slm arkadaşlar bluetooth la telefondan bişeler alırken hep ilk önce alttan bi yazı cıkorduu coklu gönderimlerde canımı sıkıyorduu bende o yazı cıkınca içindekii yazıların en altındakine bir klik attım belki sormaz die şimdi gönderimde hiç bişe sormuyor ama bu ayarı tekrar eski konumuna nasıl getirecegiz bileniniz var mı pc lenovo 3000 N200 model yani her alacagı dosya içinn ileti gösterecekk istedigim zaman aktiff istedigim zaman pasif konuma getirecegimm
Ben de vista kaldırıp xp kurdum. Bütün driverlerı kendi sitesinden otomatik olarak yükledi. Ama Bluetooth çalışmıyor. Aygıt yok gibi birşey söylüyor. Masaüstünde denetim masasında heryerde simgesivara ama çalışma adına hareket yok. Ne yapabiliriz?
Ben de vista kaldırıp xp kurdum. Bütün driverlerı kendi sitesinden otomatik olarak yükledi. Ama Bluetooth çalışmıyor. Aygıt yok gibi birşey söylüyor. Masaüstünde denetim masasında heryerde simgesivara ama çalışma adına hareket yok. Ne yapabiliriz?
Aynı sorunla bende muzdaribim. Vista yı kaldırıp XP yi kurdum ama Bluetooth çalışmıyor. Çalışmıyor derken bluetooth dan bilgi alışverişi yapabiliyorum fakat cep telefonumdan bilgisayarı kontrol edemiyorum. İş icabı powerpint slayt gösterileri ile sunum yapmam lazım fakat bu durumda ne sunum yapabiliyorum ne de başka birşey. Yardım edecek arkadaşlar yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeshill28 -- 7 Temmuz 2008; 10:06:33 >
Aygıt yöneticisinde bluetooth yoktu.Hp uygulama ve sürücü kurtarmadan bluetooth wireless technology gibi bişe wrdı.onu yükledm.bluetooth simgesi geldi.ama hala denetim masasında bluetooth aygıtları die bişe yok.çalıştır'a bthprops.cpl yazıyorum karşıma bişe çıkmıyor...Lütfen yardımvı olun..
Arkadaşlar kendi sitesinden nasıl otomatik yüklüyor sürücüleri? El ile indirmeye kalktım ne o? 75 mb-80 mb-40 mb bu kadar büyük sürücümü olur ya?