merhaba arkadaslar ilk once bilgisayarimin ozelliklerini sayim size
asus p5b., intel core 2 duo E6750., kingston 2 gb ram 667mhz., nvidia 8600gt erkan karti., samsung 320 gb hdd asus ta 951 kasa., siyah samsung super writemaster., siyah samsung dvd rom., philips 170x7fb monitor., hp officejet 5610 yazici., disket surucusu yerine kart okuyucu
evet arkadaslar sorum geliyor simdi, disk surucusu yerine kart okuyucu taktirdim bu zamana kadar guzel calisti hicbirsey olmadi ancak gecenlerde formatladim bilgisayari ingilizce xp koydum yine hic bir sorun falan yok sonra o cd cizildi ve bilgisayarima virus girdi yeniden formatlamam gerekiyordu bu sefer normal turkce xp yukledim ama bu seferde calismadi kart okuyucu..... kac sefer denedim olmadi eminimki 5 seferden fazla idi
bunu nasil cozebilirim arkadaslar kart okuyucunun cdsi falan hic bir seyi yok bende aygit yoneticisine giriyorum hersey tamam gorunuyor
waqlla kardes dogru diyorsun ilk once kendi cd le yaptim formati falan calisiyordu ama virus hala vardi ve dogru durus calismiyordu onun icin bikez daha formatladim ancak o sefer calismadi cdde hata var dedi sonra kuzenin cdsini aldim onu denedim ve oldu ama iste bu kez kart okucu calismadi