bence 1350 ytl sozlesmesiz iphone 3g 8gb icin iyi bir fiyat. hatta birazdaha uygun olması bekenebilirdi. mesela 8gb 1100 ytl 16 gb 1500-1600 ytl gibi! pekı sozlesmesiz bu fıyatlara satılırsa sozlesme ile nekadara satılabilirki..?
bence 1350 ytl sozlesmesiz iphone 3g 8gb icin iyi bir fiyat. hatta birazdaha uygun olması bekenebilirdi. mesela 8gb 1100 ytl 16 gb 1500-1600 ytl gibi! pekı sozlesmesiz bu fıyatlara satılırsa sozlesme ile nekadara satılabilirki..?
Şahsen ben o fiyata inanamıyorum...8Gb 1350 ytl ciddi ucuz iPhone için...Ama şu olabilir getirdiği stoklar sadece talep formunu dolduranlar için ise ve sadece şu dönemde talep formunu dolduranlara satış yapacaksa süprizlerden biri olabilir 8g'ın fiyatı...
Abi yapmayın gözünüzü seviyim,1350 ytl dediğin,1000 dolardan fazla yapıyor,nasıl az dersiniz bu cihaza,16 lığı olsa hadi neyse,nokia nın salak saçma 7-8 modelinden başka bu fiyatta telefon varmı tr de.Alım gücü o kadar yüksek değilki bu ülkede.
ben bişiy sormak istiyorum, numara taşınabilrliği hakkında.. iphone 3 g çıktıında ben de almayı düşünüorum, ancak hattım turkcell ve numaramın değişmesini istemiorum, numara taşınabilirlğini kullanıp vodafone a geçsem, o şekilde iphone 3g de kullanabilirmiym? yoksa illaki orjinal vodafone simkart mı almak gerekir? var mıdır bu konuda bilgisi olan?
ben bişiy sormak istiyorum, numara taşınabilrliği hakkında.. iphone 3 g çıktıında ben de almayı düşünüorum, ancak hattım turkcell ve numaramın değişmesini istemiorum, numara taşınabilirlğini kullanıp vodafone a geçsem, o şekilde iphone 3g de kullanabilirmiym? yoksa illaki orjinal vodafone simkart mı almak gerekir? var mıdır bu konuda bilgisi olan?
Kullanabilirsin tabiki,zaten bu uygulamanın amacı bu,tabiki bu şekilde olunca vodafone ücretlendirmesine tabi olacaksın.yani parayı voda kazanacak ama sen numaradan fedakarlık etmeyeceksin...
Yalnız benimde midemi şu bulandırıyor,bir arkadaşım şöyle dedi bana,eğer bu şekilde numara transferi yapılırsa,biri seni aradığında önce operatör tarafından şöyle bir sesli mesajla uyarılacakmış,işte aradığınız kişi şu operatörde dir,yaptığınız arama o şekilde ücretlendirilecektir tarzı birşey dedi,bunun aslı varmıdır bilen varsa bi açıklık getirsin şu mevzuya.
Kullanabilirsin tabiki,zaten bu uygulamanın amacı bu,tabiki bu şekilde olunca vodafone ücretlendirmesine tabi olacaksın.yani parayı voda kazanacak ama sen numaradan fedakarlık etmeyeceksin...
Yalnız benimde midemi şu bulandırıyor,bir arkadaşım şöyle dedi bana,eğer bu şekilde numara transferi yapılırsa,biri seni aradığında önce operatör tarafından şöyle bir sesli mesajla uyarılacakmış,işte aradığınız kişi şu operatörde dir,yaptığınız arama o şekilde ücretlendirilecektir tarzı birşey dedi,bunun aslı varmıdır bilen varsa bi açıklık getirsin şu mevzuya.
evet o uyarı var; http://www.avea.com.tr/mobilnumaratasinabilirligi/index.html bu adreste sıkça sorulan sorularda bahsedior o konudan.. senin bahsettiğin ücretlendirmenin öle olduunu biliorum, asıl sormak istediğim aslında şuydu, turkcell numaram ile vodafone hattına geçtiğimde turkcell simkartımı kullanmaya devam mı edeceğim, yoksa vodafone yeni simkart mı vericek? eğer turkcell simkartım kalıcaksa, iphone-vodafone sim kilitinde sorun çıkarmı? (biraz karışık oldu galbia ama)
1350 den aşşağı olmayacağı konusunda ben de hemfikirim. bir de şu yönden bakmak lazım türkiye de apple ürünlerinin fiyatları her zaman astronomik olmuştur. 5 milyara laptop satıyor apple baktığınız zaman. hiç bilmeyen bir adama 5 milyara laptop var deseniz dili tutulur. evet telefonu vodafone getirecek ama apple ın da türkiye fiyat politikasının göz önünde bulundurulması gerekiyor. ayrıca küçük bir not dün doğubankta ismini vermeğe bile değmeyecek bir telefoncu 2500 ytl fiyat çekti elindeki alete.
Abi yapmayın gözünüzü seviyim,1350 ytl dediğin,1000 dolardan fazla yapıyor,nasıl az dersiniz bu cihaza,16 lığı olsa hadi neyse,nokia nın salak saçma 7-8 modelinden başka bu fiyatta telefon varmı tr de.Alım gücü o kadar yüksek değilki bu ülkede.
HTC'nin ürünlerinin Türkiye fiyatlarına bakarak 8gb'lık modeli için 1350'nin ucuz olduğu doğru...Yani bence 1400den aşağı beklemek yanlış olur bu aleti..Ya da daha ucuza sadece talep formunu dolduranlara verebilir diye düşünüyorum...
Arkadaşlar sözleşmesiz fiyatının amerika da 600-700 dolardan satılacaksa tr de 1100-1200$ arasında satılması gayet normal.. neden çok uçuk fiyatlar bekliyorsunuz ki... Sözleşmeli fiyatı daha uygun olacaktır diye düşünüyorum
Abi emin ol öyle ülkemizde çok uçurum var. 1350'yi bırak 2350 olsa bile alacak o kadar çok insan var ki. Ükemizde gizli zengin çok. Bu arada başlığa bir haber için girdim; o da yeni reklamlar. Buyrun, izleyin;
aklın ıphone da kaldı ıse bence agustosun ıkıncı yarısını beklemelısın cunku herkes agustos sonunda vadafone dan bır acıklama beklıyor. simdi bi cihaz alacaksın belkı sonra daha hosuna gıden bır kampanya falan cıkacak belkı uzuleceksın. oyuzden bence beklesen daha ıyı olur dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: stonegiant
bi gelişme olsun artık ya yeni telefon alıcam aklım iphoneda hattım da vodafone off