Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: 2.Jenerasyon iPhone Sonunda Türkiye'de (ANA KONU)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: 2.Jenerasyon iPhone Sonunda Türkiye'de (ANA KONU) Sayfa: <<   < önceki  110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OzzY®

Sisteme Gözat

31 Ekim 2008, 24:51:01  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

switcheasynin amerika sitesinden sipariş verenler bilgi verebilirmi???

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

31 Ekim 2008, 17:54:37  

iPhone'umu aldım arkadaşlar.

Born to be DJ & Producer.

Pioneer CDJ800 with Numark 5000FX.
HyperioИ

31 Ekim 2008, 19:00:51  

bende yarın alıcam kısmetse 8gb (siyah dememe gerek yok sanırım ) turkcell den en küçük paket(sırf internet için sözleşmeli alıcam bunun için de 3 haftadır bonus card bekliyorum valla umarım bi sorun olmaz...) alıcam , çok mutluyummm

Lewis Hamilton
'2008 F1 Drivers Champion'

● Hyperion-ogul-92 ' s DeviantART ●
turkkan79

31 Ekim 2008, 19:04:48  

Ben de yardım istiyorum switcheasy den 10 ekim de sipariş verdim capsule rebel black. ay sonu oldu hala gelecek ankaradayım ptt yurtdışı posta işleme merkezinin numarasını buldum aradım uluslararası barkod numarasını soruyor adamlar. ben de switcheasy ye mail atıp sordum tracking (takip) yapamazsınız biz german post la yolladık diyolar
Ne yapsam ki acaba?
quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

switcheasynin amerika sitesinden sipariş verenler bilgi verebilirmi???

turkkan79

31 Ekim 2008, 19:06:52  

Bu arada 10 ekimde sipariş verdim, 14 ekimde kargonuz yola çıktı diye mail geldi, gelen bişey yok hala...

OzzY®

Sisteme Gözat

31 Ekim 2008, 19:12:56  

hocam ben tracking olmadan hiç bişey almıyorum dilim yandı...
kaybolma durumlarında filan yapıcak hiçbişeyin olmuyo...
adamlara anlat derdini gelmedi etmedi filan diye insaflı çıkarlarsa tekrar gönderirler ve kesinlikle tracking servisiyle göndersinler 16 gün olmuş normal şartlarda gelmesi gerekirdi.

Avrupa sayfasından sipariş vermiştin sanırım

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

techfash

31 Ekim 2008, 20:08:38  

arkadaslar rebel ıle neo nun arasında herhangı bı fark varmı ben neo yu begendım ve neo daha ınce gıbı galıba

sardemir

1 Kasım 2008, 1:07:07  

bende aldım arkadaşlar iphone 3g 16gb siyah çok memnunum cihazdan baya şeyi kkolaylaştırdı yaa :süper cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 1 Kasım 2008; 1:11:13 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_21296111/mpage_1/key_//tm.htm#21296111]iPhone
turkkan79

1 Kasım 2008, 1:24:14  

Evet Avrupa sitesinden sipariş verdim fakat tracking ister misin istemez misin diye bir seçenek yoktu yanılmıyosam
Zaten bana cevap maillerinde shipping policy de tracking yok diye yazıyo dediler
quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

hocam ben tracking olmadan hiç bişey almıyorum dilim yandı...
kaybolma durumlarında filan yapıcak hiçbişeyin olmuyo...
adamlara anlat derdini gelmedi etmedi filan diye insaflı çıkarlarsa tekrar gönderirler ve kesinlikle tracking servisiyle göndersinler 16 gün olmuş normal şartlarda gelmesi gerekirdi.

Avrupa sayfasından sipariş vermiştin sanırım

OzzY®

Sisteme Gözat

1 Kasım 2008, 1:37:28  

3 euroluk gönderimde genelde olmaz zatende. belki ayrıca rica edince ekstra ücret karşılığı o şekilde gönderebilirler. ben henüz iphone alamadığımdan kılıfta almadım. alırken mail atarak istemeyi üşünüyodum. sana tavsiyem bi maille durumu açıkla. pttninde paket hakkında bilgisi olmadığını söyle kaybolmuş veya çalınmış olabileceğini tekrar tracking ile birlikte göndermelerini rica et. not olarak eğer 2 ürün gelirse onunda ödemesini yapıcağını belirt.

penim ebaydan aldığım zippo kaybolmuştu adamla uzun mailler sonucu tekrar göndermeye ikna ettim. 8 dolar(abartı sanırım biraz) daha ödededim tracking + insurance bedeli olarak. tekrar gönderdi ve sorunsuz ulaştı.

ancak dediğim gibi tracking olmaması sorun çıkacağı anlamına gelmez. ama tracking herzaman avantajlı. pttnin sayfasından (geç güncellensede) adım adım saat saat görebiliyosunuz.

dealextremeden 100 ytllik alış veriş yaptım 14ünde bugun ulaştı.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

mbs1905

1 Kasım 2008, 4:00:07  

Arkadaşlar, bu cihaz nasıl bir cihazdır. Kullananlar biraz yorumlayabilirler mi? Esileri artıları nelerdir. Eğer işe yarar diyorsanız bende Türkcell sözleşmeli alabilirim...

cancanax

1 Kasım 2008, 8:33:34  

Selam herkese....Günde ortalama 2 şer dakikadan 20 dk görüşme........2 saat kadar mp3 (kulaklıkla)......10 dk-20 dk wireless kullanımı.....Ve batarya akşam evde tam yarısında......Normalmi bu durum?Pili daha uzun kullanmanın bi yolu varmıdır?(parlaklık ortanın altıyla en kısık konumun ortasının kısık konuma daha yakın yerinde)....Orjinal pil bulabilirmiyiz değiştirmek teferruatlımıdır?

PSN : canbazri
HyperioИ

1 Kasım 2008, 9:45:16  

Benim de bi sorum vardı ..
Şimdi ,kısmetse bugün alıcam iphone umu artık... ama bildiğiniz gibi kampanya ilk fatura kesim tarihinden sonra geçerlidir deniyor sözleşmede... ben şimdi fatura kesim tarihine kadar 60 sms atsam 5 dk da konuşsam acaba kaç lira fatura gelir bi ort. rakam verebilicek biri varsa bana yardımcı olsun lütfen şimdiden teşekkürler...

Lewis Hamilton

ALPEREN A.

Sisteme Gözat

1 Kasım 2008, 11:48:32  

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Selam herkese....Günde ortalama 2 şer dakikadan 20 dk görüşme........2 saat kadar mp3 (kulaklıkla)......10 dk-20 dk wireless kullanımı.....Ve batarya akşam evde tam yarısında......Normalmi bu durum?Pili daha uzun kullanmanın bi yolu varmıdır?(parlaklık ortanın altıyla en kısık konumun ortasının kısık konuma daha yakın yerinde)....Orjinal pil bulabilirmiyiz değiştirmek teferruatlımıdır?

normaldir zamanla uzar süre

Hyundai i30 CRDI

Iphone 3G 16GB Black,Samsung Star 3G Black
Yeni Astrayı bekliyor...
thekalender

1 Kasım 2008, 16:05:29  

quote:

Orjinalden alıntı: techfash

arkadaslar rebel ıle neo nun arasında herhangı bı fark varmı ben neo yu begendım ve neo daha ınce gıbı galıba

neo kesinlilke daha ince ben kullanıyorum fakat beyaz alma cok cabuk kirleniyor (arka tarafın yüzeyi ve üst, alt kısımlar cok kir tutuyor) montajı cok kolay bu konuda gecen sayfalarda yorum yaptım istersen oku,

gecenlerde telefon kotu dustu fakat hiç bir cizilme veya çatlama olmadı ben ebayden aldım takip numarası yoktu 10 günde geldi

hakkos
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

1 Kasım 2008, 18:10:52  

Benide aranıza alın bugün itibariyle benimde iphonum var 8gb 0 900 e aldım turkcell garantili....
karantina61

1 Kasım 2008, 18:18:01  

quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

Benide aranıza alın bugün itibariyle benimde iphonum var 8gb 0 900 e aldım turkcell garantili....

900 ytl ye mi aldın anlamadım o kadar düştümü fiyatlar....

DH İPHONE SAHİPLERİ BURAYA

LİNK: http://forum.donanimhaber.com/m_32795083/mpage_1/key_//tm.htm#32795083
hakkos
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

1 Kasım 2008, 18:28:01  

evet dostum 900 e... forumda bir çok ürün var böyle satılan... kredi kartı borcu için alıp açmadan satanlar var.. yada adamlar zaten ayda 100 lira konuşuo ama iphone la işi yok ürünü alıo açmdan satıo... bende böyle bir satıcıdan aldım... yoksa turkcellde 1350...
HyperioИ

1 Kasım 2008, 18:28:20  

hee bende turkcell bayiinden 900 e aldın sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperion_92 -- 1 Kasım 2008; 18:28:55 >

Lewis Hamilton

karantina61

1 Kasım 2008, 18:30:01  

quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

evet dostum 900 e... forumda bir çok ürün var böyle satılan... kredi kartı borcu için alıp açmadan satanlar var.. yada adamlar zaten ayda 100 lira konuşuo ama iphone la işi yok ürünü alıo açmdan satıo... bende böyle bir satıcıdan aldım... yoksa turkcellde 1350...

anladım dostum... turkcell yazınca bende bayiiden o fiyata aldığını zannettim... hayırlı olsun.... iyi eğlenceler diliyorum... aramıza hoşgeldin...

Bhd1R

Sisteme Gözat

1 Kasım 2008, 18:47:28  

İphone a kaydettiğimiz numaraları nasıl sim kartına kopyalıcaz????

techfash

2 Kasım 2008, 13:13:30  

ben capsule neo yu aldırdım arkadasıma 41 dolara almıs kargo dahıl.

billythekidd

Sisteme Gözat

2 Kasım 2008, 13:58:07  

arkadaşlar www.apple.com dan iphone kılıf almayı düşünüorm. türkiyeye gönderiorlarmi, daha önce sipariş veren oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billythekidd -- 2 Kasım 2008; 14:13:39 >

Q6600 2.40ghz | gigabyte X38 DS5 | OCZ 4 GB (4*1) 800Mhz Reaper EB HPC DDR2 CL4 | Sparkle 8800GT Cool-pipe3 512MB EKRAN KARTI | 500gb seagate sata2 32mb cache | 160gb seagate sata 16mb cache | western digital premium 500 gb | Sony LCD 17" | Avermadia go 007 FM Plus | CM-690 460W ATX SİYAH KASA | Vista x64 Ultimate

iPhone 16gb Beyaz
Creative Zen W 60gb
turkkan79

2 Kasım 2008, 17:32:54  

Ankara da bodyguardz satan bir yer var mı bildiğiniz?

burcu0310

3 Kasım 2008, 12:41:16  

artık benimde ayfonum oldu.ama hakkında çok fazla şey bilmiyorum şuan.117 sayfalık başlık altında herşey vardır eminim.ama okumak kaç gün sürecek bilmiyorum.şimdilik sadece türkçe yaparsam garanti dışı kalırmı onu söylermisiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcu0310 -- 3 Kasım 2008; 0:41:35 >

Burak[Alper]

3 Kasım 2008, 8:23:10  

Turkcell 2260 1 haftadır KALAN MB sms i gönderiyorum ama şu an bu hizmet verilememektedir diyor.
Aylık EDGE paketi için sms gönderdiğimde birazdan konfirmasyon sms i gelecek onaylayın diyor ama gelmiyor.

Turkcell ne yapmaya çalışıyor...

ohann

3 Kasım 2008, 13:20:27  

Türkçe yapman için telefonunun jb olması lazım " burcu0310 " yani jb yaparsanda garanti devre dışı kalır.

techfash

4 Kasım 2008, 11:43:15  

ARKADASLAR APPLE İD gıttı free uygulamaları ındıremıyorum ne yapacam???

iagartan

4 Kasım 2008, 14:37:48  

quote:

Orjinalden alıntı: alex1978

quote:

Orjinalden alıntı: janbek

Yine JB yapmadan edge'i kapatmanın bir yolu var mı? Telefon wireless yoksa nete bağlanmasın.

http:/****.com/files/151572085/apn-disabler.rar.html dosyayi indirip rar'dan çikarin. Cikan dosyayi (uzantisi .mobileconfig
seklinde olan) mailinize gönderin, maili safari`den açin ve kurulumu yapin. Kurulumdan sonra
settings->general kisminda profile diye bi sekme olusuyo, burdan dilediginiz zaman kaldirip edge ile baglanabilirsiniz.

(****) yerine `rapid-s-ha-r-e` yazin

Safari bu dosyayı açamıyor diyor!!1

DH Forum Katılım Zamanı: 3 Ağustos 2004
alex1978

5 Kasım 2008, 12:37:33  

Dosyayi pc`de acip sonra telefona gonderiyosun di mi? Birde gmail uzantili bir e mail kullan. Ben hotmail`den acamami$tim.

DELL INSPIRON 9400 İNCELEME

INSPIRON 9400 - Core 2 Duo T7200 (2.00GHz), 2 GB DDR2 SDRAM 533 MHz, 160 GB Hdd, 8x DVD+/-RW, 256MB Go 7900 GS, 17 WXGA, 9-cell battery
cancanax

5 Kasım 2008, 10:01:59  

Selam olsun herkese....Şöyle bir sorum-merakım-şüphem var.....Geçen Çok az kullanılmış bir 3g aldım.....Jailbreak yapılmıştı tamamen herşey yüklü ayarlı hatta türkçeleştirlmişti.....Ben alır almaz orjinal haline getirdim...Herneyse aldığım aletin yurtdışındanmı yoksa turkcell telsim denmi veyahut ne şekilde nasıl olduğu hakkında hiç bilgim yok.....imei kontrol ettim kayıtlı gösteriyor....yarın öbür gün başıma bi iş gelmesi mümkünmü?Telefonun nereden alındığını öğrenmem mümkünmü?Bi yerde bölge kodları gibi birşey vardı üstünde durmamıştım hani şu şu numaralar turkcell Türkiyeye verilmiş telefonların seri nosu şu şu ispanyadakilerin cart curt....Oradan anlayabilirmiyiz?

Amma karmaşık oldu....kısacası 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum....Elimde patlama ihtimali varmı?

PSN : canbazri
aslannet@mynet.com

5 Kasım 2008, 17:14:12  

Merhaba arkadaşlar, Benim de cihazım elime geçti. Cihazın kutusu bile bir başka. Her bir parçası ayrı bir güzel ve kaliteli duruyor. İnşallah pişman olmayız. Kurcaladıkça takılacağım yerler olur, dolayısıyla siz deneyimli arkadaşlara da işim düşer.
İşte ilk soru; sim kartımdaki numaraları nasıl görebilirim? iphonea nasıl kopyalayabilirim?
cevap bekliyorum. saygılar

Onun sevdası onurumdur...
mbs1905

5 Kasım 2008, 23:00:35  

Arkadaşlar, 2. el bölümüne yazdım burayada yazayım. Turkcell anlaşmalı 16 GB Siyah Iphone'yi satmak istiyorum. Telefon daha hiç kullanılmadı jelatini falan sökülmedi. İlgilenenlere duyrulur...

OzzY®

Sisteme Gözat

5 Kasım 2008, 23:30:59  

fiyatıda yazarmısınız...

edit:1200 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY™ -- 5 Kasım 2008; 23:31:18 >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Teacher

8 Kasım 2008, 15:54:48  

2. el alan arkadaşlara yardımcı olabilirmiyiz.

Bir ürünün amerika değilde türkiyeden alındığını nasıl anlarız. Jailbreak ve sim kilit kırılmadığını nasıl anlarız.

İKİNCİ EL ALAN KİŞİ İLK NELERİ KONTROL ETMELİ......

İŞLEMCİ : İNTEL Q6600 Core 2 Quad ( @ 3200 mhz )--EKRAN KARTI : POWERCOLOR HD 2900XT -- RAM : 2*2 OCZ DDR2 1066 MHZ -- ANAKART : GİGABYTE P35C DS3R -- HDD : WESTERN DİGİTAL RAPTOR 74 GB 10000 RPM WD740ADFD / 250 GB SEAGATE 16MB 410AS-- DVDRW : SAMSUNG 20X SH-S203B -- KASA : THERMALTAKE AGUİLA (SİYAH ) -- PSU : SİLVERSTONE STRİDER 750 WATT -- HOPARLÖR : ZOLTRİX PENTAGON 5.1 MOUSE : CYBER SNİPA STİNGER KEYBOARD : LOGİTECH G15 MOUSE PAD :THERMALTAKE FLARE
CEPTEL : İPHONE 3G BLACK

DH SAMSUN GRUBU

aslannet@mynet.com

8 Kasım 2008, 16:19:55  

fatura

Teacher

8 Kasım 2008, 17:30:21  

jailbreakin garantiyi götürdügü söyleniyor.jailbreak yapıldığı kesin olarak nasıl anlasılır....

İŞLEMCİ : İNTEL Q6600 Core 2 Quad ( @ 3200 mhz )--EKRAN KARTI : POWERCOLOR HD 2900XT -- RAM : 2*2 OCZ DDR2 1066 MHZ -- ANAKART : GİGABYTE P35C DS3R -- HDD : WESTERN DİGİTAL RAPTOR 74 GB 10000 RPM WD740ADFD / 250 GB SEAGATE 16MB 410AS-- DVDRW : SAMSUNG 20X SH-S203B -- KASA : THERMALTAKE AGUİLA (SİYAH ) -- PSU : SİLVERSTONE STRİDER 750 WATT -- HOPARLÖR : ZOLTRİX PENTAGON 5.1 MOUSE : CYBER SNİPA STİNGER KEYBOARD : LOGİTECH G15 MOUSE PAD :THERMALTAKE FLARE
CEPTEL : İPHONE 3G BLACK

DH SAMSUN GRUBU

mbs1905

8 Kasım 2008, 19:01:53  

quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

2. el alan arkadaşlara yardımcı olabilirmiyiz.

Bir ürünün amerika değilde türkiyeden alındığını nasıl anlarız. Jailbreak ve sim kilit kırılmadığını nasıl anlarız.

İKİNCİ EL ALAN KİŞİ İLK NELERİ KONTROL ETMELİ......

Telefonun model numarasıyla garanti belgesinde ki numarayı karşılaştır. Eğer tutuyorsa cihaz Türkiye'den alınmıştır.

MrCooL

10 Kasım 2008, 19:31:48  

Bende böyle bir kısım yok dolayısıyla edge den bağlanamıyorum
Menu-->Settings -->genaral-->network-->EDGE

Sorunlumu alet yoksa bir şekilde çıkarmı bu edge ayarı ?

Imkansızı başarırız, mucize zaman alır..
Contes

10 Kasım 2008, 20:02:24  

Arkadaşlar 15 gün önce iphone um için aldığım beyaz Sennheiser cx-500 ümü satıyorum . Ürün çok az kullanıldı 0 dan farksız ilgilenen olursa özel mesaj atabilir, gayet makul bir fiyata vereceğim

iPhone 3GS 16GB Black

Turkcell
hyilmaz

10 Kasım 2008, 21:23:47  

arkadaşlar çok basit bişey sorcaktım ben.şimdi bu nokıalar gıbı olmuyomu bu ıphoneda..demek ıstediğim mesela galerıdeyken kut mesajlara gırmek ıstıorum menu tuşuna basardım gırerdım,sonradan galerıde ıstedıım yerden dewam edebılıodum..ıphoneda facebooktayım mesela başka bişiye gırmek ıstıorum,kapatmakmı lazım facebooku..alalı henuz 3 4 saat oldu fazla bakamadım ama bulamadımda..forumdada ona benzer bişi göremedım..şimdiden teşekkurler.

gitarist_ipod

10 Kasım 2008, 21:35:20  

arkadaşlar msn e girebilmek için AppStore dan programını mı indirmemiz gerekiyo..msn e girmemiz için hangi programı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 10 Kasım 2008; 21:52:08 >

HyperioИ

10 Kasım 2008, 23:25:11  

IM+ iyidir , güzeldir

Lewis Hamilton

izzetke

11 Kasım 2008, 12:12:36  

Arkadaslar yardim lutfen,

HTC Touch Diamond dan Iphone 3G ye kisiler listesini en kolay nasil kopyalarim?

karantina61

11 Kasım 2008, 12:51:06  

quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

arkadaşlar msn e girebilmek için AppStore dan programını mı indirmemiz gerekiyo..msn e girmemiz için hangi programı tavsiye edersiniz?

dostum msn.com danda girebilirsin...

karantina61

11 Kasım 2008, 1:04:43  

quote:

Orjinalden alıntı: hyilmaz

arkadaşlar çok basit bişey sorcaktım ben.şimdi bu nokıalar gıbı olmuyomu bu ıphoneda..demek ıstediğim mesela galerıdeyken kut mesajlara gırmek ıstıorum menu tuşuna basardım gırerdım,sonradan galerıde ıstedıım yerden dewam edebılıodum..ıphoneda facebooktayım mesela başka bişiye gırmek ıstıorum,kapatmakmı lazım facebooku..alalı henuz 3 4 saat oldu fazla bakamadım ama bulamadımda..forumdada ona benzer bişi göremedım..şimdiden teşekkurler.

bu şekilde kullanmak için telefonu jb yapman gerekir...

hyilmaz

11 Kasım 2008, 7:42:42  

yani ben msnde konusurken ,safarıye gıremıcekmıyım ??

trakia_

11 Kasım 2008, 10:38:07  

Merhabalar arkadaşlar ben de 3 g 16gb iphone sahibiyim.850ytl ye aldım yurt dışındsan gelen bir cihaz.jb yaptım programları yükledim vesaire....biliyorsunuz ki yurtdışından gelen iphonle turbosimsiz türkiyede çalışmıyor.iphonuma kılıf için geçen gün kadıköye gittim.Yeni aldığım iphone için turbosim sordum ancak ordakilerin dediğine göre 2 hafta içinde turbo sim kullanmaya gerek kalmayacakmış çünkü iphone 3g 'nin software olarak kıran programın geleceğini boşuna TurboSim almamamı söylediler.İnşallah doğrudur.Bu konu ile ilgili bilr bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim....

techfash

11 Kasım 2008, 14:41:04  

arkadaslar bı sıtede garantılı ıphonlarımıza jaılbreak yapsak ve bozuldugu zaman tekrar orjınal versıyonu yuklesek garantı dısı kalmıyormus bu konu hakkında bılgısı olan varmı? veya jaılbreak yapıp cıhazı arıza verıp garantıye veren varmı?

alex1978

11 Kasım 2008, 15:17:28  

Adam inceleme yaparken olayi abartip, telin icinide acmi$ :)

DELL INSPIRON 9400 İNCELEME

INSPIRON 9400 - Core 2 Duo T7200 (2.00GHz), 2 GB DDR2 SDRAM 533 MHz, 160 GB Hdd, 8x DVD+/-RW, 256MB Go 7900 GS, 17 WXGA, 9-cell battery
gitarist_ipod

11 Kasım 2008, 18:44:25  

cevabın için çok saol hocam..basit bi sorum daha olucak şimdi ilk aldığımızda 100mb bedava interneti 1 ay kullandık..bu bir ay sonunda interneti edge ile kullanırken belli miktarda kontürümüz gidiyo..şimdi wi-fi yi kullanmak istediğimiz yerde on konumuna getirince edge iptal mı oluyo otomatik olarak..yoksa haricen farklı bir ayarla mı kapatmamız gerekir..bir de edge ile kontür çok gider mi?
quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

dostum msn.com danda girebilirsin...

karantina61

11 Kasım 2008, 19:54:32  

quote:

Orjinalden alıntı: alex1978

Adam inceleme yaparken olayi abartip, telin icinide acmi$ :)

müthiş bi inceleme olmuş... pili değiştirilemiyo diyenler artık bunu görünce ne derler bakalım...

anelka39

14 Kasım 2008, 13:00:45  

arkadaslar acele yardım istanbul avrupa yakasından turkcellden kontratsız nereden alabilirim cevap yardımlarınızı bekliyorum

HyperioИ

16 Kasım 2008, 12:57:45  

arkadaşlar nihayet bende aldım 3g mi bugün.. kurcala kurcala bitmiyo alet
aylardır beklediğim gün sonunda geldi, bütün yardımlarınız ve bundan sonra edecekleriniz için çok teşekkürler ...
iyi geceler

Lewis Hamilton

karantina61

16 Kasım 2008, 1:21:45  

quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

arkadaşlar nihayet bende aldım 3g mi bugün.. kurcala kurcala bitmiyo alet
aylardır beklediğim gün sonunda geldi, bütün yardımlarınız ve bundan sonra edecekleriniz için çok teşekkürler ...
iyi geceler

hayırlı olsun... hadi iyi eğlenceler....

killbill

17 Kasım 2008, 19:10:04  

Selam arkadaslar yaklasik 3 saat once telefonumu fabrika ayarlarina dondurmek istedim fakat birdaha telefonum acilmadi suan ekranin ortasinda elma logosu var ve yaklasim 4-5 dakikada bir 2 sn ligine kapanip aciliyor bilgisayara bagladim itunes gormuyor ne yapmam gerek???

MacBook Pro 2,5GHz Intel Core 2 Duo, 2 GB 667MHz, 250GB, NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB
aslannet@mynet.com

17 Kasım 2008, 23:12:42  

Benim bildiğim tek yol itunese bağlanıp restore yapmak. Ama itunes görmüyorsa bişey diyemem. inşallah bi şekilde haletmişsin sorunu

nino

18 Kasım 2008, 22:27:47  

iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir?
Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
aslannet@mynet.com

18 Kasım 2008, 22:37:49  

quote:

Orjinalden alıntı: nino

iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir?
Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?

Cihaz elbette kullanıma bağlı olarak çiziliyor ve yıpranıyor. Ama kılıf kullanabilirsin. Mesala ben kıllıf kullanıyorum. Ekranda da stiker var. Forumda çeşit çeşit kılıf fotografı eklenmiş. Araştır görürsün

nino

18 Kasım 2008, 23:07:36  

kendi içerisinden ekran koruyucu sticker mı cıkıyor?

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
Sayfa:   <<   < önceki  110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: 2.Jenerasyon iPhone Sonunda Türkiye'de (ANA KONU) Sayfa: <<   < önceki  110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Lian Li Standı
Göz alıcı tasarımları ve kullanım kolaylıklarıyla Lian li kasaları ekranlarınıza taşıyoruz.
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız