Çift hatlı aynı anda çalışan cep telefonu almak istiyorum. Samsung için iyi diyorlar. Tavsiyesi olan var mı? Bir de bunlar diğerlerine göre daha fazla mı enerji tüketiyor? Teşekkürler.
evet samsung bu konuda iyidir.Zaten pilin mah değeri ona göre samsung tarafından ayarlanıyor ve dahası siz menüde bazı değişiklikler yaparakta pil performansını artırabiliyorsunuz.bence seçiminiz samsung olmalı...
selam şarj konusunda mobby m-ps1800 die bi cihaz var, hepsiburada.com da satılıyor arkadaşlardan gördüm bende aldım. süper bi cihaz ve 5 defaya kadar şarj edebiliyormuş. benim elime daha bugün geçti ama süper bişi tavsiye ederim kesinlikle. Yalnız çift hatlı samsung için ayrıca uç istediinizi belirtin yoksa kutu içerisinde yok, ayrıca temin ediyorlar ve ücret almıyorlar. Şarjım bitti diye gerilmeden yaşamak büyük rahatlıkmış arkadaşlar inanın değer!!
hayır Samsung da şarj uçları standart diil. çok tercih edilmediinden onu ilave veriyorlarmış. sadece d880 e ait olduu için talep edildiinde temin ediyoruz dediler. Garanti belgesindeki firmayı aradım aynı gün gönderdiler tatil olmasına rağmen. süper yani aldıınız bi cihazı kullanamayınca nasıl kötü olursunuz bilirsiniz işte, uç elime geçince havalara uçtum desem yeridir :) bu arada samsung fotoğraf makinemide USB den şarj etti, konuşuyor derlersede şaşırmıycam