Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
475.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shady

Bir gelişme sayılır mı bilmiyorum ama yinede yazayım;

Apple'ın Basın Odasının sitesi şu an çalışmıyor...
    Vodafone'un Genel sitesi çalışmıyor...
    Apple'ın Türkiye için hazırladığı iPhone 3G sayfasıda çalışmıyor...

Ekleme:Apple'ın Basın Odasının sitesi açıldı...
    Vodafone'un Genel sitesi açıldı...
    Apple'ın Türkiye için hazırladığı iPhone 3G sayfasıda açıldı...

Ama hiçbirinde bir gelişme yok...Turkcell'in ismi bile geçmiyor Apple.com'da...

Valla Turkcell alsa İphone 3G yi Türkiye de Vodafone u falan bitirir, vodafone nun Turkcell e yaklaşma şansı kalmaz. O yüzden pek sanmıyorum Türkiye de Vodafone dışında satılacağını İphone 3g nin...

• bu arada iphone için 2.0.2 ye geçeyim dedim indirdim tam yüklüyücem steve 'in karikatürü çıktı yükleme başlarken iphone steve olayı artık kişiselleştirdi baksanıza apple artık steve diye anılıcak yakında apple markası gider steve amcam gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remseba -- 20 Ağustos 2008; 12:16:46 >
  • vodafone hindistan iphone 3g i 22 ağustosta satacağını duyurdu

http://www.vodafone.in/pages/index.aspx

http://yahoyt.com/h/1913/iphone-3g-hindistan-da-cikti-bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 20 Ağustos 2008; 14:23:52 >
  • evet artik bugun yarin dananin kuyrugu kopacak.
    vodafone.gr'de bu aksam uzerine kadar bir aciklama yapar. bizde vodafone tr'nin agustosta cikaracagini bekleyen grup olarak hayalleri bir baska bahara birakiriz heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

evet artik bugun yarin dananin kuyrugu kopacak.
    vodafone.gr'de bu aksam uzerine kadar bir aciklama yapar. bizde vodafone tr'nin agustosta cikaracagini bekleyen grup olarak hayalleri bir baska bahara birakiriz heralde..

Yunanistan'a yıl sonu getiriyor Vodafone;

I learned that Vodafone will bring iPhone to Greece. Is this true?
    According to the press release that was issued by the Vodafone Group on June 10th, it has been announced that the iPhone™ 3G will be made available by the end of 2008 by Vodafone Greece. More information regarding the exact time of commercial launch of the product will be made available in the future

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories!FAQItems.action?faqCategoryId=306

• ben bekleyelim gorelim diorum shady.
    artik bu konuda hicbiseye guvenemiorum :)
  • arkadaşlar çok acil bişey sormam lazım...
    şimdi abd de kuzenim var ve iphone3g getirtmek istiyorum. fakat apple store dan sözleşmesiz iphoneların fiyatları aşırı yüksek. at&t sözleşmeli iphonelar ise 200$ dan başlıyor. şimdi sorun şu sözleşmeli iphone brda kullanma şansım var mı? jailbeak işlemi ile burda sorunsuz kullanabilirmiyim yoksa burda kullanmak için mecburen sözleşmesiz iphone'a yüksek miktarda para vermek zorundamıyım?
  • sevgili jabbuk,

sozlesmesiz alsaniz bile, o telefonu burdaki sim kartinizla kullanma sansiniz su an icin yok. devteam veya dier iphone-crack gruplari bu telefon icin jailbreak olayini hallettiler ama hala kod ile sim kilidi kirmayi basaramadilar. piyasa da turbosim veya farkli isimler adi altinda cesitli 'simkart uzerine takilan hede'lerden mevcut durumda ama o da iPhone'un sim kart slotuna zarar veriyor ve tam randimanli calisamiyor.
    su an iPhone3G aldirsan bile, devteam bunu kod anlaminda kirip, unlock yapana kadar ne kadar zaman gecer, kirdiktan sonra randimanli calisir mi vs.. gibi sorulari cogaltmak mumkun.
    acelen yoksa, iPhone3G almaya simdilik gerek yok, zaten 2 tane operator bunu satmak icin inanilmaz rekabete girecekler, bu da fiyat anlaminda bize yansiyacak diye dusunuyorum.
    ha acelen varsa da aldirirsin, kodsal olarak kirilana kadar iPod die kullanirsin, sonra kodla kirilir, riskini alir ve oyle denersin.

saygilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

sevgili jabbuk,

sozlesmesiz alsaniz bile, o telefonu burdaki sim kartinizla kullanma sansiniz su an icin yok. devteam veya dier iphone-crack gruplari bu telefon icin jailbreak olayini hallettiler ama hala kod ile sim kilidi kirmayi basaramadilar. piyasa da turbosim veya farkli isimler adi altinda cesitli 'simkart uzerine takilan hede'lerden mevcut durumda ama o da iPhone'un sim kart slotuna zarar veriyor ve tam randimanli calisamiyor.
    su an iPhone3G aldirsan bile, devteam bunu kod anlaminda kirip, unlock yapana kadar ne kadar zaman gecer, kirdiktan sonra randimanli calisir mi vs.. gibi sorulari cogaltmak mumkun.
    acelen yoksa, iPhone3G almaya simdilik gerek yok, zaten 2 tane operator bunu satmak icin inanilmaz rekabete girecekler, bu da fiyat anlaminda bize yansiyacak diye dusunuyorum.
    ha acelen varsa da aldirirsin, kodsal olarak kirilana kadar iPod die kullanirsin, sonra kodla kirilir, riskini alir ve oyle denersin.

saygilar.

E o zaman İtalya'dan kilitsiz alınca burda nasıl çalışıyor bende onu anlamadım?

• özgür cevap için teşekkürler. şu an için burda kullanamayacağımız gerçeğini öğrenmiş bulunuyoruz:DDD sağol
    peki dielim deli gibi acelem var:D ve aleti alıcam bu durumda ileride tr de kullanma adına abd den sözleşmeli mi alınmalı yoksa sözleşmesiz mi?
    ucuza sözleşmeli alırsam burda kullanabilirmiyim? yoksa ilerde burda kullanmak istiyosam sözlşmesiz pahalıya mı almalıyım?
  • sevgili cluberr,

italyadaki operatorun secimi o sekilde olmus, normalde istese simkilitte koydurup sadece kendi kartini insanlara kullanma zorunlulugu yaratabilirdi. ama arkadaslar, 'ne de olsa urunu ben satiyorum, insanlara illa benim hattimi kullanma zorunlulugu yaratmayayim, boyle daha iyi' seklinde dusunmus olmalilar ki boyle bi durum soz konusu olmus. ayni durum hongkong'ta da mevcut durumda. bu operatorun tercihi. mesela yunanistan'da da satisa baslayinca, sozlesmesiz olarak alinan iPhone3G'ler baska operatorlerle kullanilacak, vodafone oyle bi jest yapmis ordaki dier kullanicilara.

sevgili jabbuk,

sozlesmeli alinan hicbir iPhone3G'yi Turkiye'de kullanip kar edemezsin, en mantiklisi sozlesmesiz olanini almak. acelen oldugunu ve deli gibi bir iPhone3G alma hastaligina yakalandiysan ve abd'den alma sansin varsa hemen sozlesmesiz al, iPod olarak kullanirsin en kotusu. ha daha ucuz nerde bulabilirim diosan, kesinlikle isvicre'den bulabilirsin, yaklasik 390 EU'ya, 16gb'i su an swisscom tarafindan satista.

selamlar..

• hımmmm çok teşşekürler cevabınız için aylardır beklediğim iphone hadisesi tamamen bir hüsranla sonuçlandı:D:D:D
    neyse bu durumda ipod touch a yönelicez:D:D:D:D
  • valla jabbukcum, al bendende o kadar. direk husran, direk hayal kirikligi.
    herkeste haiz bu durum.
  • Sevgili ozgurtuncel ;

Tamam şimdi oldu,bu bilgi benim için önemliydi gerçekten,artık getirtince burdan da sorucaz nasıl olacak bu itunes olayları falan diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: remseba

bomba patladı apple artık voda nun yanında TURKCELL inde operatör logosunu koydu burda Turkcell apple la anlaşmadı diyen arkadaşlara duyurulur o kadar dedik turkcell yalan söyleyemez neymiş 3g de yalan oldu dediler sanki turkcell ihaleye girip kazanmadıda onlarda vermedi bırakın bu aykları !!!!

Kimse Apple'la Turkcell anlaşmadı demedi...Sadece Apple'ın daha sitesine Turkcell'in adını bile yazmadığını söyledim...

3G'i de Turkcell'in korkusu yüzünden Türk Milletinin kullanmadığını yerdeki solucanlar bile biliyor...

Türkiye'de durduk yere zaten sim kilitli telefon satışı yasak...Sözleşmesiz olanlar simkilitsiz olmak zorunda zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 20 Ağustos 2008; 19:54:21 >
  • Bu arada turkcell ve vodafone da bu yıl içinde iphone 3g yi getiriceğini söyleyip kesin tarih vermemesinin nedeni belli gibi çünkü 22 ağustosda kesin bir dille gelmiyiceği belli gibi türkiyeye çünkü yazıdanda anlaşılacağı gibi büyük ihtimalle bu yılın sonu gibi gelicek ben bugün iphone 2g mi 2.0.2 yapmama rağmen hala tükçe dil desteğini göremedim eğer olmuş olsaydı 22 ağustos yada çok yakın tarih kesin gibiydi artık ekim-kasım gibi belli olur biz güncellemelerde ne zaman türkçe dil desteğini görebilirsek o zaman beklemeye başlayalım şimdi daha ekonomik ve kolay bişekilde alabilenler hiç beklemeden alsınlar bence...

Turkey is already on the list of iPhone "coming soon" countries, so a deal between Apple and an operator must have already been in the pipeline.

Leading mobile telco Turkcell has announced that it will bring the iPhone to Turkey later this year.

No specific dates or prices have been given for the launch, but that's not particularly surprising as consumers in other countries were also left in the dark until very close to launch date.

The operator did, however, suggest that the iPhone 3G would be available to both prepay and contract customers. That's something that AT&T has introduced, but we in the UK are yet to see from O2.

http://www.iphonic.tv/2008/08/iphone_coming_to_turkey_later.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remseba -- 20 Ağustos 2008; 19:57:04 >

• http://www.apple.com/iphone/countries/tr/
    Güncellenmiş.Hayırlısı olsun. Bence, Turkcell sadece gold üyelerine sunacak bu iPhone olayını. Gold, platinium diye oluşturdukları profiller hazır pek tutmamışken, gold üye ya da platinium üye olmak şimdi bir avantaj olacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 20 Ağustos 2008; 22:05:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

http://www.apple.com/iphone/countries/tr/
    Güncellenmiş.Hayırlısı olsun. Bence, Turkcell sadece gold üyelerine sunacak bu iPhone olayını. Gold, platinium diye oluşturdukları profiller hazır pek tutmamışken, gold üye ya da platinium üye olmak şimdi bir avantaj olacak gibime geliyor.

Sanmam...Talep formunu herkese açmazlardı...

Vodafone Hindistanın iPhone 3G sayfası;

http://www.vodafone.in/iphone/Pages/iPhone_details.aspx?cid=del

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 20 Ağustos 2008; 22:40:15 >

• Forum'da kısa bir araştırma yaptım ancak tam olarak istediğimi bulamadım.

bu italya ve Hongkong'da satılan simkilitsiz telefonları simkilit ile iphone satılan ülkelerde kanunlar çerçevesinde kullanabiliyor muyuz. (rica ederim bilenler yazsın.)

bunu sormamın nedeni, örnek olarak ingiltere'de bir apple store'dan iphone almak veya herhangi bir konuda destek almak için O2 telefon hattının veya anlaşmanın olması gerektiğini bir Apple Store'dan bizzat öğrenmiştim.

İtalya'dan İphone 3g alıp, kontrat anlaşmalı satılan bir ülkede herhangi bir sim kart ile rahatca kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbia -- 21 Ağustos 2008; 0:01:46 >
  • arkadaşlar iphone 3g'de unlock çıktı mı yoksa turbosimle mi kırılıyor bunlar?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.