güç kaynağın ne söylememişsin ekran kartın ne söylememişsin sistemin ne söylememişsin.
sadece işlemcin mi güç çekiyor sistemden?
yada güç kaynağın kaliteli değilse sadece overclock yaptığında mı bozulur?
yani bizahmet sistem bileşenlerini ver
Ya hocam diğer bileşenlerin işlemcinin oc'siyle ne alakası var diye birşey var aklımda da o nedenle söylemedim.Demek ki varmış,anlatırsanız sevinirim.
Ekran kartı 9600gt sonic,güç kaynağı Asus'un 400w peak 350wrated olan kasayla birlikte psu'su biliyorum yetersiz zaten o nedenle sordum oc fazla güç çeker mi diye...Bir hdd,bir dvd-rw var.Birde 12cm fan var...
Sen demişssin guc kaynagına guvenmıorum dier bileşenlerin ne kadar elektrik cektıgını tahmınen bılmek ıcın bızde senden bılesenlerı ıstııyoruz yanı onlarda elektrık cekıyor ve buna baglı cpu da Ok Bence cok rahat dayanır arkadasın 350 w lık kasa ıle cpu 2.4 den 3.2 ye stabıl olarak rahat bı sekılde cıktıgını hatırlıom sıstem bılesenlerını verıyım ama onun
Gigabyte Anakart Cpu 2.4 celeron D Nvidia 128 mb 128 bit Modelının unuttum yha psu 350 w ram 512 di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furko -- 20 Mayıs 2008; 13:04:48 >
İdare eder ama etmez dıosan 550 den fazlasını alma neden dıosan hem fıyalar ucuyo 550 den sona hem gerek yoq
Aslındaalacaktım fakat babam kızdı Benim paralarıma bile karışıyorlar ne iştir anlamadım.Biraz şu işin içine girseler beni iyi anlayacaklar.Neyse biraz bekleyeceğim.Lc veya Glacial alacaktım zaten,bunlardan birini alırım...