Bir tanesi SMARTDISK PREMIUM 3,5´´ 500 GB SİYAH USB HDD, bir digeri de PHILIPS SPE3051CC/00 500 GB 3,5´´ HDD... Aralarında çok fazla fiyat farkı yok...Sizce hangisini almalıyım? Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim...
Arkadaşım smartdiskin öncelikle fiyat avantajı var, birde bellek olarak 16MB, görünüm olarakda hoş ve daha estekik bunlar artıları, philips de marka ve servis avantajı, kalitesi ve sağlamlığı var, eksileri fiyatı, 8mb belleği ve aleminyum pek de hoş olmayan ancak sağlıklı ve dayanıklı bir gövde yapısı var. Şahsen kişisel tercihim philips ten yana olurdu bellek olayının abartılacak ya da kendini hissettirecek kadar fark yaratacağını sanmıyorum, smartdisk markasına ve servisine de çok fazla güvenmiyorum.
bana göre sessiz ve kullanışlı. aynı zamanda hardiski Samsung marka. Philipsi bilmiyorum. ama ben fiyat ve hiz olayı için smardiski tercih ettim. smart media playerde eksi olarak gördüğüm şu. HDD Yi 200+300 ikiye bölemedim nedense. Forumada yazdım ve hala tam cevap alamadım beklemedeyim. bu konuda.
tercih tabiki sizin sonuçta her şey maddiyata dayanıyor.
bana göre sessiz ve kullanışlı. aynı zamanda hardiski Samsung marka. Philipsi bilmiyorum. ama ben fiyat ve hiz olayı için smardiski tercih ettim. smart media playerde eksi olarak gördüğüm şu. HDD Yi 200+300 ikiye bölemedim nedense. Forumada yazdım ve hala tam cevap alamadım beklemedeyim. bu konuda.
tercih tabiki sizin sonuçta her şey maddiyata dayanıyor.