Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: d_e_s_i_r_e, .:BBR:., sunAydan, remseba, hyperion_92, superiyot, keii, hbleda
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
suattok5210

8 Haziran 2008; 22:52:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dostum ben bu pasaport işini iyi biliyorum. Eğer Türkiye'ye girişiniz 1 şubat 2008den sonra ise 1 ay dolmadan kayıt yaptırman gerekiyor ama 1 şubat 2008 den önce Türkiye'ye giriş yapmış birisi için sorun yok kaydını yaptırabiliyor. Bunun nedeni de yeni çıkan yasanın 1 şubat'ı baz almasıdır.Dediğin gibi 1,5 ay olduysa zaten artık çok geç, senin için üzgünüm ...

fatihhk

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:09:08 

quote:

Orjinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

BBR kardeşim şu ichat'li resimlere bakıyorum fakat anlayamadığım bir şey var; büyük resimdeki bizim taksici rüstem abi de altta görülen küçük resimdeki kadını çıkaramadım

şaka bir yana biraz düşünmek gerekiyor gerçekten biz nasıl bir millet olduk böyle hepimiz bu teknolojik yeniliklere ve ürünlerine fena kaptırdık. eminim paris hilton'da iphone yoktur da bizde rüstem abi gibilerde maaşının iki katına almış olsa da vardır... hadi canım demeyin... param yokken ben bile almayı düşünüyorum bakalım halimiz ne olacak böyle

en son gördüğümde vertu kullanıyordu paris. hatta iphone'uma hasta olmuştu da bunda nightshot var mı demişti. bazı detayları çekmesi zor oluyormuş handycam'le

bu arada yarınki show'u canlı olarak http://www.engadget.com/2008/06/09/steve-jobs-keynote-live-from-wwdc-2008/ adresinden takip edebilirsiniz.
canlı dediğim içerideki editörün laptopuyla sayfaya bilgileri yazması şeklinde olacak, video beklemeyin

zanbay

8 Haziran 2008; 23:13:20 

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Bir çözümlemem daha var ( kahrolsun içimdeki şu iphone sevgisi)
Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at...Dosya ya da klasörleri de masa üstünde tut istediğin gibi hizala...
Ne dersiniz???

Öyle bir özellik zaten yokmu iPhone'da...Ocak güncellemesi ile geldi diye biliyorum...

Helal olsun be shady_tr beni de iPhone cahili yaptın ya... Benim dediğim vista perfection tarzı bir konumlandırma...
Mesela sağ tarafta alt alta 3 ikon gibi... Capish?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanbay -- 8 Haziran 2008; 23:12:02 >

Kozmoz di mi, Kozmoz? O Kozmoz varya...Ölünce göreceksiniz...
Shady

8 Haziran 2008; 23:22:14 

quote:

Helal olsun be shady_tr beni de iPhone cahili yaptın ya... Benim dediğim vista perfection tarzı bir konumlandırma...

"Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at"

Mesajınız bana hemen Custimize HomeScreen/Dock özelliğini çağrıştırdı

Bu arada Capish nedir ?? ne TDK sözlüğünde ne de Cambridge'de bulabildim ...Galiba siz mesajlarınızı kendinize has bir dilde yazıyorsunuz...

Neyse konuyu dağıtmayalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 8 Haziran 2008; 23:21:23 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:28:15 

Ben kriz geçircem heralde.

Cidden çok merak ediyorum yaw. Çıkmasıda yetmicek. Testleri önemli...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Haziran 2008; 23:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

"Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at"

Mesajınız bana hemen Custimize HomeScreen/Dock özelliğini çağrıştırdı

Bu arada Capish nedir ?? ne TDK sözlüğünde ne de Cambridge'de bulabildim ...Galiba siz mesajlarınızı kendinize has bir dilde yazıyorsunuz...

Neyse konuyu dağıtmayalım....

hocam kapiş italyanca değil miydi ya?

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0(Beta7)/MF04.04.05
wasabi

8 Haziran 2008; 23:48:55 

yazmıcaktım ama sordunuz yazayım artık.Evet kelime İtalyancadan geliyor. Fiilin aslı Capire yani anlamak. Arkadaşın kullandığı ise: Capisci (kapişi) fiilin ikinci kişideki halidir. Anlıyormusun? anlamına geliyor. Aynı şekilde Capito da kullanılır. Buda geçmiş zaman halidir. yani:Anladınmı?
Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi -- 8 Haziran 2008; 23:48:13 >

alpercesur

8 Haziran 2008; 23:52:48 

Bence iPhone 2 kışa doğru çıkar.. Yarında elimizde olan iPhone'un yeni sürümü çıkar.

Renk seçeneği veya eksik olan diğer bi kaç özellik gibi..

Benim düşüncem bu yönde..

soulmate

9 Haziran 2008; 0:11:59 

quote:

Orjinalden alıntı: alpercesur

Bence iPhone 2 kışa doğru çıkar.. Yarında elimizde olan iPhone'un yeni sürümü çıkar.

Renk seçeneği veya eksik olan diğer bi kaç özellik gibi..

Benim düşüncem bu yönde..

iPod versiyon 5.5 gibi bekliyorum bende. Çok çok fazla özellikle kasada değişim olmaz gibime geliyor.

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
brave5213

9 Haziran 2008; 0:59:26 

http://www.macrumorslive.com/

uzun zamandir apple ekinliklerini buradan takip ediyorum, bence simdilik en iyi site bu, tavsiye ederim

musyun

9 Haziran 2008; 1:52:10 

Hadi bakalım az kaldı sabır allah sabır...

N82
CX300 Silver
m_carleone82

9 Haziran 2008; 1:56:07 

yeter yahu cıksında kurtulalaım.. şu topiği her okuduğumda da çile çekiyorum...

M.C.