Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008, 20:35:32  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

9 Haziran da gelmez ki ya.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
oGuxXx*

27 Mayıs 2008, 21:28:55  

son 13 gün sayılı gün çabuk geçer
quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

9 Haziran da gelmez ki ya.

ssrknn

27 Mayıs 2008, 23:02:51  

Arkadaşlar herkes mevcut "iphone"larını satıp "iphone 3G" almayı mı düşünüyo.. Ben bu heyecanı anlayamadım mazur görün..

SeSe
komazec

27 Mayıs 2008, 23:15:27  

Sabirli davranmak kolay olmadi ama iyi ki almayip beklemisim yeni iphone'u...

Evolution

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008, 23:20:32  

tanıtıma 13 gün varda cihazın türkiye'ye gelmesi var bide

.:BBR:.

28 Mayıs 2008, 2:40:30  

size sıcak sıcak bikaç 2.nesil iphone fotosu..

bununda fake olma ihtimali var ama nete düşmüş paylaşıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:BBR:. -- 28 Mayıs 2008; 2:48:19 >

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
...::: Where Dreams Are Driven :::...
Shady

28 Mayıs 2008, 6:31:45  

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

size sıcak sıcak bikaç 2.nesil iphone fotosu..

bununda fake olma ihtimali var ama nete düşmüş paylaşıyım dedim

Valla millette büyük bir beklenti oluştu...İnşallah dağ fare doğurmaz...

enigmaenergy

28 Mayıs 2008, 9:18:47  

..Gerçektende öyle.Ne umduk ne bulduk olmayız inşallah

soulmate

28 Mayıs 2008, 17:23:42  

Bu resimlerin Fake olmama ihtimali çok çok büyük. lakin şu an tasarlanan olculere oldukca uyumlu.iPod nano 3. nesilin tanıtımından once kendisinin fotolarını nette gormustuk. Herkes fake derken karşı çıkmıştım, bunda da %80 eminim. iPhone 2. nesil karşımızdaki resim olabilir.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
oGuxXx*

28 Mayıs 2008, 17:53:15  

eğer gerçekten buysa hayal kırıklığına uğradım diyebilirim daha farklı bekliyordum açıkcası
quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Bu resimlerin Fake olmama ihtimali çok çok büyük. lakin şu an tasarlanan olculere oldukca uyumlu.iPod nano 3. nesilin tanıtımından once kendisinin fotolarını nette gormustuk. Herkes fake derken karşı çıkmıştım, bunda da %80 eminim. iPhone 2. nesil karşımızdaki resim olabilir.

Shady

28 Mayıs 2008, 18:02:09  

quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

eğer gerçekten buysa hayal kırıklığına uğradım diyebilirim daha farklı bekliyordum açıkcası
quote:

Valla bence hayal kırıklığına falan uğramazsın...Tanıtılmadan önce insan iğrenç bir tasarımı varmış diyor aletler için..Hele Nano 3g fotoları internete düşünce Apple tasarımı artık beceremiyor diye düşünmüştüm ama sonra yanıldığımı anladım

paTRon

28 Mayıs 2008, 18:15:39  

daha ince gibi duruyo sanki

DeLL Inspiron 6400 CoreDuo 1.83 GHz 2GB Ram // ATI x1400 256 Mb Ekran Kartı // 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen // Windows 7 RC 7100 // Logitech S220 |
1TB WD Elements External HDD // Casio EF-514SP Kol Saati // Quantum Z380-B02AB Kol Saati // Zippo BlackIce // iPhone 3G 16GB Black ||
İpana Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Axe Africa // @paTRon |||
.. oKaN ..
Evolution

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008, 18:39:54  

arkası beyaz olunca oyuncak gibi görünüyor

soulmate

28 Mayıs 2008, 18:40:17  

iPhone daha ince olacak deniyor. Ama daha ne kdar ince. Apple tasarımlarına bakalım: iMac daha ince, iPod daha ince...

reklamlarda gorunen budur ancak var olan aslında daha ince hissettirme gibi bi durumdur. Yani oval bi yapı, bira daha farklı kasa tasarımı... bunlar hep ince hissine etki eder apple tasarımlarında. Nano'nun fake olduğu iddia edilen fotoları da işte boyleydi. Berbat. Ancak elinize aldığınızda, reklamlarda gordugunuzde gercekten cokfarklı bir his ile karsılasıyorsunuz.

iPhone 2'de boyle olacak.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
oGuxXx*

28 Mayıs 2008, 18:53:22  

walla abicim sen diosan inanırım paylaştığın bilgileri çok beğeniyorum az bi süre kaldı sabredelim görelim
quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

quote:

Valla bence hayal kırıklığına falan uğramazsın...Tanıtılmadan önce insan iğrenç bir tasarımı varmış diyor aletler için..Hele Nano 3g fotoları internete düşünce Apple tasarımı artık beceremiyor diye düşünmüştüm ama sonra yanıldığımı anladım

wasabi

28 Mayıs 2008, 19:12:58  

iphoneclub.nl'de yeni bir fotoğraf buldum. açıklamada bunun sadece iphone'un 3 boyutlu modeli olduğu ve beyaz renk olmasının da 3d programından kaynaklanabileceği gibi bir yazı var. ayrıca bu linktede zannedersem üretim kalıplarına ait 2 tane daha resim bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi -- 28 Mayıs 2008; 19:14:22 >

soulmate

28 Mayıs 2008, 19:38:22  

Tüm bunlar aksesuar reticilerine gelen ön bilgilerden çıkıyor. Yani doğru olması çok yuksek. Tekrar ornegimi vereyim:

3. nesil iPod Nano.

Kendisini ele veren yine aksesuar üreticileriydi.

Shady

28 Mayıs 2008, 19:42:06  

quote:

Tüm bunlar aksesuar reticilerine gelen ön bilgilerden çıkıyor. Yani doğru olması çok yuksek. Tekrar ornegimi vereyim:

3. nesil iPod Nano.

Kendisini ele veren yine aksesuar üreticileriydi.

Tipleri birebir uyuyor...Yukarıdaki resimlerin sahte olmama ihtimali çok yüksek...

soulmate

28 Mayıs 2008, 19:43:58  

Apple Insider, ''wasabi''nin verdiği kaynaklar...

..ben bu fotoğrafı beklemiyordum.

Ön tarafında kamerası olan iPhone hayırlı olsun arkadaşlar. Daha da somut bir şey artık kendisi olur.Gördğünüz fotoğraflar alanında lider olan Griffin'in üretim kalıpları.Arkadaşın verdiği ise aksesuar tasarımı için yapılmış 3d bir kalıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 28 Mayıs 2008; 19:43:20 >

28 Mayıs 2008, 19:47:38  

quote:

Ön tarafında kamerası olan iPhone hayırlı olsun arkadaşlar. Daha da somut bir şey artık kendisi olur.Gördğünüz fotoğraflar alanında lider olan Griffin'in üretim kalıpları.Arkadaşın verdiği ise aksesuar tasarımı için yapılmış 3d bir kalıp.

cahilliğimi mazur gör ama bu nedir?? nerden anlaşılıyor önde kamera olduğu???

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
Shady

28 Mayıs 2008, 19:48:53  

quote:

Soul bende önce davrandın tam ben koyuyordum resmi bi baktım sen koymuşsun...

Evet bütün resimler birbirlerini tastikler nitelikte...Artık sadece bu aleti Steve'in elinde görmek kaldı...Hayırlı olsun...

soulmate

28 Mayıs 2008, 19:50:33  

@BBR
Ön tarafın şu anki iPhone'a gore fazla açık olmasından..
kalıpların daha ince ve en azından yeni bir kalıp olmasından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 28 Mayıs 2008; 19:49:26 >

Shady

28 Mayıs 2008, 19:55:26  

quote:

@BBR
Ön tarafın şu anki iPhone'a gore fazla açık olmasından..
kalıpların daha ince ve en azından yeni bir kalıp olmasından...

Artık aletin kasa yapısı,boyutları büyük ölçüde belli..Tek belli olmayan özelliklerinin neler olacağı...

soulmate

28 Mayıs 2008, 19:59:15  

GPS(Br ihtimal), 3G Software 2, Biraz daha spor bir kasa yapısı, iPhone Product(RED),Google Earth üzerinde foto albüm, 2. kamera ve software güncellemsi ve App Store'un attığı uygulamalarn getireceği yazılımsal yenilikler...

..hazır olun

Bu ara kesinlikle iPhone almayın

Shady

28 Mayıs 2008, 20:01:13  

quote:

GPS(Br ihtimal), 3G Software 2, Biraz daha spor bir kasa yapısı, iPhone Product(RED),Google Earth üzerinde foto albüm, 2. kamera ve software güncellemsi ve App Store'un attığı uygulamalarn getireceği yazılımsal yenilikler...

..hazır olun

Bu ara kesinlikle iPhone almayın

Ben donanımsal olarak hafıza güncellemesine gidebileceklerini düşünüyorum...Çünkü iPhone'u yıl içinde sessiz sedasız 16gb'a çıkartınca bu ihtimal sanki arttı..Ben 32gbLIK iPhone'da geleceğini düşünüyorum....

oGuxXx*

28 Mayıs 2008, 20:02:45  

çok sevindim çıksın hemen alacağım kırılmasını beklemiyeceğim kırılana kadar ipod olarak kullanacağım
Shady

28 Mayıs 2008, 20:04:48  

quote:

çok sevindim çıksın hemen alacağım kırılmasını beklemiyeceğim kırılana kadar ipod olarak kullanacağım

3.Nesilde 2009'un 1.yada2.çeyreğinde geliyor..

e_capkan

28 Mayıs 2008, 20:11:22  

çıktımı türkiyedede çıkmayacak mı zaten kırmana ne gerek var

PSP 1004-K 5.50 GEN-D2 <> SEAGATE FREEAGENT GO 500GB <> Panasonic DMC-FZ35 Fotoğraf Mekanizması <> 16GB TOSHIBA SDHC
soulmate

28 Mayıs 2008, 20:15:58  

Aynen öyle..

32 gb'lık bir iphone beklemeyin derim...
iPhone'nunda iPod'unda aslında Ram konusunda ciddi sıkıntıları var. 32'lik touch bazen kasılmakta şarjı az olduğunda saçmalamakta. stelik jb bile yapılmadı kendisine. 32 koyulabilir ama pratikte erken gibime geliyor.

Ha 32 gb iPhone çıkarsa

iPod Touch 32 gb, ABD'den alınma. nisan 2009!a kadar tr garantili...

600 ytl...

Shady

28 Mayıs 2008, 20:25:33  

quote:

Aynen öyle..

32 gb'lık bir iphone beklemeyin derim...
iPhone'nunda iPod'unda aslında Ram konusunda ciddi sıkıntıları var. 32'lik touch bazen kasılmakta şarjı az olduğunda saçmalamakta. stelik jb bile yapılmadı kendisine. 32 koyulabilir ama pratikte erken gibime geliyor.

Ha 32 gb iPhone çıkarsa

iPod Touch 32 gb, ABD'den alınma. nisan 2009!a kadar tr garantili...

600 ytl...

Hmm ben bunu bilmiyordum...iPod Touch'ın 32gb'ı bazen sorun çıkarabiliyor yani...Demekki 32liğin çıkması için + donanımsal bir değişikliğe daha gitmeleri gerekiyor...
Ama ben umutluyum

Ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 28 Mayıs 2008; 20:27:38 >

oGuxXx*

28 Mayıs 2008, 20:31:00  

abd den getirtmeyi düşünüyorum o
quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

çıktımı türkiyedede çıkmayacak mı zaten kırmana ne gerek var

Evolution

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008, 23:03:46  

eğer boyutları böyle olacaksa çok kalın değilmi sizcede ayrıca iki resimde kalınlık açısından fark var yoksa benmi öyle görüyorum

e_capkan

28 Mayıs 2008, 23:07:43  

onu türkiye fiyatı belirlecek eğer türkiye ile abd arasında büyük fiyat farkı olursa vodafone avcunu yalar

PSP 1004-K 5.50 GEN-D2 <> SEAGATE FREEAGENT GO 500GB <> Panasonic DMC-FZ35 Fotoğraf Mekanizması <> 16GB TOSHIBA SDHC
sylargray

28 Mayıs 2008, 23:11:34  

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

eğer boyutları böyle olacaksa çok kalın değilmi sizcede ayrıca iki resimde kalınlık açısından fark var yoksa benmi öyle görüyorum

Evet iki resim arasında boyut olarak bayaa fark var. Eğer ilk resimdeki gibi olacaksa o kalınlığın yanında oldukça fazla özellik gelir gibi duruyor ama ikinci resimdeki gibi olacaksa yenilik olarak pek birşey beklemeyin derim

When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
-Twitter
oGuxXx*

28 Mayıs 2008, 23:27:32  

ilk resimde kılıfın payıda var galiba ama o kadar fark etmez heralde
Shady

29 Mayıs 2008, 7:18:52  

quote:

ilk resimde kılıfın payıda var galiba ama o kadar fark etmez heralde

Kılıftan kılıfa kalışlaştırma payları fark eder...Eğer kılıf gerçekten kaliteli ve korumaya yönelikse aletin kalınlığını 2 kata kadar çıkarabilir...

Örneğin iPod 5G'nin en kaliteli kılıflarından biri olarak görülen evo3;

Buda kılıfın içindeki iPod;

Kalınlık farkının ne kadar çok olduğuna bakın...

berhansoylu

29 Mayıs 2008, 21:01:26  

başka apple ürünlerini kullanmış olanlar bilirler, apple mantıklı işler yapar ve donanımı hiç bir cihazla karşılaştırılamaz.

şimdi ise söyleyeceklerime gelelim.

o ön üst kısımdaki boşluğa gizli gibi görünen bir isight rahatlıkla sığar(macbook u falan olanlar bilir) o kamera ufacıktır ki ortalama görüntülü konuşma çözünürlüğü için daha küçüğü bile yeterlidir.

iphone eleştiricilerin(daha doğrusu kıskançları) en büyük eleştirilerinden olan 3g olmaması, gps olmaması, kameranın kalitesiz oluşu gibi anlamsız şeyler vardı. böyle düşünenler, içinde gps olan, radyolu, el fenerli, ütü yapabiğlen, içinden tv anteni çıkan, aynı zamanda sizinle karşılıklı 2 tek atabilen, oyun oynatan, onu yapan bunu yapan içinde kısaca her ot olan bir şeyi isterler... fakat bilmezler ki ufak bir alete bir çok şey sığdırmak o bir şok şeyin kalitesiz olmasına sebep olur.

1. lan bu pil ile çalışıyor..
2. bunu insan kullanacak
3. bunu aynı zamanda insan yapcak
4. kullanımı kolay olacak(apple)
5. internal gpsler boyutunun ve pil tüketiminin küçük tutuluşundan dolayı hiç iyi değildirler
6. lazım olmayan ve çok az kullanılacak şeyler sen bi kere kullanıcan diye o alette olmaz
7. sen 2 mp lik iphone kamerasının optik kalitesini biliyo musun?

şimdi gelelim iphone 2.0 la ilgili görüşlerime

bence gps olmaz... ama ayrı modül satılabilir çok daha mantıklıdır ayrıca. desteği olur, çünkü iphone google maps e destek veren bişey, ve google map ile entegre çalışan gps şu an moda sanıyorum ki... ama internal gps(hem fiyatı hem de boyutu arttırır) olmaz gibi...

3g olması biraz garip... bence 3.5G dir o..(bakınız wikipedia 3.5g)

tam anlamıyla cep telefonu işlerliğinde bir telefon olacak...

sanırım vodafone yakında türkiyeye getirecek bunu, çok pahalı olmaz ama konuşma paketleri ile beraber satılır... ama diğer hatlar için kırdırılacağından zaten garantisi kalkacağından bence gerek yok türkiyeden almaya hala... tabi şanlı vodafone lular hariç..

görsel açıdan kullanım arayüzü açısından zaten mükemmel, bence çok fazla değişiklik olmaz kullanımda. ama geliştiriciler için çok değişiklik vardır. içindeki framework ü daha gelişmiştir, yani bizleri daha hayvani uygulamalar bekliyor bence. mesela tarih seçme olayı var ya, o iphone un frameworkünün sağladığı bir olay, onlar değişir ve gelişir, ne demek 1.1.4 versiyonundan 2.0.0 a geçmek... piuuv, görünmeyen neler değişmiştir var ya... kolay değil o kadar sayı atlamak... haa pili de daha gelişmiş olabilir..

yukarıdakiler tamamen kendi sallamalarımdır, buraya kadar okuduysanız teşekkürler... bir macbook pro ve ipod touch kullanıcısı olarak görüşlerimdi...

-Sony Bravia KDL-40W3000
-Sony Ps3 120GB Slim
-Sherwood 7.1 x 100Watt Avr + Wharfedale 8.4 + 8.1 + 8c
-Apple Macbook Pro 3.1 ve Apple Iphone 3G
-Philips 2100w Ionic Saloon Saç kurutma Makinesi
tammel

30 Mayıs 2008, 1:50:31  

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008, 11:38:05  

iPod Touch'ın da yeni nesli tanıtılırsa eğer......

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
Evolution

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008, 13:31:14  

touchla ilgili bi yenilik olacağını sanmıyorum

starsky

30 Mayıs 2008, 13:45:19  

çıkmasını beklemek ayrı dert bide onu getiricek adamı bulmak ayrı dert

SONY VAIO VGN-FW31J BLUE-RAY FULL HD 1080 - Playstation 3 - iphone 3g
garadia

30 Mayıs 2008, 15:14:43  

bi de beni düşün, 15'inde yakınım amerikaya gidiyor. ya 29 unda çıkarsa ya da 9 unda çıkıp stoklarda kalmamış olursa.. kafayı yerim 4 aydır bekliyorum

_AMADEUS_

30 Mayıs 2008, 16:02:30  

Beyler uzun süredir ben bu cihazlardan istiyorum(ıphone) nakit 1500 ytl kadar param hazır,lakin ben bu yok kırdırmaydı yok restart tı,yok efendim kayıt altına alma,kapandı mesaj gelmiyo vs. işlerinde falan anlamıyorum,daha doğrusu uğraşamam,şimdi yenisi gelirse bu cihazın ıphone 2 mi artık ismi neyse onu vodafone dan alabilecekmiyiz hemen? Ve avea hattımızda kullanabilirmiyiz?Ayrıca vodafone getirtmedi diyelimki,aşağı yukarı 3-4 ayda bir kardeşim abd ye gidiyor iş için,o buraya yeni çıkan modeli getirse yine bir sürü o eziyetli işlerle uğraşmak gerekirmi?

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...

Batılılar geldiklerinde ellerinde İncil, bizim elimizde topraklarımız vardı.
Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.
Gözümüzü açtığımızda ise;
bizim elimizde İncil, onların elinde topraklarımız vardı.

Kenya Kurucu Devlet Başkanı
oGuxXx*

30 Mayıs 2008, 16:26:11  

vodafone henüz detaylı olarak bir açıklama yapmadı yani bunu zamanla göreceğiz avea hattı ile çalışıp çalışmayacağını, satışının nasıl oalcağını...
iphone yurtdışından getirtirsen mutlaka kırma, kayıt vs. gibi işlerle uğraşacaksın eğer sen bu işleri sıkıntı olarak görüyorsan bence sen iphone almamalısın çünkü asıl sıkıntı bundan sonra başlar senin için ne bileim bir program yüklemek bile sana zahmetli gelebilir yani kısacası verdiğin paraya değmez senin için bnce bu işleri gözünde o kadar büyütmemelisin
quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Beyler uzun süredir ben bu cihazlardan istiyorum(ıphone) nakit 1500 ytl kadar param hazır,lakin ben bu yok kırdırmaydı yok restart tı,yok efendim kayıt altına alma,kapandı mesaj gelmiyo vs. işlerinde falan anlamıyorum,daha doğrusu uğraşamam,şimdi yenisi gelirse bu cihazın ıphone 2 mi artık ismi neyse onu vodafone dan alabilecekmiyiz hemen? Ve avea hattımızda kullanabilirmiyiz?Ayrıca vodafone getirtmedi diyelimki,aşağı yukarı 3-4 ayda bir kardeşim abd ye gidiyor iş için,o buraya yeni çıkan modeli getirse yine bir sürü o eziyetli işlerle uğraşmak gerekirmi?

_AMADEUS_

30 Mayıs 2008, 16:38:42  

quote:

vodafone henüz detaylı olarak bir açıklama yapmadı yani bunu zamanla göreceğiz avea hattı ile çalışıp çalışmayacağını, satışının nasıl oalcağını...
iphone yurtdışından getirtirsen mutlaka kırma, kayıt vs. gibi işlerle uğraşacaksın eğer sen bu işleri sıkıntı olarak görüyorsan bence sen iphone almamalısın çünkü asıl sıkıntı bundan sonra başlar senin için ne bileim bir program yüklemek bile sana zahmetli gelebilir yani kısacası verdiğin paraya değmez senin için bnce bu işleri gözünde o kadar büyütmemelisin
quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Bilgiler için saol dostum da,program falan demişsin anlamadım,ben normal alacam telefon gibi kullanıcam bunu ,daha nasıl uğraşılır anlamadımki...

Evolution

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008, 16:54:57  

sadece telefon olarak kullanacaksan hiç alma dostum o kadar paraya yazık etmiş olursun

oGuxXx*

30 Mayıs 2008, 16:56:27  

hocam bildiğin gibi bu telefona sonradan bir sürü program falan filan kuruluyor sourceler sayesinde yani demek istedim ki o işlerde bayağı uğraştırır seni sonuçta bu alet iphone eline alınca herşey bitmiyor sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor onları takip etmek, yüklemek gerekir bunu kastetmiştim ben ama sorun olmaz onlar benim için diyorsan;
kırma, kayıt etme vs. gibi işlemleri kafanda büyütme heleki kaydettirecek pasaportun varsa çok kolay. kırma işlemini 5 dk. da halletceksin zaten ne kadar kolay olduğunu anlarsın o zaman
_AMADEUS_

30 Mayıs 2008, 16:59:35  

Ok o zaman,hele bi çıksın şu yenisi,hemen getirtip deneriz artık,en kötü bozulur

30 Mayıs 2008, 17:53:33  

Şu Sıralarda Manhattan AppleStore'da 3G Iphone'un Reklamı Çekiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:BBR:. -- 30 Mayıs 2008; 18:10:26 >

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
Shady

30 Mayıs 2008, 18:21:49  

quote:

Şu Sıralarda Manhattan AppleStore'da 3G Iphone'un Reklamı Çekiliyor...

Evet Apple Store reklam çekimi için kapatılmış....

Bütün resimlere buradan ulaşabilirsiniz:http://www.flickr.com/photos/sidneysm/sets/72157605327606190

Shady

30 Mayıs 2008, 18:49:22  

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

iPod Touch'ın da yeni nesli tanıtılırsa eğer......

iPod Touch'ın 2.Nesili büyük ihtimalle Eylül (Tatil Sezonunun açılışı) gibi tanıtılır ve piyasaya çıkar...

30 Mayıs 2008, 18:55:30  

tarihinde 2.kez kapanmış

1.si iphone için

2.si leopard için

buda 3.'ymüş tarihinde.

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
Shady

30 Mayıs 2008, 19:18:54  

quote:

tarihinde 2.kez kapanmış

1.si iphone için

2.si leopard için

buda 3.'ymüş tarihinde.

Bu verdiğin 2 örnekte Steve'in taptığı ürünlerdir...Demekki iPhone'un 2.JENERASYONU ciddi ciddi geliyor...Tekrar hayırlı olsun..

krysrn

30 Mayıs 2008, 20:23:09  

Arkadaşlar selam,

Bir iki haber de ben vereyim dedim. Daha doğrusu dedikodu.
Engadget'ın haberine göre Apple yeni bir dolu 'icat' içeren 371 sayfalık bir patent başvurusu yapmış. Konu iPhone.

The application also mentions "modules" for video conferencing, GPS, and other currently non-existent (though widely expected) functionality.

Eğer patent bu çıkacak iPhone'u da kapsıyorsa, GPS olmama ihtimaline hazır olmamız gerekebilir. Daha doğrusu iPhone donanımsal olarak
GPS programı içerir, fakat aleti ayrıca satar. (Bir zamanlar iPod+Nike işbirliğinde yaptıkları gibi, onda da Nike ayakkabınıza taktığınız alıcı ile,
iPod'unuzda ne kadar kalori yaktınız falan sıralıyordu.)

Fakat bu modül iPhone'un içerisinde de olabilir. Yine de ben de pek ihtimal vermeyenler tarafındaıym. (9 Haziran'da bozum olmasak bari.)

Bu arada Apple'ın aldığı bir başka patentten de bahsediyorlar, sonraki sayfalarda. Çılgınca patentler alıp, ürünlerde pek kullanmamak konusunda
başarılı olan Apple, şebeke vericisinden ne kadar uzaklaştığımızı, ne kadar sonra şebeke dışı kalacağımızı gösteren bir 'yazılım ya da hardware' patentlemiş.
Bu o kadar ilginç değil. Esas ilginç olanı, bir diğer patent. (Nasıl olduğu sitede de yazmıyor, sadece bluetooth üzerinden demişler.)Diyelim anahtarınızı kaybettiniz, iPhone ile anahtarınıza yaklaştıkça 'sıcak', uzaklaştıkça 'soğuk' diyebilen ve kaybettiğiniz nesneyi bulabilen bir 'program/donanım'.

Bu özelliği belki 2. nesilde görmeyiz (gerçi kim bilir) ama 3. nesilde görsek, benim gibi sık sık bir şeyler kaybeden biri için ne iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krysrn -- 30 Mayıs 2008; 20:22:11 >

Evolution

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008, 20:57:38  

gizli saklı iphone'un resmini çeken olmamışmı o arada

oGuxXx*

30 Mayıs 2008, 21:26:34  

ya inşallah iphone 9 haziranda tanıtılır bir tanıdığım 15 haziranda abd ye gidecek o arada getirtirim
can119

30 Mayıs 2008, 22:40:31  

hmm fake gibide durmuo =) en azından ilk 2 resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can119 -- 30 Mayıs 2008; 22:39:26 >

Vipracing

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008, 23:57:06  

GPS tümleşik olsun istiyorum ama en çok istediğim : copy/paste.Bana göre en önemli eksik şu an için bu alıştığımız nerede ise olmaz ise olmaz olan özellik.
3G olmaması ABD vb ülkelerde çok önemli değilde Avrupalı için çok önem ihtiva ediyor.3.5G ile günlük cep telefonu hızları bizim 4mbit adsl den kat be kat hızlı.Eh insan alıştımı yavaşı ile yetinmek istemez.Hem Apple operatörler ile birlikte iTunes üzerinde wifi olmadan filim,müzik vb satmak için çok çaba sarf ediyor zira içerik sağlamak en büyük avantajları/kar marjlarını ciddi arttırıyor + şu an dünyanın görece en yaygın&ileri müzik/fili dizi vb satan store da Apple da.Bildiğiniz gibi buna ek olarak program satışıda yapacaklar.
Bence çok zekice hazırlanmış.Tek tıkla içerik iPhone'a paralar Apple'a

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke P80 R.O.G Extreme PC nin yapım aşamasını görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.
P80 R.O.G Extreme PC DH sergi
Mert
Amigo_1106

31 Mayıs 2008, 12:18:50  

quote:

Orjinalden alıntı: mcagirici

quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!

Genel olarak hayatı böyle tüketiyoruz işte.

Elimizdekinden, günden keyif almaktansa, hep belirli bir zamanı, belirli birşeyi bekliyoruz.

Haftasonu bir gelse, yılbaşı gelse, bayram gelse..

Şu 3G iphone bir çıksa, şu java programı bir yazılsa, şu kılıf bir çıksa..

E arada kaynayan zaman? Pazartesi, Salı daha mı önemsiz Cumartesiden? Değil...

Her an eşit derece kıymetli bu hayatta.

Aynı şey kullandığımız eşyalar için de geçerli. Özellikle teknolojiyle bağlantılı olanlar için.

Normal iphone az buz alet mi ki 3G'li olanı bekliyoruz, gün sayıyoruz?

Elimizdekini tam kapasite kullandık mı, keyfimizi aldık mı? Yeni gelen 3G ne katacak hayatımıza?

3G iphone gelince dünyamız değişmeyecek :) Kimse de değişmesini beklemiyor biliyorum.

Ama boşverin 3G'yi falan. Elinizdeki cihazın keyfini çıkarın biraz.. Hayatla birlikte...

Not: ressss2005, yazım şahsına değildir, bilgin olsun...

aynen katılıyorum...

Apple iPhone 8GB/2.0.1/ 20.05.2008
Evolution

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008, 12:50:08  

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

GPS tümleşik olsun istiyorum ama en çok istediğim : copy/paste.Bana göre en önemli eksik şu an için bu alıştığımız nerede ise olmaz ise olmaz olan özellik.
3G olmaması ABD vb ülkelerde çok önemli değilde Avrupalı için çok önem ihtiva ediyor.3.5G ile günlük cep telefonu hızları bizim 4mbit adsl den kat be kat hızlı.Eh insan alıştımı yavaşı ile yetinmek istemez.Hem Apple operatörler ile birlikte iTunes üzerinde wifi olmadan filim,müzik vb satmak için çok çaba sarf ediyor zira içerik sağlamak en büyük avantajları/kar marjlarını ciddi arttırıyor + şu an dünyanın görece en yaygın&ileri müzik/fili dizi vb satan store da Apple da.Bildiğiniz gibi buna ek olarak program satışıda yapacaklar.
Bence çok zekice hazırlanmış.Tek tıkla içerik iPhone'a paralar Apple'a

copy/paste olayı şu an zaten yapılabiliyor yüklenen bi eklenti ile

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nvidia Tegra ile tanışıyoruz!
Nvidia'nın taşınabilir cihazlarda devrim yaratacağını iddia ettiği Tegra platformuna yakından bakıyoruz.
CeBIT: MSI U123 Netbook
MSI'dan Atom N280'li yeni Netbook

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir