Arkadaşlar bunlar arasında en iyisi sizce hangisidir.X360'ı LCD'ye bağlayıp oynamak istiyorum bir de ses sistemi alacam.Ancak öyle sağa sola asamam yani normal bir şekilde yerde duracak.Onu da göz önünde bulundurursak hangisi en iyi seçim olur acaba ? Bir de bunlardan hangisinin beyaz ve kırmızı olmak üzere 2 tane ucu olan kablosu vardır acaba , digital mi deniyor onlara bilmiyorum pek ama anlamışsınızdır heralde.
hacım sen git bu sistemlerin üçünüde dinle kendin karar ver ama sağlamlık kalite olarakda creative iyidir creativeler herzaman ses rengi olarak diğer söylediğin marka sistemlerden daha iyidir son karar senin
yaa konusmayayım diyorumda milleti yanlıs yonlendirmeyin arkadaslar yavv mantıklı bi insan creative in iyi bi marka hic olmasa bazılarının gozunde bile logitech kadar kalitelidir degilmi?? o zaman mantıklı bi insanın yapacagı fiyat/performans tablosu yapalım . x240 15 watt subwoofer 2x5watt rms uydular 2.1 ses sistemi =90 lira m4500 17 watt subwoofer 4x6watt rms uydular 4.1 ses sistemi =94 lira lutfen bu marka tutma isini abartmayın yavv bu tavsiye islerine guven kalmıyor bi yerden sonra artık!!! bide bu yaptıgım tabloyada bi kılıf uyduran olursa diyecek bi soz bulamam!!!! haa sunuda soyleyeyim vatanda 122 liraya alınabiliyorken x540 ı tavsiye edeyim bu sayılanlardan iyi bi f/p durumuna sahip!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
Bir de bir şey sormak istiyorum creative için özelliklerinde analog ses girişi yazıyor.Bu 2 uçlu beyaz kırmızı olan giriş mi ? O giriş mi daha iyidir yoksa tek olan 3.5 mm lik mi ?
Ses sistemlerinde herkes watt (rms ) a bakıyor.Neden bu kadar watt ile ilgileniyorsunuz anlamıyorum.mesela Microlab X23 99 Watt ,Logitech X540 70 Watt .Ama herkes logitech i tavsiye ediyor.Keşke bende logitech alsaydım . Marka , subwoofer kalitesi,dB gibi oranları bakın.
AMD Athlon 64 X2 5600 2.8 GHz --CASE CM CENTURION CAC-TO5-UBD-5*5,25 380 WATT-- 2GB KINGSTON DDR2 --SAMSUNG 320 GB HD -- SAPPHIRE HD 2600 XT -- LG DVD-RW 18X -- MİCROLAB X23 5.1 SES SİSTEMİ -- HP DESKJET 3940 YAZICI -- XP HOME EDITION SERVICE PACK 2
yavvv inanamıyorum ilk 4 modelini fason yaptıran bi firma (logitechten bahsediyorum) koskoca creative i gecmisya yanarım yanarım buna yanarım arkadaslar dedigimin altını ciziyorum creative bence logitechten kalitelidir ama logitechciler bari sunu soylesin creative logitech kadar kaltelidir kendilerine yalan atmıs olmazlar!!! zira iki kaliteli marka soz konusu olunca bakılacak tek sey db oranları watt degerleri ve kazıklık durumudur!!!! ve bence logitech abartıyor bazı modellerinde bu isi canlı ornegi karsınızda zaten
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
Bir de bir şey sormak istiyorum creative için özelliklerinde analog ses girişi yazıyor.Bu 2 uçlu beyaz kırmızı olan giriş mi ? O giriş mi daha iyidir yoksa tek olan 3.5 mm lik mi ?
kardes senin soruna gelince herhalde hoparlorlerin ucları jaklımı degilmi onu soruyorsun eger dogru anladıysam bunlar jaklıdır ama jaksızlar daha iyidir zira baglantıları saglamdır ve uzatma geretiginde hoparlore ameliyat yapmana gerek kalmaz kardes altec lansing vs 3251 cihaza bakmanı cok istyorum kime tavsiye ettiysem tesekkur aldım sende bi goz at istersen bu sitede mesela cok ucuz!!!! ayrıca bu iddalı cumleyi kurmaya baslıyorum artık alırsan ve begenmesen benimle irtibata gec urunu ben senden alıcam!!! ustelik bunlar jaklı sistem degil dedigim avantajlar var!!! http://www.spotcum.net/default.asp?git=9&urun=83699