına Kemalizm denir. Kemal Atatürk
Panturk

22 Mayıs 2008; 9:02:05 

eski sürüm de işe yaramadı napalım artık başka program kullanıp linkleri rapid sitesinden kontrol edeceğiz

_Divine_

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 13:06:15 

bende idm kullaniyorum bu sorunla hic karsilasmadim 1 ay kadar oluyor kullanali...sadece birkere %99 da takildi adres bilinmiyor hiz bilinmiyor yazdi bekledim 10-15 dk fln sonra iptal ettim bastan indirdim 100 mb lik bisidi allahtan....yoksa hiz gunduzleri 100 n altina dusmuyor geceleri ise 120-130 arasi devamli....

Sony RX-77 Mini HI-FI Sistem + Creative 4400 4+1 + Sennheiser EH-150 Hi-Fi Stereo Kulaklık + Creative Sound Blaster Live 7.1 24 Bit Ses Kartı +
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> idm takılma sorunu. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel GameX Röportajı
Compex 2007 : Intel GameX Standı Röportajı
CeBIT 07 / Rota Ithalat Standı
Forex marka araç içi MP3 çalarlar ve TVBoxlar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç