Arkadaşlar Salı alıcam İnşallah 16gb Beyaz. Bir kaç sorum var. Bir programla zil seslerini mp3 yapabiliyormuyuz ve eski iphone için program vardı video çekmesini sağlayan onu bundada uygulayabilcek miyiz? Yazılımlar için jailbreak gerekiyo... Bunda jailbreak yapınca bir sorun olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 20 Kasım 2008; 19:54:33 >
valla bu sorularına cevap verebilmek isterdim ama ben de bilmiyorum... çünkü ben de çok almak istiyorum. güle güle kullan arkadaşımmm :) inşallah ben de alıcam bi ara... şimdilik yarışmalara çekilişleree katılıp şansımı deniyorum. en son www.gogogo.com.tr deki yarışmaya katıldım. her hafta yeni bir hediye veriyolar bu hafta da iphone 3G verdiler. keşke o kişi ben olsaydım neyse artık...
valla bu sorularına cevap verebilmek isterdim ama ben de bilmiyorum... çünkü ben de çok almak istiyorum. güle güle kullan arkadaşımmm :) inşallah ben de alıcam bi ara... şimdilik yarışmalara çekilişleree katılıp şansımı deniyorum. en son www.gogogo.com.tr deki yarışmaya katıldım. her hafta yeni bir hediye veriyolar bu hafta da iphone 3G verdiler. keşke o kişi ben olsaydım neyse artık...
sakın para veripte almayın... bana bugün lanet olsun dedirttiler yani.... batarya probleminden ötürü iki kez servise verdim sonuç foss... bakalım bugün 10 saate kadar konuşma olayını deneyeceğim... bunuda gerçekleştiremez ise pazartesi yine servise vericem... yine bi düzeltme olmazsa bu sefer mahkemeye vericem genpayı...
dostum sen en iyisi bedava bulabiliyorsan hiç kaçırma... ama para verirpte rezil olma derim servis kapılarında...
Selam arkadaşlar... Ben Iphone kullanıcısı olamıyorum cünkü babama vodafone dan Iphone hediye edildi o da dün bana verdi kullanayım diye ama turkcell ile calısmıyor. Simlock u var sanırım...
Ya kadıkoyde kırdırmam lazımmıs yada simkartıma katılacak bir çiple halledilebiliyormuş. Korkuyorum telefon bozulacak diye... Bana yardım ederseniz cok sevinirim...
ben dün gece tam dört defa restore ile yüklemeye çalıştım software hatası veriyo... karşıdan download ediyor tam 246,4 mb doluyor daha sonra hata verip iptal oluyor... bunu dfu modda denedim olmadı... daha sonra restore yapmadan da denedim olmuyor maalesef...
arkadaslar bır sorum olacak bu soruyu baskalarınada yazdım ancak cevap alamadım sızden bılen bırıs mutlaka cıkacaktık ıphone a gecen gun format attım ıcındekı butun uygulamalar dahıl hersey sılındı muzıklerımı attım ancak sımdı uygulamaları ve oyunları yukleyemıyorum sorun nerde yardımcı olursanız sevınırım
Arkadaşlar Salı alıcam İnşallah 16gb Beyaz. Bir kaç sorum var. Bir programla zil seslerini mp3 yapabiliyormuyuz ve eski iphone için program vardı video çekmesini sağlayan onu bundada uygulayabilcek miyiz? Yazılımlar için jailbreak gerekiyo... Bunda jailbreak yapınca bir sorun olur mu?
kullanım amacı önemli. eğer video, mp3, görsellik, gösteriş, vs... istiyorsanız alın iphone. ama bence birde htc tocuh diamond u araştırın derim. ben çok araştırdım alırken. ve tabiki kararım toch diamond oldu. navigasyon, office programları, bluetooth, msn... paranızı boşa harcamayın...
ya 2.2 yi bi yükleyemedim 10 kez denedim heralde. garantili teknosa iphone 3g itunesa bağlıyorum yüklüyo yüzde 100 oluyo sonra network koptu gibi bi hata veriyor bittiğinde ve kurmuyo.kaç kez denediysem olmuyo. ne halt edicem ya
ŞU İ-phonu almak için insanda beyin olması lazım. MMS yok, video kaydı yok, dahili batarya var,batarya bozuldu veya eskidimi telefonun yenisini almak gerekli, müzik yüklemek için İ-tunes i kullanmak gerekli yani satın almalısınız, bluetooth la dosya alıp gönderemezsiniz,sadece kulaklığa bağlanabilirsiniz.
bunca şeyi yapamadıktan sonra o telefona para vermek bence aptalca..
Bu kadar iddialı konuşuyosun gidip biraz araştır da öyle konuş bakalım. Itunes sadece bir arayüz. Itunes la istediğin videoları mp3 leri telefona atabilirsin. Ek olarak parayla şarkı satın alabilirsin. Bu özelliğin neresi kötü. Batarya konusunda da ; batarya bozulduğunda telefonun yenisini almak falan yok öyle birşey. Telefonu servisine götürüyorsun bir miktar ücret ile yenisini takıyorlar. Hayatımda hiç bir zaman MMS kullanmadım ve hiç eksikliğini hissetmiyorum. Bluetooth la dosya alıp göndermeye gerek yok her an internettesin istediğini indirebilirsin. Olsa iyi olurdu tabi.
Sen kimsin de burda insanları aşağılıyorsun. Önce bi öğren gel ondan sonra üslubuyla burda tartışırız.
Yakında: | Guitar Hero: World Tour | Midnight Club: LA | Star Wars: TFU | Resistance | COD 4 | NBA Live 10 | Tekken 6 | Gran Turismo 5 | God of War: Collection |
Arkadaşlar ben 2 ay önce Turkcellden kontratLı 3g aLdım, kontratın içinde biLdiğiniz gibi 18 ay 3GB internet var, ben bu interneti Turkcell connect card alıp dizüstü biLgisayarımda kuLLanabiLir miyim? müşteri temsiLcisi biraz cahiL kaLdı bi yerLere bagLadı, bagLanamadım, burdan sormak istedim kuLLanan var mı diye? Bir de Turkcell connect cartı GG'de 80-90ytL ye satıyorLar, Turkcell'de 350-400 arası hepsiburada da 250 küsür, aynı kart mı acaba?
2.2'ye geçen arkadaşlar; Türkçe dışında ne artıları var? Bir de bir arkadaş youtube'un yeni versiyonla çalışmamaya başladığını yazmış. Genel bi problem midir?
2.2'ye geçen arkadaşlar; Türkçe dışında ne artıları var? Bir de bir arkadaş youtube'un yeni versiyonla çalışmamaya başladığını yazmış. Genel bi problem midir?
Hayır benimki gayette Türkçe ve o problemden en ufak bir belirti yok. Gayette güzel kullanıyorum. Türkçe olmasıyla birlikte youtube a giremeyen wirelesslerin -Türkiye genelinde olduğu gibi- iPhone a Türkçe olmasıyla etki ettiğini düşünüyorum.
Hayır benimki gayette Türkçe ve o problemden en ufak bir belirti yok. Gayette güzel kullanıyorum. Türkçe olmasıyla birlikte youtube a giremeyen wirelesslerin -Türkiye genelinde olduğu gibi- iPhone a Türkçe olmasıyla etki ettiğini düşünüyorum.
Saol Peki 2.2'de gördüğün diğer artı ve eksiler nedir?
Artılar hiç fena artılar değil. Çok yerinde düzenlemeler var. Utube'un ve safari'nin hızlanması, internetteyken telefonu çevirdiğinizde eskiden olduğu gibi bir kaç saniye takılıp dönme sorunları kalmamış. Çok hızlı ve keskin olmuş yeni versiyon bu yönlerle eskiye göre. Tabi Türkçe olduğunu da unutmamak lazım. Ancak şöyle de bir şey var ki, telefonu Türkçe olarak kullanmaya başlayınca diyeceksiniz ki ben İngilizceyken de yapabiliyormuşum. Çünkü telefonu kullanmak onu kurcalamak o kadar basit ve anlaşılır ki, upper düzeyde ingilizce bilmenize zaten gerek yok hatta diğer bilmediğiniz dilleri de uygulayarak deneyip görebilirsiniz kolaylığı. Yani demek istediğim Türkçe olmasının prestij dışında kolaylaştıran başka bir artı getirdiğini düşünmüyorum. Eksilere gelirsek bluetooth evet herkes deli gibi ister durumda ama daha da önemlisi java konusunda ben bi yenilik görmek istemiştim ki hala da istiyorum. İnternet ve mail hakimiyeti bu kadar mükemmel ve hatta piyasadaki en iyi olduğu halde girdiğiniz sitelerin java eksikliğinden dolayı yarım yarım görünmesi yinede sinirlerinizi bozuyor.
Bir de bana mı öyle geldi bilmiyorum ama şarj süresinde ekstra bir dayanıklılık sezdim. Şuanda kullanım 4 saat bekleme 2 gün 13 saat. Ve pil tam yarıda. Eski versiyonda bu durumda pil daha aşağılarda oluyordu diye hatırlıyorum umarum yanlış değildir tahminim...
6 Aralık 2008, 11:59:51
merhabalar iphone 3g için imate kılıf almayı düşünüyorum ucuza alabileceğim (yurt içi yurt dışı farketmez güvenilir olsun yeter) bildiğiniz bi site var mı? yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
Merhaba arkadaşlar,siteyi biraz araştırdım ama sorunum ile ilgili bir çözüm bulamadım,daha dogrusu böyle birşey yok=)
Benim sorunum şöyle,normalde telefon ipod kısmındayken,aleti yan çevirdiğimizde birçok artwork ün yanyana durması gerekiyor.. Fakat bende tek bir artwork çıkıyor ve dolasıyla saga sola da sürüklenmiyor.. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sewinirim.. iyi bayramlar
arkadaşlar iphone da yüklü telefon numaralarını bilgisayara outlook a atmak için itunes ile sync yaptım ama iphone daki tüm numaralar gitti şimdi bu numaraları nasıl getireceğim yardım edecek arkadaş var mı acaba?
ürünü kullanan arkadaşlara bir sorum var. İlk jenerasyonda olduğu gibi arka kapakta çok çizilme oluyormu. Herhangı bır stic veya kılıf kullanmadan kotun cebıne girip çıkması vs. çizilmesine neden oluyormu. Bu sorun düzeltilmişmi ?
Bakalım 9 Haziran bize neler gösterecek..Dedikoduların %95 doğru çıkacağı kanaatindeyim ama Steve'in ne yapacağı belli olmaz...Dağın fare doğurduğu zamanlar oldu (Bkz:2 sene önce Şubat ayında iPod Touch'ın çıkması beklenirken iPod Hi-Fi'nin tanıtılması) ancak o zamanlarda bile bu kadar dedikoduyu doğru çıkartan bilgiler sızmıyordu internete..
Madem ki forum yeni haberler paylaşım yeri o zaman alın size benden de bi haber. Süper kaliteli iphone wallpapers sitesi açıldı, paylaşılan iPhone wallpaperlar gerçekten her yerde bulamayacağnız türden. Oldukça iyi kategorilere ayrılmış ve düzenlenmiş bir site. Pek haber niteliyi taşımayan bir site...sadece iphone wallpapers ve icons üzerine. En iyi tarafı da wallpaperlar özenle seçilmiş ve hatta bir çoğu site sahibi tarafından yapılmış olması...bilirsiniz işte, normalde insanlar internetten buldukları bir resimi kesip biçer iphone wallpaper buytlarına ve cihaza atarlar, ama bu sitedekiler öyle değil...biraz özenilmiş sanki. Daha fazla lafı uzatmanın anlamı yok, iPhone Trendy ...işte burdan edinebilirsiniz yeni wallpapers ve icon larınızı. Araştırma yapınca site shabi bir türk olduğunu bulacaksınız...ilginç
Almanyada iphone fiyatlarını bilen varmı acaba? kontratsız simlocksız v.s.
paylaşım için teşekkürler...
adamlar işi iyice abartmış, kapşonlara telefon remi yapıyorlar. örnek aşağıdaki sitede c905 in resmini kaşona yapmışlar. her türlü resmi yapabiliyorlarmış galiba. ben beni w810 resmini mi yaptırsam acaba http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14622756
Ben 17 yaşındayım.Hazır Kart Kullanıyorum...İphone İstiyorum
Şimdi babam bana 1200 liraya 12 taksit iphone alsa ayda 100 liraya gelicek ve iphoneyi 12 ay kullanacagımın bi garantisi yok... Ben biraz araştırdım baktım...Kontratlı paketleri gördüm. Aklıma hemen babamın turkcell kullandıgı geldi :) Babam her ay ortalama 60 lira turkcelle ödüyor + şirket hattı var onada 30 ödüyor + ev telefonuyla baya bi konusma yapıyoruz onada 50 lira geliyor etti bize telefona ödedigimiz aylık fiyat 140 turkcellin paketlerinde orta paket 144 lira ve içinde 500 dk 500 sms hafta sonu ücretsiz + sınırsız internet var... Şimdi babamın cebi şirket hattı + ev telefonundan konustugumuz dakka 700 ü aylık geçmez ... 500 cepten konusur hafta sonlarıda diger diğer 200 ü kapatırız... :)... iphoneyi 199 liraya alırm 3-4 ay kullandıktan sonra parasını kurtarırım.. ondan sonra alete bişi olsa bile 12 ay 100 ödemektense 500 dk 500 sms hafta sonu bedavam olucak cok avantajlı...
Şimdi geldik sorulara
1-) Paket dakikaları ve SMS’leri, Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi arama ve mesajlaşmalarda geçerlidir. diye altta bilgi girmiş turkcell bu gercekten böylemi turkcellden her yöne bu dk lar içnde arayabiliyormuyuz.... ev telsim avea
2-) Ben iphoneye kendi hazır kartımı takıcam..Babam kendi telefonunu kullanıcak ve bu hizmetlerden yararlanabilecekmi???
3- )Turkcell hariç başka bi kart takabilirmiyim...
2009 da Öiv verigi düşücek fln bişiler okudum 2009 a kaldı 10 gün :) düşüyosa bekliyelim bu konudada bilgi verirseniz sevinirim...
Dünyada Iphoe Simlocke olmadan sadece 3 operatörde satılıyor. Türkiye'de Turkcell, Yunanistan ve İtalya'da adını hatırlayamadığım operatörler. Yani Almanya'dan Simlocke'suz cihaz alman imkansız. Birde fiyat olarak arkadaşlar Türkiye ile diğer ülkeler arasında fiyat farkı yok milletin gazına gelmeyin iyice araştırırsanız ucuz dediğiniz fiyatların aslında Türkiye'de olduğu gibi kampanya katılım fiyatı olduğunu kalan ücretin taksitler halinde ödendiğini göreceksiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN_
quote:
Orjinalden alıntı: Shady
quote:
Orjinalden alıntı: knggizmo
Herkese selam,
Almanyada iphone fiyatlarını bilen varmı acaba? kontratsız simlocksız v.s.
5-9 Ocak tarihleri arasındaki MacWorld Expo fuarında yeni bir iPhone'un duyurulması olasılığı varmış. Bilgisi olan var mı?
iPhone Nano'u bekleyenler var..Bir çok kaynak net olarak doğrulamıyor bu aleti (Bir iPhone 3g kadar bilgi sızmadı) ancak bazı kılıf üreticilerinin iPhone Nano kılıflarını internete sızdırması kaynak olarak gösteriliyor...Fakat çoğunluk Apple'ın bu son Macworld'de Mac ürünlerine yöneleceğini düşünüyor...
evet arkadaşım ıphonden mp3 leri çok basit zil sesi yapıyorsun ben 30 şarkıyı zil sesi yaotım ve kullanıyorum hemde şarkıların neresinden kesersem o kısmınıda kullana biliyorum itunes8 de çok basit sadece biraz okuyup anlama kabiliyetine baglı
5-9 Ocak tarihleri arasındaki MacWorld Expo fuarında yeni bir iPhone'un duyurulması olasılığı varmış. Bilgisi olan var mı?
iPhone Nano'u bekleyenler var..Bir çok kaynak net olarak doğrulamıyor bu aleti (Bir iPhone 3g kadar bilgi sızmadı) ancak bazı kılıf üreticilerinin iPhone Nano kılıflarını internete sızdırması kaynak olarak gösteriliyor...Fakat çoğunluk Apple'ın bu son Macworld'de Mac ürünlerine yöneleceğini düşünüyor...
Teşekkürler bilgi için. Tam 3G alacakken yenisi çıkmasın da
BENCEDE APPLE İPHONE NANO VEYA BAŞKA HERHANGİ BİR İPHONE MODELİNİ ŞUAN İÇİN ÇIKARTMAZ... ŞUAN İÇİN YENİ Bİ İPHONE MODELİ APPLE IN PRESTİJİNE ZARAR VERİR... ÇÜNKÜ 3G DAHA YENİ YENİ KULLANILMAYA BAŞLADI VE BUNUN ZEVKİNİ YAŞAMADAN YENİ Bİ MODEL PEKTE İYİ OLMAZDI KULLANICILAR AÇISINDAN..