Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Mayıs 2008, 21:36:05  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Türkiyede fiyat ne olucaktır acaba?

?

iPod Touch'un apple web sitesindeki satış fiyatına bakınız daha sonra aynı ürünün bimeks tarafından TÜRKİYE'deki satış fiyatına bakınız. Arada ki mevcut rakam farkının orantısını iPhone'a uyarlayınız...

Bu yazıyı bu kadar uzun yazacağınıza hemde beni uğraştıracağınıza direk yazsanız olmazmıydı?Bulmaca gibi oldu yani
olkancan

22 Mayıs 2008, 12:01:35  

Ben,3G iPhone'un tasarımının yeni olmasından yanayım ki öyle olacağını da tahmin ediyorum.Sonuçta Apple temelde tasarım ve arayüz firması. Ve kullanıcılarını yine yeni sürprizlerle şaşırtacağını umuyorum.Sn Steve'i 4 gözle bekliyorum.
ressss2005

22 Mayıs 2008, 10:24:58  

Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!

mcagirici

22 Mayıs 2008, 14:12:06  

quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!

Genel olarak hayatı böyle tüketiyoruz işte.

Elimizdekinden, günden keyif almaktansa, hep belirli bir zamanı, belirli birşeyi bekliyoruz.

Haftasonu bir gelse, yılbaşı gelse, bayram gelse..

Şu 3G iphone bir çıksa, şu java programı bir yazılsa, şu kılıf bir çıksa..

E arada kaynayan zaman? Pazartesi, Salı daha mı önemsiz Cumartesiden? Değil...

Her an eşit derece kıymetli bu hayatta.

Aynı şey kullandığımız eşyalar için de geçerli. Özellikle teknolojiyle bağlantılı olanlar için.

Normal iphone az buz alet mi ki 3G'li olanı bekliyoruz, gün sayıyoruz?

Elimizdekini tam kapasite kullandık mı, keyfimizi aldık mı? Yeni gelen 3G ne katacak hayatımıza?

3G iphone gelince dünyamız değişmeyecek :) Kimse de değişmesini beklemiyor biliyorum.

Ama boşverin 3G'yi falan. Elinizdeki cihazın keyfini çıkarın biraz.. Hayatla birlikte...

Not: ressss2005, yazım şahsına değildir, bilgin olsun...

iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008, 14:38:51  

9 Haziranda iPhone For Euro 2008 i Çıkarıp Herkesi Dumura Uğratacak Steve emice
3g 5g şekli şemali güzel olursa bunu koyarım kenara alırım onu
Maksat iPhone olsu yenisi olsun 3g şebekesi bu ülkeye gelip normal fiyatlardan kullanılacak hale geldiğinde artık wimax falan konuşuyor onu bekliyor oluruz oğlumda onları kullanır.
Ben memnunum iPhonumdan 3-4 gündür kullanmıyorum boşlukta gibiyim evde falan unutuyorum yerine kullandığım telefonu.
3g için yenisi alınmaz yeni olduğu için yenisi alınır istersen alırsın
Ha birde 3G telefonun Kameralısı Makbul Türkiyede inanmıyorsanız 2-3 senedir Çift Kameralı Nokialara Para veripde o kamerasını bir defa kullanamamış Arkadaşlara Sorun

İNADINA TRABZON!!!
ressss2005

22 Mayıs 2008, 14:59:59  

@mcagrıcı

bencede çok haklısın katılıyorum sözlerine..
Ama şu anda iphone um yok, usa den getirtiyordum ama ordada satışı durdu.
Beklentimin asıl nedeni bu. Yoksa 3G benim için de o kadar önemli değil.

enigmaenergy

22 Mayıs 2008, 17:19:04  

@ iRoNMaSTeR arkadaşımız ne de güzel söylemiş.Arkadaşlar herkez 3g için almaz diyor.Doğruda diyor.Ama hala birşeyi görmemezlikten gelip kendimizi kandırıyoruz.İphone 3g adıyla çıkmaz zaten.Sadece bu haberi ilk duyuranlar böyle dediler.Bizde de gidiyor 3g de 3g.Kimse yeni çıkacak iphone u 3g olduğu için,yok içinde kamera olacağı için almayacak.Yeni nesil bir yazılım.Artıtırılmış ve güçlendirilmiş özelliklerle gelecek.

Benim istediğim en fazla 3 özellik var yeni iphone da olmasını istediğim :

1-Dahili GPS olması
2-Hoparlörlerin iyileştirilmesi
3-Bluetooth özelliğini de kullanırsak iyi olur

Ayrıca Wifi sınıfı değişicek diye biliyorum,yani öyle duyumlar var.Daha geniş kapsama alanlı n sınıfı olacak diye söylentiler var.Bu da çok iyi bir özellik olur

Shady

22 Mayıs 2008, 18:28:40  

Macrumors'un haberine göre 3G'i aktifleştirme seçeneğini gösteren yukarıdaki resmin sahte olmadığını sitesine OS2den eklediği kodlarla iddia etti..

CoolCat2019

22 Mayıs 2008, 18:35:32  

Pili de listeye ekliyelim bari
4-uzun ömürlü pil

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

1-Dahili GPS olması

Toshiba Satellite A100-003: Intel Core 2 Duo T7400 2.16GHz, 3GB RAM, 160GB Hitachi HD, nVidia GeForce Go 7600 256/1.5 GB Vista + Logitech MX Revolution
Apple G5 1.6 MacOSX Tiger 10.4.11 ING + Logitech MX Revolution
iPhone 8GB 2.1 - iPod 160GB Black - iPod 30GB White
olkancan

23 Mayıs 2008, 9:20:41  

quote:

@ iRoNMaSTeR arkadaşımız ne de güzel söylemiş.Arkadaşlar herkez 3g için almaz diyor.Doğruda diyor.Ama hala birşeyi görmemezlikten gelip kendimizi kandırıyoruz.İphone 3g adıyla çıkmaz zaten.Sadece bu haberi ilk duyuranlar böyle dediler.Bizde de gidiyor 3g de 3g.Kimse yeni çıkacak iphone u 3g olduğu için,yok içinde kamera olacağı için almayacak.Yeni nesil bir yazılım.Artıtırılmış ve güçlendirilmiş özelliklerle gelecek.

1-Dahili GPS olması

Ayrıca Wifi sınıfı değişicek diye biliyorum,yani öyle duyumlar var.Daha geniş kapsama alanlı n sınıfı olacak diye söylentiler var.Bu da çok iyi bir özellik olur

Ayrıca,tarayıcı flash destekli olursa çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkancan -- 23 Mayıs 2008; 9:19:31 >
ressss2005

23 Mayıs 2008, 10:04:47  

İşin saçma tarafıda hepsi sadece bizim onun bunun tahminlerinden ibaret, apple hiç bir bilgi vermiyor.
9 hazirana kadar hiç bi açıklama yok, çok saçma, buşekilde beklentileri yüksek tutuyor. Hayal kırıklığı yaşayabilir.

enigmaenergy

23 Mayıs 2008, 24:55:29  

Evet aslında en büyük soru işareti orada.Apple ser verip sır vermiyor.Açıklanacak elbet.Aslında kendimize baktığımızda çok şeyler istiyoruz.Apple ın bütün bunları bir arada toplaması zor.Birazda strateji

Bekleyip göreceğiz.İphone u biliyoruz nasıl olsa ek özelliklerine göre de anlarız nasıl bir telefon olacağını

Shady

23 Mayıs 2008, 13:07:05  

quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

İşin saçma tarafıda hepsi sadece bizim onun bunun tahminlerinden ibaret, apple hiç bir bilgi vermiyor.
9 hazirana kadar hiç bi açıklama yok, çok saçma, buşekilde beklentileri yüksek tutuyor. Hayal kırıklığı yaşayabilir.

Apple şu ana kadar çıkarttığı hiçbir ürünü hakkında hiçbir bilgi vermemiştir...Her zaman Keynote'larda (2-3 hafta önce basına sunumun davetiyeleri gönderilir)yeni ürünü açıklamış hemen ertesindede piyasaya sürmüştür..Zaten Mac dedikodu sitelerinin varlığıda burdan kaynaklanır...Apple'ın mac dedikodu sitelerine dokunmamasıda zaten kullanıcıların biraz da olsa yeni ürünleri hakkında az da olsa bilgi almalarını sağlamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 23 Mayıs 2008; 13:07:05 >

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Mayıs 2008, 13:41:37  

Kimse fiyat konusunda bir iey söylemiyor
Shady

23 Mayıs 2008, 13:53:09  

quote:

Kimse fiyat konusunda bir iey söylemiyor

Yeni çıkan iPhone'ların fiyatları şimdikiyle aynı olacaktır...

8gb=399 Dolar
16gb=499 dolar
32gb=599 dolar (Bazı kaynaklar 16gblık iPhone güncellemesinden sonra 32liğin Haziran 9da geleceğini söylüyor)

Eğer 8gb'ın üretimi durdurulursa bu sefer 16gb 399 dolar,32gbta 499 dolar olur...

Türkiye'de ise Vodafone'un Almanyadaki fiyatlara yakın bir değerden satacaktır...Sakın iPod Touch şu kadar olduğu pazarda iPhone şu kadar olur demeyin çünkü Türkiye'ye bu iki alete sokan firmalar farklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 23 Mayıs 2008; 13:52:22 >

.:BBR:.

23 Mayıs 2008, 14:52:05  

Arkadaşlar Peki Bu Yeni İphone'da Kolayca Kırılıp Türkiyede İstenilen Bi Hatla Kullanılabilecek mi?

Yoksa İlk İphonelarda Olduğu gibi 1 ay fln beklicekmiyiz??

(ayrıca satış taktiği klasik benim umduğum gibi oldu önden dandini 3g siz iphonealrı çıkardılar sonra 3Gli ek özelliklisini çıkardılar. şuanki iphone'a 3g koyabilicek teknolojileri yokmuydu vardı elbet ama koymadılar ki 2.nesil iphoneları satabilsinler helal olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:BBR:. -- 23 Mayıs 2008; 15:43:47 >

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
...::: Where Dreams Are Driven :::...
nerwo

23 Mayıs 2008, 17:00:10  

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Arkadaşlar Peki Bu Yeni İphone'da Kolayca Kırılıp Türkiyede İstenilen Bi Hatla Kullanılabilecek mi?

(ayrıca satış taktiği klasik benim umduğum gibi oldu önden dandini 3g siz iphonealrı çıkardılar sonra 3Gli ek özelliklisini çıkardılar. şuanki iphone'a 3g koyabilicek teknolojileri yokmuydu vardı elbet ama koymadılar ki 2.nesil iphoneları satabilsinler helal olsun)

çıktığı gibi alırım gerekirse kırılana kadar 1 ay beklerim

ama almak için beklemem 1 ay falan :p

enigmaenergy

23 Mayıs 2008, 17:50:31  

@ nerwo : Aynen bende öyle düşünüyorum

oGuxXx*
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

23 Mayıs 2008, 18:01:37  

bende aynı senin gibi düşünüyorum
quote:

Orjinalden alıntı: nerwo

quote:

Shady

23 Mayıs 2008, 18:30:11  

quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

bende aynı senin gibi düşünüyorum
quote:

Orjinalden alıntı: nerwo

quote:

Ben öyle düşünmüyorum...Zaten 1.Nesili almamamın nedeni Türkiye'ye resmi olarak gelmemeseydi...Türkiye'ye gelene kadar bekleceğim...O da Ağustos-Eylül gibi olacak büyük ihtimalle...

oGuxXx*
Uzaklaştırılmış

23 Mayıs 2008, 18:54:40  

bende amerikadan almayı düşünüyorum ama türkiyede de fiyat amerika fiyatına yakın olursa burdan alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogux06 -- 23 Mayıs 2008; 18:53:33 >
heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Mayıs 2008, 18:55:45  

Ağustoza kadar beklenir mi yahu
Ascentarium

23 Mayıs 2008, 19:21:11  

2. nesil iPhone'dan benim nacizan ebeklentim daha uzun dayanan kalite bi batarya, RDS özellikli radyo, GPS A+, makul MP kamera

yeter bana wallahi, fazlasında gözüm yok

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
1996 TOYOTA COROLLA 1.6 GLi
oGuxXx*
Uzaklaştırılmış

23 Mayıs 2008, 19:34:17  

bi de daya iyi bir hoparlör dediğini duyar gibi oldum
quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

2. nesil iPhone'dan benim nacizan ebeklentim daha uzun dayanan kalite bi batarya, RDS özellikli radyo, GPS A+, makul MP kamera

yeter bana wallahi, fazlasında gözüm yok

Eaststreetz

23 Mayıs 2008, 19:45:59  

Çok ilginç. Internette her yerde 3G gelecek deniyor, fakat Apple'dan ses seda yok...

quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

teknosalarda ipod touch'ın satış fiyatını göz önüne alın fiyatı gerçekten enteresan olacak...

Aynen katılıyorum. iPod Touch'ın Türkiye'deki fiyatını görünce şok oldum. iPhone'un fiyatı kesinlikle ondan daha fazla olacaktır, değil mi? Ama yine de Operatör olayı yüzünden Vodafone belki kampanya ile ucuza verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 23 Mayıs 2008; 19:58:57 >

Intel® Core™ i7: Fastest Processor on the Planet. Eaststreetz has Core™ i7 on Gigabyte eX58.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler - Albert Einstein
Shady

23 Mayıs 2008, 21:43:42  

quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Çok ilginç. Internette her yerde 3G gelecek deniyor, fakat Apple'dan ses seda yok...

quote:

teknosalarda ipod touch'ın satış fiyatını göz önüne alın fiyatı gerçekten enteresan olacak...

Aynen katılıyorum. iPod Touch'ın Türkiye'deki fiyatını görünce şok oldum. iPhone'un fiyatı kesinlikle ondan daha fazla olacaktır, değil mi? Ama yine de Operatör olayı yüzünden Vodafone belki kampanya ile ucuza verebilir.

Apple hiçbir ürünü hakkında doğru yada yanlış bilgi vermez...9 Haziran'a kadar bu böyle gidecektir..Yani işin ilginç bir tarafı yok....

iPod Touch ile iPhone'un fiyatını fazla kıyaslama yapmamalıyız...Çünkü birini Tr'e Bilkom-Koç getirirken diğerini Vodafone getirecek...Ancak yine fiyatının 1000-1250 arası değişeceğine inanıyorum sözleşme hariç...

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Mayıs 2008, 21:49:20  

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

quote:

Apple hiçbir ürünü hakkında doğru yada yanlış bilgi vermez...9 Haziran'a kadar bu böyle gidecektir..Yani işin ilginç bir tarafı yok....

iPod Touch ile iPhone'un fiyatını fazla kıyaslama yapmamalıyız...Çünkü birini Tr'e Bilkom-Koç getirirken diğerini Vodafone getirecek...Ancak yine fiyatının 1000-1250 arası değişeceğine inanıyorum sözleşme hariç...

Yeni iphone fiyatının mı 1000-1250 ytl olacağını düşünüyorsunuz?
Shady

23 Mayıs 2008, 21:56:09  

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni iphone fiyatının mı 1000-1250 ytl olacağını düşünüyorsunuz?

Almanya fiyatı 599 euro 16gb (sözleşme hariç) Tr'de de aynı fiyattan gireceğini düşünürsek +kdv'i de eklersek 1270 ytl gibi bir fiyat açığa çıkıyor...Bu fiyatta +50,-50 oynama olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 23 Mayıs 2008; 21:55:30 >

paTRon

23 Mayıs 2008, 22:05:28  

yeni çıkacak iphonelarda acaba wifi anteninin yerini değiştirdiler mi malum avuç içine denk geldiği için iphonelarda o sorun yaşanıyordu.ipod touchta wifi anteni üstte olduğu için sorun olmuyordu fakat iphonelarda böyle bir sorun var sanırım.ben de ipod touchı satıp iphone a geçiyorum umarım ona bir çözüm bulmuşlardır :)

DeLL Inspiron 6400 CoreDuo 1.83 GHz 2GB Ram // ATI x1400 256 Mb Ekran Kartı // 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen // Windows 7 RC 7100 // Logitech S220 |
1TB WD Elements External HDD // Casio EF-514SP Kol Saati // Quantum Z380-B02AB Kol Saati // Zippo BlackIce // iPhone 3G 16GB Black ||
İpana Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Axe Africa // @paTRon |||
.. oKaN ..
Shady

23 Mayıs 2008, 22:12:47  

quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

yeni çıkacak iphonelarda acaba wifi anteninin yerini değiştirdiler mi malum avuç içine denk geldiği için iphonelarda o sorun yaşanıyordu.ipod touchta wifi anteni üstte olduğu için sorun olmuyordu fakat iphonelarda böyle bir sorun var sanırım.ben de ipod touchı satıp iphone a geçiyorum umarım ona bir çözüm bulmuşlardır :)

bunlar yeni ürünün ayrıntıları olduğundan 9'undan önce ortaya çıkmayacaktır...Bekleyeceğiz artık...

23 Mayıs 2008, 22:29:30  

arkadaşlar bu sensör sayısının 2 den 3 e çıakrılması neyi etkiler nasıl bi değişiklik olur??

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
paTRon

23 Mayıs 2008, 22:34:57  

batarya sorununu cozsunler wifi de iyilestirme yapsinlar baska bisi istemiyorum.bu mesaji touchtan atiyorum touchi wifi kalitesinden dolayi tercih ettim.ins iphone da iyilestirmeye giderler bu konuda

DeLL Inspiron 6400 CoreDuo 1.83 GHz 2GB Ram // ATI x1400 256 Mb Ekran Kartı // 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen // Windows 7 RC 7100 // Logitech S220 |
1TB WD Elements External HDD // Casio EF-514SP Kol Saati // Quantum Z380-B02AB Kol Saati // Zippo BlackIce // iPhone 3G 16GB Black ||
İpana Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Axe Africa // @paTRon |||
.. oKaN ..
Shady

23 Mayıs 2008, 22:39:39  

quote:

batarya sorununu cozsunler wifi de iyilestirme yapsinlar baska bisi istemiyorum.bu mesaji touchtan atiyorum touchi wifi kalitesinden dolayi tercih ettim.ins iphone da iyilestirmeye giderler bu konuda

Batarya konusunda umutsuzum...Apple kolay kolay bataryada güçlendirmeye giden bir firma değildir öyle büyük bir değişiklik beklemiyorum bataryada ama Steve bu ne yapacağı belli olmaz...

paTRon

23 Mayıs 2008, 22:45:25  

peki bir şey sormak istiyorum ben bu ipod ve iphone u özellikle wifi için istiyorum.touchın wifisinden oldukça memnundum ancak satıyorum şu anda ve telefonumu da satıp 2sinin bir arada olduğu yani hem ipodtouchın olduğu hem de telefon özelliğinin olduğu iphone a geçmek istiyorum.wifi konusunda hayal kırıklığına uğrar mıyım bir de ne kadar bir süre beklemeliyim hemen alayım gibi bir amacım yok benim düşüncem yeni iphone bir açıklansın 9unda vodefone tr piyasasına girsin diyorum bi otursun her şey ondan sonra bir karar vereyim diyorum.siz ne yapmamı tavsiye edersiniz bu durumda ?

.. oKaN ..

23 Mayıs 2008, 22:51:09  

quote:

peki bir şey sormak istiyorum ben bu ipod ve iphone u özellikle wifi için istiyorum.touchın wifisinden oldukça memnundum ancak satıyorum şu anda ve telefonumu da satıp 2sinin bir arada olduğu yani hem ipodtouchın olduğu hem de telefon özelliğinin olduğu iphone a geçmek istiyorum.wifi konusunda hayal kırıklığına uğrar mıyım bir de ne kadar bir süre beklemeliyim hemen alayım gibi bir amacım yok benim düşüncem yeni iphone bir açıklansın 9unda vodefone tr piyasasına girsin diyorum bi otursun her şey ondan sonra bir karar vereyim diyorum.siz ne yapmamı tavsiye edersiniz bu durumda ?

wifi konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim ben gayet yeterli.

alma meselesine gelincede garantiyi şart koşmuosan benim gibi türkiyeden hiçbir elektronik malzeme alınmaz. yurtdışından getiricem ben.

9 unda çıksıın bakalım neymiş ne değilmiş. ona göre al bence. bende öyle yapmayı planlıyorum

benim kötümser olduğum konu bu iphone a tek bi 3G koyarlar 6 7 ay sonra gene böyle piyasadan çekip gpslisini çift kameralısını fln koyarlar diye endişeleniyorum

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
Shady

23 Mayıs 2008, 23:06:09  

quote:

wifi konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim ben gayet yeterli.

alma meselesine gelincede garantiyi şart koşmuosan benim gibi türkiyeden hiçbir elektronik malzeme alınmaz. yurtdışından getiricem ben.

9 unda çıksıın bakalım neymiş ne değilmiş. ona göre al bence. bende öyle yapmayı planlıyorum

benim kötümser olduğum konu bu iphone a tek bi 3G koyarlar 6 7 ay sonra gene böyle piyasadan çekip gpslisini çift kameralısını fln koyarlar diye endişeleniyorum

Yok merak etmeyin Apple 6-7 ayda bir ürün güncellemesine gitmez...Senede bir kere ürünlerini günceller...

enigmaenergy

23 Mayıs 2008, 23:06:32  

Bence Apple bunu yapmaz.En az 1 yıl piyasada olur çıkardığı makine.Oyüzden ben rahatım o konuda.

Dediğimiz gibi sadece 3g ile gelirse bizler gibi Apple da bunu çok iyi biliyor.Kimse Almaz

23 Mayıs 2008, 23:10:52  

ya elektronik ürün firamlarının satış politikası böyle.

şu anki iphone a koysalardı 3G gps fln da herkes alsa olmuodu sanki

bence bu çıkandada şuanki teknoloji ile yapılabilecek ama yapmadıkları bikaç bişey olucak ki 3.nesil iphone satsın...

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
soulmate

24 Mayıs 2008, 14:24:05  

Arkadaşlar olacakları ben yazayım. Pek çok insan dileklerini öngürüleri söylemiş.

1-Radyo hayal. Unutusun gitsin. Podcast varken Radyo, hiç bir iPod veya iPhone versiyonunda olmayacak.
2-Hoporlorler aynı kalır. Kesin.
3-Kasa değişir.
4-2. kamera mutlaka olur.
5-Çektiğiniz fotografları Google Maps ile eşitleyebilceksiniz. (bunun bir adı vardı yahu?
6-3g, 3g...
7-Böyle bir yanılgı var. Ürünün adı 3g iPhone değil, ''iPhone'' olur.
8-GPS olabilir.
9-İşlemci ve pil biraz daha güçlenebilir.
10-Sürpriz birşey kesin katılır.
11- Sunumun zaten çok büyük bir bölümü donanım ile değil, yazılım üzerine olur. sONUÇTA BU YAZILIM GELİŞTİRİCİLERİ KONFERANSI. Ayrıca emin olun (9 haziranda engadget ve macworld'ten takip edin mutlaka)1 saat ballandıra ballandıra jobs App Store demosu yapacak. Bi srü ıvır zıvır yazılımı test edicek, şovunu yapacak. bu yzden donanımsal pek bir gelişme beklemeyin. Yazılım kaynaklı bir gelişmeye ise hazır olun.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
enigmaenergy

24 Mayıs 2008, 14:42:31  

quote:

5-Çektiğiniz fotografları Google Maps ile eşitleyebilceksiniz. (bunun bir adı vardı yahu?

Google tracker olması lasım zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 24 Mayıs 2008; 15:27:28 >

24 Mayıs 2008, 15:15:40  

quote:

quote:

Google tacker olması lasım zannedersem

ne işe yarıyorki bu tracker ?

bide bi allahın kulu bu 2sensör 3 sensöre çıkarıldığında ne değişir. ne gibi artıları vardır normal iphonea göre ne değişir bi sölesin çoktandır araştırıyorum bişi bulamadım çatlıcam

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
komazec

24 Mayıs 2008, 15:27:14  

Sensor arttirmanin getirisiyle ilgili sorunun cevabini bende merak ediyorum ama fikri olan yok sanirim

enigmaenergy

24 Mayıs 2008, 15:28:30  

Bir yerin fotoğrafını çekiyorsun ve eğer gps modülün varsa fotoğrafın exif bilgilerine gps uydusundan aldığı koordinatları yazıyor.derece dakika saniye cinsinden

Google tracker programı ise;biliyorsunuz ki google earth programında bir noktaya baktığımız zaman bazı yerlerde canlı fotoğrafları görürüz.İşte bu program kendi çektiğimiz fotoyu isteğe bağlı google haritalarında gözüktürmeyi sağlıyor

soulmate

24 Mayıs 2008, 15:35:37  

Çok gezen için, gezdiği yerleri unutmamak ve bir daha gittiğinde hatırlamak için süper. Arabanın fotosunu çek, yabancı bir şehirde nerede bıraktığını unutma :P

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
brave5213

24 Mayıs 2008, 16:15:34  

quote:

Almanya fiyatı 599 euro 16gb (sözleşme hariç) Tr'de de aynı fiyattan gireceğini düşünürsek +kdv'i de eklersek 1270 ytl gibi bir fiyat açığa çıkıyor...Bu fiyatta +50,-50 oynama olabilir...

almanya'da nerede satiliyor 599 €'dan ?

kaldi ki ayni fiyattan girecek desek bile (ki hic sanmiyorum) 599€ = 1.186 ytl + %18 kdv = 1.399 YTL eder. 1270 nereden cikti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave5213 -- 24 Mayıs 2008; 16:17:04 >

Shady

24 Mayıs 2008, 16:29:13  

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

quote:

almanya'da nerede satiliyor 599 €'dan ?

kaldi ki ayni fiyattan girecek desek bile (ki hic sanmiyorum) 599€ = 1.186 ytl + %18 kdv = 1.399 YTL eder. 1270 nereden cikti?

Pardon ben kuru yanlış almışım o yüzden 1270 çıkmış...

599*118=706 Euro=1,390 YTL...

Bu arada 16gb'ı 599 euro değilmiş 499 Eurodan satılıyormuş....(T-Mobile)

499*118=590 Euro=1158 Ytl...

Yani Türkiye'de iPhone'un fiyatının Vodafone ile sözleşmeli olarak 499 ile 599 Euro arasında satılacağını düşünüyorum...

paTRon

25 Mayıs 2008, 18:26:02  

3.5mm jak girişi gelebilir mi acaba yeni iphone la birlikte.3.5mm jak girişi olursa çok güzel olur yeni iphone da.

.. oKaN ..
Shady

25 Mayıs 2008, 19:29:25  

quote:

3.5mm jak girişi gelebilir mi acaba yeni iphone la birlikte.3.5mm jak girişi olursa çok güzel olur yeni iphone da.

iPhone'un girişi zaten 3.5lik...3.5mm minijack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 25 Mayıs 2008; 19:28:54 >

soulmate

25 Mayıs 2008, 19:38:55  

quote:

Böyle olmaz ama kulaklık girişinin konumu değişecek gibi bir dedikodu var.

paTRon

25 Mayıs 2008, 19:52:14  

ipodtouch ile iphone un girişler farklı ya dönüştürücü jak filan kullanıyor iphone kullanıcıları onun için sordum ipodtouch ın girişi gibi olur mu diye

.. oKaN ..

25 Mayıs 2008, 20:41:23  

arkdaşlar iphone sim kartsız ipod touch gibi kullanma ihtimalimiz varmı??

yani telefon olarak kullanmayıp wifiden nete girebilirimiyiz??

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
can119

25 Mayıs 2008, 20:54:06  

Evet kullanabilirsin

25 Mayıs 2008, 21:04:46  

quote:

Orjinalden alıntı: can119

Evet kullanabilirsin

3G iphone çıktıntan sonra kırdırana kadar simsiz touch gibi kullanıyım... çok sevindim bu habere

işşlh ertelenmez çıkma tarihi

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
olkancan

26 Mayıs 2008, 11:37:38  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: can119

Evet kullanabilirsin

3G iphone çıktıntan sonra kırdırana kadar simsiz touch gibi kullanıyım... çok sevindim bu habere

işşlh ertelenmez çıkma tarihi

Olmadı zaten wi-fi ile iletişim kurulur
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008, 14:14:38  

Benim bildiğim 6 Haziran'da San Fransisco'da gerçekleşecek olan Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) vasıtasıyla tanıtılacak.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
enigmaenergy

27 Mayıs 2008, 16:19:01  

Heeh Reis ya konuş işte ya böyle daha da heyecanlandır bizi

Evolution

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008, 16:23:02  

tanıtımından öte ne zaman satışa çıkacak beni daha çok bu ilgilendiriyor şu an

27 Mayıs 2008, 16:23:43  

Bu Apple Developer '08 'in Sitesi

http://developer.apple.com/wwdc/

İphone geliştirme fikirleri Hakkında Bir Bölüm Var Ama 2.nesil hakkında bilgi yok.

neymiş bu böyle sır gibi saklıolar.

işllh bi süpriz yapıp bu konferansda tanıtırlar...

Forza Motorsport 3
Team Turkiye Motorsport
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008, 20:10:37  

Bu arada 6 değil 9 imiş cidden.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Sürüm Yükseltme | Anlatım ve Uygulamalar -> http://www.reis-ieagles.com <- Oyun ve Temalar | Cihaz Türkçeleştirme
Shady

27 Mayıs 2008, 20:13:54  

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

tanıtımından öte ne zaman satışa çıkacak beni daha çok bu ilgilendiriyor şu an

Apple genelde yeni ürününü tanıttığı gün satışına başlar..Bazen 1-2 hafta sonra falan satışada başlayabilir...Ancak genelde tanıtıldığı gün başlanır...

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: iPhone 3G Aksesuarları Yavaş Yavaş Açığa Çıkıyor Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SingStar
Sahne sırası sende.
Nvidia Tegra ile tanışıyoruz!
Nvidia'nın taşınabilir cihazlarda devrim yaratacağını iddia ettiği Tegra platformuna yakından bakıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız