Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ozzturkgem, turkkan79, etherial
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Vipracing

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 2:24:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Shady le beraber bizim sunucuların avrupadan maç anlatması tadında yapıyoruz canlı yayın

Web sitem
Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
Meyan

3 Haziran 2008; 3:24:47 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 5 Haziran 2008; 2:04:27 >

Övülmek isterseniz, alçakgönüllülügü yem olarak kullanabilirsiniz. Chesterfield
Shady

3 Haziran 2008; 6:09:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Shady le beraber bizim sunucuların avrupadan maç anlatması tadında yapıyoruz canlı yayın

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

cluberrr

3 Haziran 2008; 10:03:24 

Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.

100 YIL
fatihhk

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 10:34:10 

quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.

zevki orada zaten. yoksa al bir nokia kullan dertsiz tasasız

Man0waR
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

3 Haziran 2008; 11:40:29 

Yeni bir iPhone geleceği felan yok ya. Amma abarttınız :)
Shady

3 Haziran 2008; 12:09:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Man0waR

Yeni bir iPhone geleceği felan yok ya. Amma abarttınız :)

Bir tek sen abartmıyorsun zaten...Senin dışında bütün dünya 2.Nesili bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 3 Haziran 2008; 17:36:10 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

justify34

3 Haziran 2008; 13:13:53 

arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır

oGuxXx*

3 Haziran 2008; 16:51:44 

benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
quote:

Orjinalden alıntı: justify34

arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır

Méxes
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

3 Haziran 2008; 17:30:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
quote:

Orjinalden alıntı: justify34

aynı sorun bendede vardı ama başkasının üstüne yaptırılmış olarak aldım satan yerden zaten çoğu iphoneler öğle dışardan direk gelenleri saymassak
soulmate

3 Haziran 2008; 17:35:36 

Arkadaşlar yeni iPhone için çok çok beklenti var. Ancak hangi birini kullanabiliriz bakalım:

iChat:Kullanabilmeniz için .Mac hesabınızın olması gerek. Ha alrım diyosanız bilkom satıyor; 250 ytl.
Apps Store: iTunes Store hesabı gerekiyor. Üye olunabiliyor,ancak bedava programlar dışında; unutun.
Görüntülü konuşma:3g, 3g, 3g....
GPS:Türkiye'yi desteklemeyebilir. Apple Goggle ile anlaşarak GPS'i bir şekil, offline google maps'e dönüştürebilir..
Hızlı net:3g yok, edge çok pahalı.

Anlaşılan 2. kamera sadece çeşitkli uygulamlarda kullanılabilecek. iChat ve görüntülü konuşmada kullanılmadıkça da; ücretsiz programların bu donanımı yönetme açısından çok çok da başarılı olması güç. Bu sebeple, iPhone ''take 2'' bazılarınız için hayal kırıklığı olabilir.

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
heartless

3 Haziran 2008; 17:37:22 

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
Shady

3 Haziran 2008; 17:48:19 

iLounge'ın Gelecek Nesil iPhone Tasarım yarışmasında 1. olan tasarım;

soulmate

3 Haziran 2008; 17:51:56