Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bluetooth sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> bluetooth sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arsima

19 Mayıs 2008; 22:02:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar bluetooth la telefondan bişeler alırken hep ilk önce alttan bi yazı cıkorduu coklu gönderimlerde canımı sıkıyorduu bende o yazı cıkınca içindekii yazıların en altındakine bir klik attım belki sormaz die şimdi gönderimde hiç bişe sormuyor ama bu ayarı tekrar eski konumuna nasıl getirecegiz bileniniz var mı pc lenovo 3000 N200 model yani her alacagı dosya içinn ileti gösterecekk istedigim zaman aktiff istedigim zaman pasif konuma getirecegimm

herkesin bir kusuru vardır.........
Mnr980

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 22:48:28 

arda yardımcı olur gıbı gelıyor

arsima

21 Mayıs 2008; 14:52:56 

hıı sagoll

herkesin bir kusuru vardır.........
IdontKnoWw

12 Haziran 2008; 20:02:19 

denetim masasında bluetooth aygıtları simgesinin altında şeçeneklerden ayarlıyabilirsin..

Asus A600m sonoma 2.0ghz 2*1024 kingston dd2 533 160 gb samsung 5400 rpm gforce go 7300 256mb
cumhuruzun

13 Haziran 2008; 15:08:16 

Ben de vista kaldırıp xp kurdum. Bütün driverlerı kendi sitesinden otomatik olarak yükledi. Ama Bluetooth çalışmıyor. Aygıt yok gibi birşey söylüyor. Masaüstünde denetim masasında heryerde simgesivara ama çalışma adına hareket yok. Ne yapabiliriz?

Lenovo
yeshill28

4 Temmuz 2008; 10:19:31 

quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

Ben de vista kaldırıp xp kurdum. Bütün driverlerı kendi sitesinden otomatik olarak yükledi. Ama Bluetooth çalışmıyor. Aygıt yok gibi birşey söylüyor. Masaüstünde denetim masasında heryerde simgesivara ama çalışma adına hareket yok. Ne yapabiliriz?

Aynı sorunla bende muzdaribim.
Vista yı kaldırıp XP yi kurdum ama Bluetooth çalışmıyor.
Çalışmıyor derken bluetooth dan bilgi alışverişi yapabiliyorum fakat cep telefonumdan bilgisayarı kontrol edemiyorum.
İş icabı powerpint slayt gösterileri ile sunum yapmam lazım fakat bu durumda ne sunum yapabiliyorum ne de başka birşey.
Yardım edecek arkadaşlar yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeshill28 -- 7 Temmuz 2008; 10:06:33 >

Legend comes back... Giresunspor
Sayeh-eh Khodah

10 Temmuz 2008; 14:55:51 

Aygıt yöneticisinde bluetooth yoktu.Hp uygulama ve sürücü kurtarmadan bluetooth wireless technology gibi bişe wrdı.onu yükledm.bluetooth simgesi geldi.ama hala denetim masasında bluetooth aygıtları die bişe yok.çalıştır'a bthprops.cpl yazıyorum karşıma bişe çıkmıyor...Lütfen yardımvı olun..

seyhun

8 Ağustos 2008; 23:58:05 

quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

Arkadaşlar kendi sitesinden nasıl otomatik yüklüyor sürücüleri?
El ile indirmeye kalktım ne o? 75 mb-80 mb-40 mb bu kadar büyük sürücümü olur ya?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> bluetooth sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme
Raidmax Aztec
Raidmaxın ergonomik ve uygun fiyatlı kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç