Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.929
Cevap
63
Favori
662.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 jetta 1.6 comfortline specialtuplu modeli sunruuflu olan km70000 de. Bir hava yastigi islem gormus hasar kaydı herhangi bir kaydi yok.Fiyati ne olur ve Alinir mi?saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sahincoktu

2009 jetta 1.6 comfortline specialtuplu modeli sunruuflu olan km70000 de. Bir hava yastigi islem gormus hasar kaydı herhangi bir kaydi yok.Fiyati ne olur ve Alinir mi?saygilar

Özel tüplü demişsiniz. Bu motor için özel bir kite ihtiyaç yoktur. Herhangi bir sıralı sistem rahatlıkla takılabilir. Sadece bazı markalar araca özel kit üretirler. O da bu araç için değildir. Yani "special" diyerek sizi yanıltmasınlar.

LPG kitiyle ilgili olarak dikkat edilmesi gereken İtalyan bir marka olmasıdır. Yerli kitler yerine İtalyan olması tercih edilir.

LPG kitleri kalitesine göre:
    1. Sınıf: Prins, Teleflex
    2. Sınıf: BRC, zavoli, Tartarini, Landi Renzo, Lovato
    3. Sınıf: Yerli ve diğer markalar.

Bazı markalar aracı fabrika çıkışı olarak LPG'ye uygun satarlar. Örneğin yeni Honda civicler, "eco" adıyla LPG'ye uygun olarak fabrikadan çıkıyor. Yetkili servislerde 1500 TL. karşılığı BRC kit takılabiliyor. İşte ancak buna special diyebiliriz. Dolum yeri bile denzin deposu kapağının içinde oluyor.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

VW grubunda da fabrika çıkışı LPG'li modeller var; ancak hiçbir zaman Türkiye'ye gelmedi. Aşağıdaki golfün fabrika çıkışı LPG'li modeli. Golf MK6 BIFUEL.

Alınır - alınmaz mevzusu size kalmış. Sahibinden sitesinden emsallerini araştırıp kıyaslama yapın. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

quote:

Orijinalden alıntı: sahincoktu

2009 jetta 1.6 comfortline specialtuplu modeli sunruuflu olan km70000 de. Bir hava yastigi islem gormus hasar kaydı herhangi bir kaydi yok.Fiyati ne olur ve Alinir mi?saygilar

Özel tüplü demişsiniz. Bu motor için özel bir kite ihtiyaç yoktur. Herhangi bir sıralı sistem rahatlıkla takılabilir. Sadece bazı markalar araca özel kit üretirler. O da bu araç için değildir. Yani "special" diyerek sizi yanıltmasınlar.

LPG kitiyle ilgili olarak dikkat edilmesi gereken İtalyan bir marka olmasıdır. Yerli kitler yerine İtalyan olması tercih edilir.

LPG kitleri kalitesine göre:
    1. Sınıf: Prins, Teleflex
    2. Sınıf: BRC, ****, Tartarini, Landi Renzo, Lovato
    3. Sınıf: Yerli ve diğer markalar.

Bazı markalar aracı fabrika çıkışı olarak LPG'ye uygun satarlar. Örneğin yeni Honda civicler, "eco" adıyla LPG'ye uygun olarak fabrikadan çıkıyor. Yetkili servislerde 1500 TL. karşılığı BRC kit takılabiliyor. İşte ancak buna special diyebiliriz. Dolum yeri bile denzin deposu kapağının içinde oluyor.

VW grubunda da fabrika çıkışı LPG'li modeller var; ancak hiçbir zaman Türkiye'ye gelmedi. Aşağıdaki golfün fabrika çıkışı LPG'li modeli. Golf MK6 BIFUEL.

Alınır - alınmaz mevzusu size kalmış. Sahibinden sitesinden emsallerini araştırıp kıyaslama yapın. İyi günler...

tüp için demedi ki jettanın kendi special modeli var onu demek istedi.

• _____________________________
    GÖNÜL DOSTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicranyarası

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ozel-uretim-2009-jetta-tiptronik-pluslpg-plus-sanroof-lu-1.6-102-bg-129463004/detay

Anladım. Jettanın special diye bir donanımı olmadığı için hatlar karıştı. Bu araç comfortline fakat fabrikadan opsiyonlu sipariş edilmiş. Yukarıda "special lpgli" yazıyor. Zaten ben de ilk gördüğümde o ne demiştim. Şu şekilde yazılsaydı anlardım: "special, lpgli"

İşte Türkçe'miz. Bir virgül nasıl anlamı değiştiriyor. Neyse yine de LPG düşünenlere fikir olmuştur yazdıklarım. Boşa gitmedi sanırım.

İyi günler...

• Yazdıklarınız gayet açıklayıcı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Das Auto.
    Passat [B8] 1.4 TSI
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, 2010 model eski kasa 30.000 km de 4 parça boyalı, dsg, dizel jetta'ya ne kadar verilir sizce?

Orijinalden alıntı: tsert61

Arkadaşlar iyi akşamlar, 2010 model eski kasa 30.000 km de 4 parça boyalı, dsg, dizel jetta'ya ne kadar verilir sizce?

Donanım seviyesi nedir? Prilimline, Exclusive, Comfortline ?

Boyanan yerine göre değişir. Eğer araç ağır hasar almamış ve ufak tefek sürtme ve dokunmalardan dolayı boyalı ise Comfortline (en dolu) paketi için söylüyorum 40-45 Bin TL arası fiyatı değişir.

Orijinalden alıntı: Atilla_06

quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar, 2010 model eski kasa 30.000 km de 4 parça boyalı, dsg, dizel jetta'ya ne kadar verilir sizce?

Boyanan yerine göre değişir. Eğer araç ağır hasar almamış ve ufak tefek sürtme ve dokunmalardan dolayı boyalı ise Comfortline (en dolu) paketi için söylüyorum 40-45 Bin TL arası fiyatı değişir.

Hocam araç comfortline..
    Aracın sol tarafındaki dört parça boyalı, sürtmeden boyanmış,
    iki hasar kaydı var biri 1.000 diğeri 1.700 tl,
    kaportacıya baktırdım, kapı direklerinde marşpiyelde bişey yok dedi, sürtmeden boyandı zannedersem sol taraf..
    Onun dışında araçta bir problem yok
    İstenen rakam 47.000 tl..
    Kararsız kaldım biraz, daha aşağı kesin olmayacak fiyat olarak, pazarlıksız diyor_?

• quote:

quote:

quote:

Hocam araç comfortline..
    Aracın sol tarafındaki dört parça boyalı, sürtmeden boyanmış,
    iki hasar kaydı var biri 1.000 diğeri 1.700 tl,
    kaportacıya baktırdım, kapı direklerinde marşpiyelde bişey yok dedi, sürtmeden boyandı zannedersem sol taraf..
    Onun dışında araçta bir problem yok
    İstenen rakam 47.000 tl..
    Kararsız kaldım biraz, daha aşağı kesin olmayacak fiyat olarak, pazarlıksız diyor_?

Hocam zaten hatasız, boyasız, değişensiz istiyorsanız 50 bin ve üzerine çıkmanız gerekiyor. Ancak bahsettiğiniz araca 45-46 civarına çekmeye çalışırdım. Ne düşürürseniz kâr.

• quote:

Sahibinden sitesindeki ilanları inceleyin. Aşağıda süper temiz bir araç var. Yalnız düz vites. DSG olması en fazla 2 bin tl. fark eder. Hatta bazıları daha sorunsuz olduğunu düşündükleri için düz vitesi daha çok tercih ediyor. Buna göre kıyaslayın.

İyi günler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-boyasiz-56.000-km-hatasiz-128441753/detay

• İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, aracın km'sinin düşük olması beni cezbediyor. Sol taraf boyalı olduğu için elden çıkarırken zorluk yaşarmayım bilemiyorum ancak hasar kayıtları cüzzi olduğu için satarken çok sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum. Otomatik tercih etme nedenim eşimin kullancak olması daha çok, düz vites araçlarla kıyasladığımda bu fiyat bana uygun gibi geliyor zira düz viteslerin temizleri 49-50 civarı. Pazarlıkta aşağı inmiyor son fiyat bu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin_asm -- 20 Temmuz 2013; 21:35:34 >
    YAMAHA FZ-09
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Gençler bana çabuk yardım lazım,2007 model Primeline Jetta'da ESP var mıdır yok mudur?ASR tuşu var,hatırladığım kadarıyla da bu arabalarda ilk çıktığında 06-07 standarttı ESP?

ESP Comfortline modeline mahsus bir özelliktir. Primline hiçbir araçta ESP yok. ASR tuşu farklı.

quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Gençler bana çabuk yardım lazım,2007 model Primeline Jetta'da ESP var mıdır yok mudur?ASR tuşu var,hatırladığım kadarıyla da bu arabalarda ilk çıktığında 06-07 standarttı ESP?

ESP Comfortline modeline mahsus bir özelliktir. Primline hiçbir araçta ESP yok. ASR tuşu farklı.

Sağol gardaş
    kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: drlaroxyl

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024642&Productid=otm011296
    jetta aracıma takmayı düşünüyorum
    kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Yalnız fiyatı bana çok ucuz geldi. Ben yıllar önce bu fiyattan çok daha fazlasına taktırmıştım ki şu an Euro 2.53 TL. Çin malı olmasın ? Ben aldığım zaman da çin malı olan yarı fiyatınaydı. Almadan önce bunu firmaya mutlaka sorun. Çin malıysa asla almayın. 3 ay sonra patlar. Ayrıca görünüm çakma xenon gibi olur.

Benim ampuller %100 orjinal Germany. Kutusunda da her ampulün üzerinde de "Made in Germany" yazısı ve Philips logoları var. TUV onaylı. Muayene sıkıntısı yok.

Resimler aşağıda. İyi günler...

•  ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.