bende yarın alıcam kısmetse 8gb (siyah dememe gerek yok sanırım ) turkcell den en küçük paket(sırf internet için sözleşmeli alıcam bunun için de 3 haftadır bonus card bekliyorum valla umarım bi sorun olmaz...) alıcam , çok mutluyummm
Ben de yardım istiyorum switcheasy den 10 ekim de sipariş verdim capsule rebel black. ay sonu oldu hala gelecek ankaradayım ptt yurtdışı posta işleme merkezinin numarasını buldum aradım uluslararası barkod numarasını soruyor adamlar. ben de switcheasy ye mail atıp sordum tracking (takip) yapamazsınız biz german post la yolladık diyolar Ne yapsam ki acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: OzzY™
switcheasynin amerika sitesinden sipariş verenler bilgi verebilirmi???
hocam ben tracking olmadan hiç bişey almıyorum dilim yandı... kaybolma durumlarında filan yapıcak hiçbişeyin olmuyo... adamlara anlat derdini gelmedi etmedi filan diye insaflı çıkarlarsa tekrar gönderirler ve kesinlikle tracking servisiyle göndersinler 16 gün olmuş normal şartlarda gelmesi gerekirdi.
Evet Avrupa sitesinden sipariş verdim fakat tracking ister misin istemez misin diye bir seçenek yoktu yanılmıyosam Zaten bana cevap maillerinde shipping policy de tracking yok diye yazıyo dediler
quote:
Orjinalden alıntı: OzzY™
hocam ben tracking olmadan hiç bişey almıyorum dilim yandı... kaybolma durumlarında filan yapıcak hiçbişeyin olmuyo... adamlara anlat derdini gelmedi etmedi filan diye insaflı çıkarlarsa tekrar gönderirler ve kesinlikle tracking servisiyle göndersinler 16 gün olmuş normal şartlarda gelmesi gerekirdi.
3 euroluk gönderimde genelde olmaz zatende. belki ayrıca rica edince ekstra ücret karşılığı o şekilde gönderebilirler. ben henüz iphone alamadığımdan kılıfta almadım. alırken mail atarak istemeyi üşünüyodum. sana tavsiyem bi maille durumu açıkla. pttninde paket hakkında bilgisi olmadığını söyle kaybolmuş veya çalınmış olabileceğini tekrar tracking ile birlikte göndermelerini rica et. not olarak eğer 2 ürün gelirse onunda ödemesini yapıcağını belirt.
penim ebaydan aldığım zippo kaybolmuştu adamla uzun mailler sonucu tekrar göndermeye ikna ettim. 8 dolar(abartı sanırım biraz) daha ödededim tracking + insurance bedeli olarak. tekrar gönderdi ve sorunsuz ulaştı.
ancak dediğim gibi tracking olmaması sorun çıkacağı anlamına gelmez. ama tracking herzaman avantajlı. pttnin sayfasından (geç güncellensede) adım adım saat saat görebiliyosunuz.
dealextremeden 100 ytllik alış veriş yaptım 14ünde bugun ulaştı.
Arkadaşlar, bu cihaz nasıl bir cihazdır. Kullananlar biraz yorumlayabilirler mi? Esileri artıları nelerdir. Eğer işe yarar diyorsanız bende Türkcell sözleşmeli alabilirim...
Selam herkese....Günde ortalama 2 şer dakikadan 20 dk görüşme........2 saat kadar mp3 (kulaklıkla)......10 dk-20 dk wireless kullanımı.....Ve batarya akşam evde tam yarısında......Normalmi bu durum?Pili daha uzun kullanmanın bi yolu varmıdır?(parlaklık ortanın altıyla en kısık konumun ortasının kısık konuma daha yakın yerinde)....Orjinal pil bulabilirmiyiz değiştirmek teferruatlımıdır?
Benim de bi sorum vardı .. Şimdi ,kısmetse bugün alıcam iphone umu artık... ama bildiğiniz gibi kampanya ilk fatura kesim tarihinden sonra geçerlidir deniyor sözleşmede... ben şimdi fatura kesim tarihine kadar 60 sms atsam 5 dk da konuşsam acaba kaç lira fatura gelir bi ort. rakam verebilicek biri varsa bana yardımcı olsun lütfen şimdiden teşekkürler...
Selam herkese....Günde ortalama 2 şer dakikadan 20 dk görüşme........2 saat kadar mp3 (kulaklıkla)......10 dk-20 dk wireless kullanımı.....Ve batarya akşam evde tam yarısında......Normalmi bu durum?Pili daha uzun kullanmanın bi yolu varmıdır?(parlaklık ortanın altıyla en kısık konumun ortasının kısık konuma daha yakın yerinde)....Orjinal pil bulabilirmiyiz değiştirmek teferruatlımıdır?
normaldir zamanla uzar süre
neo kesinlilke daha ince ben kullanıyorum fakat beyaz alma cok cabuk kirleniyor (arka tarafın yüzeyi ve üst, alt kısımlar cok kir tutuyor) montajı cok kolay bu konuda gecen sayfalarda yorum yaptım istersen oku,
gecenlerde telefon kotu dustu fakat hiç bir cizilme veya çatlama olmadı ben ebayden aldım takip numarası yoktu 10 günde geldi
1 Kasım 2008, 18:10:52
Benide aranıza alın bugün itibariyle benimde iphonum var 8gb 0 900 e aldım turkcell garantili....
hakkos
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
1 Kasım 2008, 18:28:01
evet dostum 900 e... forumda bir çok ürün var böyle satılan... kredi kartı borcu için alıp açmadan satanlar var.. yada adamlar zaten ayda 100 lira konuşuo ama iphone la işi yok ürünü alıo açmdan satıo... bende böyle bir satıcıdan aldım... yoksa turkcellde 1350...
evet dostum 900 e... forumda bir çok ürün var böyle satılan... kredi kartı borcu için alıp açmadan satanlar var.. yada adamlar zaten ayda 100 lira konuşuo ama iphone la işi yok ürünü alıo açmdan satıo... bende böyle bir satıcıdan aldım... yoksa turkcellde 1350...
anladım dostum... turkcell yazınca bende bayiiden o fiyata aldığını zannettim... hayırlı olsun.... iyi eğlenceler diliyorum... aramıza hoşgeldin...
artık benimde ayfonum oldu.ama hakkında çok fazla şey bilmiyorum şuan.117 sayfalık başlık altında herşey vardır eminim.ama okumak kaç gün sürecek bilmiyorum.şimdilik sadece türkçe yaparsam garanti dışı kalırmı onu söylermisiniz???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcu0310 -- 3 Kasım 2008; 0:41:35 >
Turkcell 2260 1 haftadır KALAN MB sms i gönderiyorum ama şu an bu hizmet verilememektedir diyor. Aylık EDGE paketi için sms gönderdiğimde birazdan konfirmasyon sms i gelecek onaylayın diyor ama gelmiyor.
Selam olsun herkese....Şöyle bir sorum-merakım-şüphem var.....Geçen Çok az kullanılmış bir 3g aldım.....Jailbreak yapılmıştı tamamen herşey yüklü ayarlı hatta türkçeleştirlmişti.....Ben alır almaz orjinal haline getirdim...Herneyse aldığım aletin yurtdışındanmı yoksa turkcell telsim denmi veyahut ne şekilde nasıl olduğu hakkında hiç bilgim yok.....imei kontrol ettim kayıtlı gösteriyor....yarın öbür gün başıma bi iş gelmesi mümkünmü?Telefonun nereden alındığını öğrenmem mümkünmü?Bi yerde bölge kodları gibi birşey vardı üstünde durmamıştım hani şu şu numaralar turkcell Türkiyeye verilmiş telefonların seri nosu şu şu ispanyadakilerin cart curt....Oradan anlayabilirmiyiz?
Amma karmaşık oldu....kısacası 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum....Elimde patlama ihtimali varmı?
Merhaba arkadaşlar, Benim de cihazım elime geçti. Cihazın kutusu bile bir başka. Her bir parçası ayrı bir güzel ve kaliteli duruyor. İnşallah pişman olmayız. Kurcaladıkça takılacağım yerler olur, dolayısıyla siz deneyimli arkadaşlara da işim düşer. İşte ilk soru; sim kartımdaki numaraları nasıl görebilirim? iphonea nasıl kopyalayabilirim? cevap bekliyorum. saygılar
Arkadaşlar, 2. el bölümüne yazdım burayada yazayım. Turkcell anlaşmalı 16 GB Siyah Iphone'yi satmak istiyorum. Telefon daha hiç kullanılmadı jelatini falan sökülmedi. İlgilenenlere duyrulur...
Arkadaşlar 15 gün önce iphone um için aldığım beyaz Sennheiser cx-500 ümü satıyorum . Ürün çok az kullanıldı 0 dan farksız ilgilenen olursa özel mesaj atabilir, gayet makul bir fiyata vereceğim
arkadaşlar çok basit bişey sorcaktım ben.şimdi bu nokıalar gıbı olmuyomu bu ıphoneda..demek ıstediğim mesela galerıdeyken kut mesajlara gırmek ıstıorum menu tuşuna basardım gırerdım,sonradan galerıde ıstedıım yerden dewam edebılıodum..ıphoneda facebooktayım mesela başka bişiye gırmek ıstıorum,kapatmakmı lazım facebooku..alalı henuz 3 4 saat oldu fazla bakamadım ama bulamadımda..forumdada ona benzer bişi göremedım..şimdiden teşekkurler.
arkadaşlar çok basit bişey sorcaktım ben.şimdi bu nokıalar gıbı olmuyomu bu ıphoneda..demek ıstediğim mesela galerıdeyken kut mesajlara gırmek ıstıorum menu tuşuna basardım gırerdım,sonradan galerıde ıstedıım yerden dewam edebılıodum..ıphoneda facebooktayım mesela başka bişiye gırmek ıstıorum,kapatmakmı lazım facebooku..alalı henuz 3 4 saat oldu fazla bakamadım ama bulamadımda..forumdada ona benzer bişi göremedım..şimdiden teşekkurler.
bu şekilde kullanmak için telefonu jb yapman gerekir...
Merhabalar arkadaşlar ben de 3 g 16gb iphone sahibiyim.850ytl ye aldım yurt dışındsan gelen bir cihaz.jb yaptım programları yükledim vesaire....biliyorsunuz ki yurtdışından gelen iphonle turbosimsiz türkiyede çalışmıyor.iphonuma kılıf için geçen gün kadıköye gittim.Yeni aldığım iphone için turbosim sordum ancak ordakilerin dediğine göre 2 hafta içinde turbo sim kullanmaya gerek kalmayacakmış çünkü iphone 3g 'nin software olarak kıran programın geleceğini boşuna TurboSim almamamı söylediler.İnşallah doğrudur.Bu konu ile ilgili bilr bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim....
arkadaslar bı sıtede garantılı ıphonlarımıza jaılbreak yapsak ve bozuldugu zaman tekrar orjınal versıyonu yuklesek garantı dısı kalmıyormus bu konu hakkında bılgısı olan varmı? veya jaılbreak yapıp cıhazı arıza verıp garantıye veren varmı?
cevabın için çok saol hocam..basit bi sorum daha olucak şimdi ilk aldığımızda 100mb bedava interneti 1 ay kullandık..bu bir ay sonunda interneti edge ile kullanırken belli miktarda kontürümüz gidiyo..şimdi wi-fi yi kullanmak istediğimiz yerde on konumuna getirince edge iptal mı oluyo otomatik olarak..yoksa haricen farklı bir ayarla mı kapatmamız gerekir..bir de edge ile kontür çok gider mi?
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist_ipod
arkadaşlar msn e girebilmek için AppStore dan programını mı indirmemiz gerekiyo..msn e girmemiz için hangi programı tavsiye edersiniz?
arkadaşlar nihayet bende aldım 3g mi bugün.. kurcala kurcala bitmiyo alet aylardır beklediğim gün sonunda geldi, bütün yardımlarınız ve bundan sonra edecekleriniz için çok teşekkürler ... iyi geceler
arkadaşlar nihayet bende aldım 3g mi bugün.. kurcala kurcala bitmiyo alet aylardır beklediğim gün sonunda geldi, bütün yardımlarınız ve bundan sonra edecekleriniz için çok teşekkürler ... iyi geceler
Selam arkadaslar yaklasik 3 saat once telefonumu fabrika ayarlarina dondurmek istedim fakat birdaha telefonum acilmadi suan ekranin ortasinda elma logosu var ve yaklasim 4-5 dakikada bir 2 sn ligine kapanip aciliyor bilgisayara bagladim itunes gormuyor ne yapmam gerek???
iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir? Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?
iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir? Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?
Cihaz elbette kullanıma bağlı olarak çiziliyor ve yıpranıyor. Ama kılıf kullanabilirsin. Mesala ben kıllıf kullanıyorum. Ekranda da stiker var. Forumda çeşit çeşit kılıf fotografı eklenmiş. Araştır görürsün