Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.
Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.
zevki orada zaten. yoksa al bir nokia kullan dertsiz tasasız
arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır
benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: justify34
arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır
benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: justify34
aynı sorun bendede vardı ama başkasının üstüne yaptırılmış olarak aldım satan yerden zaten çoğu iphoneler öğle dışardan direk gelenleri saymassak
Arkadaşlar yeni iPhone için çok çok beklenti var. Ancak hangi birini kullanabiliriz bakalım:
iChat:Kullanabilmeniz için .Mac hesabınızın olması gerek. Ha alrım diyosanız bilkom satıyor; 250 ytl. Apps Store: iTunes Store hesabı gerekiyor. Üye olunabiliyor,ancak bedava programlar dışında; unutun. Görüntülü konuşma:3g, 3g, 3g.... GPS:Türkiye'yi desteklemeyebilir. Apple Goggle ile anlaşarak GPS'i bir şekil, offline google maps'e dönüştürebilir.. Hızlı net:3g yok, edge çok pahalı.
Anlaşılan 2. kamera sadece çeşitkli uygulamlarda kullanılabilecek. iChat ve görüntülü konuşmada kullanılmadıkça da; ücretsiz programların bu donanımı yönetme açısından çok çok da başarılı olması güç. Bu sebeple, iPhone ''take 2'' bazılarınız için hayal kırıklığı olabilir.