Dostum ben bu pasaport işini iyi biliyorum. Eğer Türkiye'ye girişiniz 1 şubat 2008den sonra ise 1 ay dolmadan kayıt yaptırman gerekiyor ama 1 şubat 2008 den önce Türkiye'ye giriş yapmış birisi için sorun yok kaydını yaptırabiliyor. Bunun nedeni de yeni çıkan yasanın 1 şubat'ı baz almasıdır.Dediğin gibi 1,5 ay olduysa zaten artık çok geç, senin için üzgünüm ...
BBR kardeşim şu ichat'li resimlere bakıyorum fakat anlayamadığım bir şey var; büyük resimdeki bizim taksici rüstem abi de altta görülen küçük resimdeki kadını çıkaramadım
şaka bir yana biraz düşünmek gerekiyor gerçekten biz nasıl bir millet olduk böyle hepimiz bu teknolojik yeniliklere ve ürünlerine fena kaptırdık. eminim paris hilton'da iphone yoktur da bizde rüstem abi gibilerde maaşının iki katına almış olsa da vardır... hadi canım demeyin... param yokken ben bile almayı düşünüyorum bakalım halimiz ne olacak böyle
en son gördüğümde vertu kullanıyordu paris. hatta iphone'uma hasta olmuştu da bunda nightshot var mı demişti. bazı detayları çekmesi zor oluyormuş handycam'le
Bir çözümlemem daha var ( kahrolsun içimdeki şu iphone sevgisi) Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at...Dosya ya da klasörleri de masa üstünde tut istediğin gibi hizala... Ne dersiniz???
Öyle bir özellik zaten yokmu iPhone'da...Ocak güncellemesi ile geldi diye biliyorum...
Helal olsun be shady_tr beni de iPhone cahili yaptın ya... Benim dediğim vista perfection tarzı bir konumlandırma... Mesela sağ tarafta alt alta 3 ikon gibi... Capish?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanbay -- 8 Haziran 2008; 23:12:02 >
Mesajınız bana hemen Custimize HomeScreen/Dock özelliğini çağrıştırdı
Bu arada Capish nedir ?? ne TDK sözlüğünde ne de Cambridge'de bulabildim ...Galiba siz mesajlarınızı kendinize has bir dilde yazıyorsunuz...
Neyse konuyu dağıtmayalım....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 8 Haziran 2008; 23:21:23 >
Mesajınız bana hemen Custimize HomeScreen/Dock özelliğini çağrıştırdı
Bu arada Capish nedir ?? ne TDK sözlüğünde ne de Cambridge'de bulabildim ...Galiba siz mesajlarınızı kendinize has bir dilde yazıyorsunuz...
Neyse konuyu dağıtmayalım....
hocam kapiş italyanca değil miydi ya?
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım artık.Evet kelime İtalyancadan geliyor. Fiilin aslı Capire yani anlamak. Arkadaşın kullandığı ise: Capisci (kapişi) fiilin ikinci kişideki halidir. Anlıyormusun? anlamına geliyor. Aynı şekilde Capito da kullanılır. Buda geçmiş zaman halidir. yani:Anladınmı? Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi -- 8 Haziran 2008; 23:48:13 >