LCD ALMAK İSTEYENLER İCİN TAVSİYEMDİR İST BİLİSİMDE DAHİ YOK SUAN BU HAZİRAN SONU GELECEKMİS
TESADUF TEKNOSADA GORDUM
3700 FİYATİ VAR 12 TAKSİTLE PESİN FİYATİNA
300 YTL HEDİYE CEKİ KAZANİYORSUN TEKNOSADA KULLANABİLECEGİN BU KADAR TV OZELİKLERİNE GELİNCE
Ekran Boyutu : 42" Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080 Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2 Kontrast Oranı : 50000:1 Menşei : İthal Surround Sistem : SRS TruSurround XT Scart : 2 Adet Yanıt Süresi (ms) : 5 Hdmı Girişleri : 3 Adet Girişler 2 : PC Trusurround Srs : Var Girişler 1 : RF, Komponent, RGB Ağırlık (kg) : 20,4 Ekran Formatı : 16:9 Garanti Süresi : 2 Yıl Güç Gereksinimi : 265 Model : 42LG6000 Boyutlar(gxyxd) (mm) : 1037,8 x 747 x 80,8 Tipi : Full HD
********* PC SİNYAL ALİGİLAMA SUPER Algılama 1920x1080
Konunun sistem önerilerinde olmaması gerekirdi. PC ye bağlanmıyormu? diyeceksiniz ama o zaman yarın öbürgün bir arkadaş bilgisayarla alakalı diyip mouse pad konusu yada bilgisayar için kolon diye konuda açabilir.
LCD için ise güzel diyorum. Bende Full HD olmayanı var 5Mslik 107ekran olanından(42").. Diğer özellikler tamamen aynı markasıda gene LG. ben aldığımda bu tip ürünler 6000liradan başlardı. ama fiyatını beğenmedim. bir arkadaşım 3000liraya çok benzerini alıyor.
Bu arada LG markası herzaman Kontrast bilgilerini yalan yazar. bendekinde 25000 yazıyor ama alakası yoktur. Aynen bu üründe 50000 yazması gibi. Kanmayın yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 20 Mayıs 2008; 1:27:41 >
Teknik ozellikleri guzel ama 5ms yuksek , 2ms olsa tam super olacakmis.100Hz sanirim pc de 1920x1080 denmis eger bunu 100Hz olarak pc ye yansitabiliyorsa cok iyi.Ama hala lcd ler cok pahali kanimca.
yalan yanlıs bisiey yok yazdigi yok fiyatai 300 ytl cekide dus 3400 gelmis oalacak bana 3700 odumeyecem ama
ürünü cok arastirdim inan rekor oranlari var bana goster bu ozeliklerde bir tv kesinlikle gosteremezsin ist bilisim dahil her gun bunu aramben ozelikle aldigim bu tv pc monitoru olrak kullanacam
ve algilama olsun tepkime suresi olsun super bsiey cok hizli yerindede gordum bu tv bugun inanin o kadar canli o kadar net gzuel bir goruntüsü varki diger markalar bunun eline su dokemez yaklasaz bile lafim anlayana bu bilgiiyi burda paylasmamim sebebi alacak olanlar yararlansin
fiyat cok geldiyse ist bilisimdedde var ürünleri bakabilrisin ordadanda ama benim aldigim ürün yok henuz onlarda sitesindede gozukenler haziran sonu gelecek
5 mili saniyede superdir zaten cok az kisinin 5 milisi saniye vardir kullanıyorsa monitor olarak
bendeki suan 2 bunun yerine 5 olani kullnacam ama tabiki ürün cok farkli
1920 1080 olayida hepsinde yazar o cozunurluktur ama hepsinde pc algima seklinde 1920 1080p desteklemez farklı farklı yazar işte bu tv onlardan biri destekleyen olrak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 20 Mayıs 2008; 2:03:49 >
MilLionONe SEARCH & DESTROY 1.7 NO GL Server IP 77.92.149.179:17000
Teknik ozellikleri guzel ama 5ms yuksek , 2ms olsa tam super olacakmis.100Hz sanirim pc de 1920x1080 denmis eger bunu 100Hz olarak pc ye yansitabiliyorsa cok iyi.Ama hala lcd ler cok pahali kanimca.
bende o anlamda diyorum aynı paraya 2 tane alınıyor ve 5ms i hissetmiyorsunuz büyük ekranda.
*************** evet 42 2 mili sn varmis benim alacagim 5 ama senin dedigininde kontrasi 30000 bendeki 50000 ve daha cok ozelilige sahip vede fiyati 3700 sendeki 5000 milyar
MilLionONe SEARCH & DESTROY 1.7 NO GL Server IP 77.92.149.179:17000
benimki diye birsey yok cunku bizim evde benim monutorum dahil hersey hala CRT ve hicbir lcd daha CRT kalitesine ulasamadi ilerde ulasabilirler ama bu seferde asiri yuksek fiyatlar ortaya cikiyor , alanlara ve kullananlara hayirli olsun ama bu teknolijiler icin kesinlikle daha cok erken.42" Full ozellikli ve 2ms lcd lerin 2000ytl civarina dusmelerine daha cok var anlasilan 2010 dan once zor gozukuyor acikcasi.
Yerinde Olsam Bunu Alırdım Eğer Pcdede Kullanacaksan Kesinlikle Samsungdan Şaşma Hemen Hemen Tüm Lcd Tvleri Kullandım.Bu Lcd Süper Claner Panel Nereden Bakarsan Bak Renk Değişimi Olmaz.Ayrıca 100 HZ Aldanma Onun Mantığı Crt Monitörlerde.Bunu Al Bana Dua Edersin.